Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην συνδρομή στο bitdefender central γραφει 180 days remaining όμως

Και μενα 180 μερες λεει και μετα λεει βαλτε τον κωδικο τον οποιο δεν εχω λαβει με εμαιλ δεν ξερω τι γινεται μαλλον καναμε κατι λαθος...

• Like 1
Δημοσ.

Είχα την ίδια προσφορά από το chip.de για το Bitdefender IS 2015. Και τότε το ίδιο έδειχνε στην αρχή και απ' ότι θυμάμαι μετά από 2 μήνες ανανεώθηκε μόνο του χωρίς να κάνω τίποτα.

Δημοσ.

Να ρωτησω μηπως γνωριζετε γιατι δε ξερω και γερμανικα. Ενω εκανα τη διαδικασια και μου το πηρε κανονικα στο pc, σε mac δε μου το παιρνει. Κανω τη διαδικασια αλλα μου λεει trial. Ειναι μονο για windows?

Δημοσ.

Να ρωτησω μηπως γνωριζετε γιατι δε ξερω και γερμανικα. Ενω εκανα τη διαδικασια και μου το πηρε κανονικα στο pc, σε mac δε μου το παιρνει. Κανω τη διαδικασια αλλα μου λεει trial. Ειναι μονο για windows?

όχι μπένει σε windows/mac/android.. ξανα άλλαξες ip?  έβαλες διαφορετικό mail? 

Δημοσ.

όχι μπένει σε windows/mac/android.. ξανα άλλαξες ip?  έβαλες διαφορετικό mail? 

Ναι τωρα ξαναδοκιμαζω αλλα απ οτι βλεπω στο central του bitdefender μου τα εχει οπως φαινεται στη φωτο. Και εκει που λεει internet security μου λεει κανονικα 180 μερες, αλλα για το mac δημιουργησε το απο πανω που λεει antivirus for mac και εκει λεει trial 30 ημερες. byeM3

Δημοσ.

Τελειωσε?Μου γραφει error 404.

Εdit:Βλακεια ειχα κανει.Δεν ειχα βαλει γερμανικη ip.

Edit:2 .Tα ιδια.Μου βγαζει error.

Σε ισχύ είναι ακόμα η προσφορά! Προφανώς κάτι κάνεις λάθος.

Δημοσ.

Μόλις το έβαλα και εγώ ,όλα καλά! ( Ευχαριστώ τον ΤS το πρόγραμμα είναι μπόμπα για δωρεάν ) 

Υ.γ.  ελπίζω μόνο να μην κάνουν καμία στραβή  και δεν μας ανανεώσουν αυτόματα τους άλλους 6 μήνες. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...