Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω συμβόλαιο σταθερού+ADSL στην CYTA για 6 μήνες περίπου ακόμη, αλλά μου κάνανε μια πολύ καλή προσφορά από ΟΤΕ, μάλιστα για VDSL(δεν μου παρέχει vdsl η cyta στην περιοχή).

Ο ΟΤΕ επιμένει ότι δεν είμαι υποχρεόμενος να πληρώσω την τιμή για την πρόωρη αποδέσμευση από το συμβόλαιό μου αλλά μόνο το ποσό που αφορά την παρεχόμενη υπηρεσία κατά τον τελευταίο λογαριασμό. Ισχύει κάτι τέτοιο?

Ως ανάλογο παράδειγμα μάλιστα μου φέρανε το νοίκιασμα ενός σπιτιού, όπου αν κάνεις π.χ. συμβόλαιο για 2 χρόνια και φύγεις στον 1, δεν είσαι υποχρεώμενος να πληρώσεις κάποια ποινή/ρήτρα ή να χάσεις την εγγύηση.

Εξήγησα στην υπάλληλο ότι μιλάμε για 2 εντελώς διαφορετικά πράγματα αλλά μου λέει ότι προκύπτει νομικά αυτό και ότι θα κληθώ να πληρώσω το ποσό αυτό μόνο εάν φύγω απο συνδρομητής της CYTA και ξαναεπιστρέψω στο μέλλον στην εταιρεία αυτή.

Προφανώς θέλουν να με πείσουν να το αγνοήσω για να κάνω την μεταφορά, αλλά επέμενε στο τηλέφωνο και μου είπε ότι αυτό ισχύει για όλες τις εταιρείες.

Δημοσ.

και γιατι δεν τους ρωτας αν εγω μετα απο 6 μηνες που θα εχς συμβολαιο με εσας μου κανουν αλλοι καλυτερη προσοφρα και φυγω θα ισχυη το ιδιο και για εσας;;;

Δημοσ.

Κοίτα το λογικό μου φαίνεται να οφείλω να το πληρώσω. Απλά αναρωτιέμαι μήπως νομικά άλλαξε κάτι (όπως πρόσφατα αναγκάστηκαν όλοι οι πάροχοι στις τιμές συμβολαίων να αναφέρουν τελικές τιμές με τον ΦΠΑ) και κρίθηκε καταχρηστικό το να σε αναγκάζουν να πληρώσεις για σπάσιμο του συμβολαίου.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι, αξιζει να κανεις την μεταβαση ακομα και αν πληρωσεις την ποινη? Αν ναι, τοτε go for it. Αν σου προσφερουν με τα ιδια χρηματα vdsl, τοτε αξιζει δεδομενου οτι ειναι +5 ευρω πανω (ή κατι τετοιο) οποτε με τον καιρο θα το ξεπληρωσεις (αναλογως και ποσο πληρωνεις τωρα cyta)

Δημοσ.

οχι απο όσο ξέρω απλά μένει απαιτητό και όταν πας στην εταιρία που έχεις την οφειλή δεν θα σε δέχονται 

η θα σου ζητανε τα λεφτα πρωτα.....

Νομιζω βεβαια οτι τις εισπρακτικές να σου ζαλιζουν τα πα@@αρια δεν τις γλιτωνεις...

Ασχέτως αν δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα.....καθώς ο ορος ειναι παρανομος και καταχρηστικός.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μην ξεχνάς ότι δημιουργήθηκε τειρεσίας για εταιρείες κινητής/σταθερής.

Δημοσ.

Αφορα μονο την κινητη τηλεφωνια ακομα τουλαχιστον.........και δεν ξερω αν ακομα και εκει λειτουργει....

Δημοσ.

Μην ξεχνάς ότι δημιουργήθηκε τειρεσίας για εταιρείες κινητής/σταθερής.

Κοίτα δεν σκοπεύω να μην πληρώσω, απλ μου έκανε απλά τρομερή εντύπωση το τηλεφώνημα (έφτασε σε σημείο να μου πει ότι η κλήση μας καταγράφεται, ψέματα θα σου πώ?) και μπήκα στην διαδικασία να αναρωτηθώ αν όντως άλλαξε κάτι. Απ' ότι φαίνεται όχι.

Δημοσ.

Ως ανάλογο παράδειγμα μάλιστα μου φέρανε το νοίκιασμα ενός σπιτιού, όπου αν κάνεις π.χ. συμβόλαιο για 2 χρόνια και φύγεις στον 1, δεν είσαι υποχρεώμενος να πληρώσεις κάποια ποινή/ρήτρα ή να χάσεις την εγγύηση.

Προφανώς θέλουν να με πείσουν να το αγνοήσω για να κάνω την μεταφορά, αλλά επέμενε στο τηλέφωνο και μου είπε ότι αυτό ισχύει για όλες τις εταιρείες.

Για τον οτε δεν ξέρω, αυτό που ξέρω ότι κάποτε Νοίκιασα σπίτι με 24 μήνες συμβόλαιο, ΈΦΥΓΑ στους 23 μήνες με πήγε στα δικαστήρια για τον έναν μήνα και το κέρδισε, πλήρωσα τον μήνα,τόκους +δικαστικά έξοδα δικηγόρο, ο μόνος τρόπος να μην πλήρωνα ήταν αν τον 24μηνα το είχε νοικιάσει, εχω την αίσθηση ότι θα μπλέξεις με τον έναν ή τον άλλο τρόπο,περίμενε 6 μήνες δεν αξίζει να βάλεις άγχος στο κεφάλι σου

Ύ.γ την κλήση την καταγράφουν ΑΥΤΟΊ όχι εσύ, λες να στην δώσουν αν την χρειαστείς?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...