takatakaros Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Τώρα με την κατάργηση των χρεώσεων Περιαγωγής στην ΕΕ μήπως έχετε ψάξει ποια καρτοκινητή συμφέρει για πακέτα MB κυρίως για ταξίδι σε χώρες της ΕΕ;
Chrisxxx Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Μονο για ιντερνετ με Vodafone International με 10ευρώ εχω 8+1 GB το μηνα. Για νορμαλ πακετα ολες ειναι στα ιδια πχ με cosmokarta με 8.5ευρώ παίρνεις 300 λεπτά και 500ΜΒ αν θυμαμαι καλα. Απο την άλλη μπορείς να πάρεις και καποιο πρόγραμμα στη χωρα που θα πας. 1
takatakaros Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Μονο για ιντερνετ με Vodafone International με 10ευρώ εχω 8+1 GB το μηνα. Για νορμαλ πακετα ολες ειναι στα ιδια πχ με cosmokarta με 8.5ευρώ παίρνεις 300 λεπτά και 500ΜΒ αν θυμαμαι καλα. Απο την άλλη μπορείς να πάρεις και καποιο πρόγραμμα στη χωρα που θα πας. Το Vodafone International πως το ενεργοποιείς; Έχεις κάνα σχετικό link μήπως; Επίσης όσον αφορά την cosmote και την vodafone λένε ότι για να χρησιμοποίησεις τα πακέτα που έχεις ενεργοποιημένα στην Ελλάδα θα πρέπει στην vodafone να βάλλεις ένα πακέτο με 8.5€ για 7 ημέρες ... Οπότε δε πολυσυμφέρει. EDIT: Όσον αφορά στην cosmote μόλις επικοινώνησα και μου είπαν ότι δεν χρεώνομαι τις εισερχόμενες κλήσεις και επίσης ισχύουν τα πακέτα που ενεργοποίησα από την Ελλάδα αλλά δεν ισχύουν αυτά που είναι "δώρο" δηλαδή αυτά που δεν έχεις πληρώσει. Πχ μπορώ να αγοράσω το φοιτητικό πακέτο 1000 λεπτά προς όλους με 4€ και να το χρησιμοποιήσω κανονικά ,όπως και το πακέτο 600MB με 6€ για 1 μήνα, αλλά το τελευταίο πακέτο μου δίνει δώρο επιπλέον 600MB τα οποία δε μπορώ να χρησιμοποιήσω στο εξωτερικό. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2017 από takatakaros
Chrisxxx Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Το Vodafone International δεν ειναι πρόγραμμα είναι ενα prepaid πρόγραμμα όπως το CU ή το whats up. Πας στη vodafone, παιρνεις μια καρτα sim Vοdafone International και απο εκει και περα φορτώνεις μοναδες αναλογα με τις ανάγκες σου. Κατι επίσημο δεν βρηκα με ενα προχειρο σερτς αλλα ισχυει αυτό στο ποστ 185. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=205197&page=13 Το εχω και εγώ σαν 2η καρτα και με βολεψε πολυ.. 1
tsioulak Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Να ξερεις οτι (τουλαχιστον) στην vodafone, ΔΕΝ θα μπορεις να χρησημοποιεις τα πακετα που εχεις πληρωσει στα καρτοκινητα, μονο να ενεργοποιησεις συγκεκριμενο (πανακριβο) πακετο, με τις αλλες φαινεται να μην ισχυει κατι τετοιο (ακομα).
takatakaros Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Να ξερεις οτι (τουλαχιστον) στην vodafone, ΔΕΝ θα μπορεις να χρησημοποιεις τα πακετα που εχεις πληρωσει στα καρτοκινητα, μονο να ενεργοποιησεις συγκεκριμενο (πανακριβο) πακετο, με τις αλλες φαινεται να μην ισχυει κατι τετοιο (ακομα). Ναι αυτό είπα και παραπάνω... Μεγάλο fail της vodafone αυτό πάντως...
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Να ξερεις οτι (τουλαχιστον) στην vodafone, ΔΕΝ θα μπορεις να χρησημοποιεις τα πακετα που εχεις πληρωσει στα καρτοκινητα, μονο να ενεργοποιησεις συγκεκριμενο (πανακριβο) πακετο, με τις αλλες φαινεται να μην ισχυει κατι τετοιο (ακομα). Το οποιο δεν ξερω κατα ποσο ειναι νομικα σωστο με την λογικη οτι ετσι ουσιαστκα καταργει την ολη νομοθεσια περι καταργηση roaming
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Τωρα το είδα και εγώ, εχω την εντύπωση ότι θσ το αποσύρει σύντομα αφού οντως ειναι σαν να μην λαμβάνει υπόψη την νομοθεσία (η cosmote με ενημέρωσε προχθές οτι το προγραμμα μου ισχυει κανονικά στο εξωτερικό).. Εκτός και αν ειναι αρπαχτή γι' αυτους που δεν το πήραν χαμπάρι..
takatakaros Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Έχει κανείς ιδέα τι παίζει με τα φοιτητικά πακέτα; Διότι χθες από την cosmote μου είπαν ότι ισχύουν κανονικά στο εξωτερικό ενώ σήμερα στον Γερμανό μου είπαν ότι δεν ισχύουν σύμφωνα με αυτό εδώ που γράφει στο site: EDIT: Τελικά ξαναπήρα σήμερα στην cosmote και μου είπαν ότι μπορώ κανονικά να χρησιμοποίησω τα πακέτα τα οποία πληρώνω ακόμα και τα φοιτητικά ( πχ μπορώ κανονικά αυτό με τα 4€ 1000' προς όλους ) απλώς δε θα μπορώ να χρησιμοποίησω τα επιπλέον "δώρα" που δίνουν πχ +200MB που δίνει επιπλέον. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2017 από takatakaros
Chrisxxx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 H vodafone δεν συμπεριλαμβάνει απο οτι διαβάζω το vodafone international το οποίο χρησιμοποιείται μονο εντός Ελλάδας.
BritGreek Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 H vodafone δεν συμπεριλαμβάνει απο οτι διαβάζω το vodafone international το οποίο χρησιμοποιείται μονο εντός Ελλάδας. Το οποίο vodafone international με τα 8gb, από χτες άλλαξε το όριο ορθής χρήσης σε 500mb την ημέρα και μετά η ταχύτητα είναι τραγική. Πήρα χτες νέο αριθμό και μου το είπαν στο κατάστημα. Το ίδιο όριο ισχύει για όλα τα καρτοκινητά της εταιρείας, πάλι σύμφωνα με το κατάστημα, από χτες.
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Πώς καλώ από το εξωτερικό το 1330; Ξεμενω από ΜΒ και δεν μπορώ να καλέσω να βάλω ιντερνετ.. διάβασα σε παλιά ποστ που βρήκα ότι δεν γίνεται αλλά δεν θα ήταν λογικό τώρα με την κατάργηση του ρομινγκ να μπορείς να βάλεις πακέτο;
leo066 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Αν ενεργοποιήσεις το my internet λογικά όταν τελειώσουν τα mb θα σε πάει στη σελίδα της Cosmote για επιλογή πακέτου (όταν χρησιμοποιήσεις internet) Πώς καλώ από το εξωτερικό το 1330; Ξεμενω από ΜΒ και δεν μπορώ να καλέσω να βάλω ιντερνετ.. διάβασα σε παλιά ποστ που βρήκα ότι δεν γίνεται αλλά δεν θα ήταν λογικό τώρα με την κατάργηση του ρομινγκ να μπορείς να βάλεις πακέτο; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα