bill2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 δεν ξέρω τι λέτε αλλα γιατί πια τόσο θέμα το κάνατε δηλαδή αυτός που έχει tdm τηλεφωνία αλλά ασύρματο οταν κόβεται το ρεύμα έχει υπηρεσίες ; Αλλά και κλασικό τηλέφωνο να έχεις κινητό δεν έχει για αυτή τη μια 2 ώρες το πολύ ;
m32s Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Εγώ απορώ ποιός ο λόγος όποτε κάποιοι διαμαρτύρονται για αποσυνδέσεις και χαμηλή ταχύτητα στο σταθερό ίντερνετ όταν υπάρχει το 4G στο κινητό. Πού κάνω το λάθος;
bill2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 για όταν δεν εχεις υπηρεσίες καλό είναι αλλά για κανονική χρήση θες πολλα mb
Tilemaxx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δεν υπάρχει σύγκριση. Τα τωρινά προβλήματα του ΟΤΕ υφίστανται στην "υλοποίηση" της τεχνολογίας, όχι στην τεχνολογία αυτή καθ' αυτή. Επίσης τα Vista μετά από ένα SP1 έστρωσαν κανονίκοτατα. Μέχρι τότε beta testers, αυτό λέμε. Δεν είμαι κατα του VoIP, αλλά ο ψεύτικος εξοπλισμός που δίνουν μαζί με τα προβλήματα της υλοποίησης το μετατρέπουν σε dealbreaker προς το παρόν, για μένα τουλάχιστον. Εγώ απορώ ποιός ο λόγος όποτε κάποιοι διαμαρτύρονται για αποσυνδέσεις και χαμηλή ταχύτητα στο σταθερό ίντερνετ όταν υπάρχει το 4G στο κινητό. Γιατί θέλεις να κάνεις δουλειά στο PC μήπως; Η κατεβάζεις κάτι/παίζεις online; Αυτά δεν μπορείς να τα κάνεις μέσω κινητού προφανώς. Ακόμα και tethering να κάνεις με το laptop θα σου καταβροχθίσει ολα τα MB/GB με τη μιά. 1
bill2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 σωστά πάντως και στα επαγγελματικά τουλάχιστον η vodafone για τους υπολοιπυς δεν ξέρω δίνει τα oxygen και αυτά ίδιας κατηγορίας με του οτε είναι δεν συμφαίρει στο πάροχο να δίνει ακριβό ρουτερ
m32s Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Εγώ απορώ ποιός ο λόγος όποτε κάποιοι διαμαρτύρονται για αποσυνδέσεις και χαμηλή ταχύτητα στο σταθερό ίντερνετ όταν υπάρχει το 4G στο κινητό. Πού κάνω το λάθος; Γιατί θέλεις να κάνεις δουλειά στο PC μήπως; Η κατεβάζεις κάτι/παίζεις online; Αυτά δεν μπορείς να τα κάνεις μέσω κινητού προφανώς. Ακόμα και tethering να κάνεις με το laptop θα σου καταβροχθίσει ολα τα MB/GB με τη μιά. Σαρκασμός ήταν απέναντι στη λογική "κανένα πρόβλημα άμα δεν έχω σταθερό τηλέφωνο, γιατί υπάρχει το κινητό όποτε έχει δυσλειτουργία το VOIP".
ant_ Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δεν βρηκα αλλα θεμα για Voip Οποτε θα πω εδω την απορια μου με πηρανε απο οτε για αλλαγη σε αυτο αλλα η τηλεφωνητρια δεν ηξερε τιποτα απο τεχνικα θεματα και δεν μπορουσε να μου δωσει απαντησεις οποτε τους αφησα για αλλη φορα στην αλλαγη στην τρομερη αυτη υπηρεσια που κερδιζει εκατομμυρια ο οτε με την αλλαγη αλλα δεν κανει καμια μειωση για τον κοσμο η απορια μου ειναι για το ιντερνετ βασικα και πως θα το επηρεασει εχει δυο "μπριζες" τηλεφωνου στο σπιτι μια στο σαλονι οπου απο εκει τηλεφωνικο καλωδιο παει στο router και μια σε αλλο δωματιο οπου ειναι το τηλεφωνο απο οτι εχω καταλαβει σιγουρα στο δωματιο που ειναι το τηλεφωνο θα μπει το router Που θα δωσει ο οτε για να συνθεθει το τηλεφωνο με την αλλη μπριζα ομως που παει στο router για το ιντερνετ τι γινεται θα λειτουργει οπως τωρα η και εδω θα γινουν αλλαγες?
poulinos Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 2 hours ago, ant_ said: Δεν βρηκα αλλα θεμα για Voip Οποτε θα πω εδω την απορια μου με πηρανε απο οτε για αλλαγη σε αυτο αλλα η τηλεφωνητρια δεν ηξερε τιποτα απο τεχνικα θεματα και δεν μπορουσε να μου δωσει απαντησεις οποτε τους αφησα για αλλη φορα στην αλλαγη στην τρομερη αυτη υπηρεσια που κερδιζει εκατομμυρια ο οτε με την αλλαγη αλλα δεν κανει καμια μειωση για τον κοσμο η απορια μου ειναι για το ιντερνετ βασικα και πως θα το επηρεασει εχει δυο "μπριζες" τηλεφωνου στο σπιτι μια στο σαλονι οπου απο εκει τηλεφωνικο καλωδιο παει στο router και μια σε αλλο δωματιο οπου ειναι το τηλεφωνο απο οτι εχω καταλαβει σιγουρα στο δωματιο που ειναι το τηλεφωνο θα μπει το router Που θα δωσει ο οτε για να συνθεθει το τηλεφωνο με την αλλη μπριζα ομως που παει στο router για το ιντερνετ τι γινεται θα λειτουργει οπως τωρα η και εδω θα γινουν αλλαγες? υπαρχουν διαφοροι τροποι για να παιξει.ο απλος και ο σωστος. ο απλος λεει.οπως τα εχεις τωρα με την εξης αλλαγη.στο σαλονι θα μπει splitter.απο το phone του splitter θα πας στην Fxs του router.απο το Line στον τοιχο και απο το adsl του splitter στοrouter. σωστος τροπος ειδικα οταν εχουμε vdsl. router στο σαλονι που λογικα εκει ειναι η κεντρικη πριζα.διπλο πριζακι στον τοιχο.στο ενα πριζακι θα μπει η γραμμη που ερχεται απο τον κατανεμητη/χωνευτη και απο την πριζα αυτη θα πας στο dsl του ρουτερ.στην δευτερη πριζα θα μπει το καλωδιο που παει στην δευτερη πριζα.απο την δευτερη πριζα θα πας στην fxs του ρουτερ.δεν θελει φιλτρο πουθενα. ισως να υπαρχουν και αλλα ζευγαρια στο κεντρικο πριζακι.δεν πρεπει να τα συνδεσεις ολα.ενα απο αυτα πχ μπορει να ειναι το αναπληρωματικο μεχρι τον κατανεμητη/χωνευτη.αυτο καλο ειναι να μεινει στον αερα.αυτο που θα παει στο ρουτερ ειναι αυτο που θα κανει το ρουτερ να συγχρονισει ΜΕ ΣΩΣΤΑ χαρακτηριστικα.αν βαλεις ενα σωστο ενα λαθος μπορει να συγχρονισει αλλα με χαλια ταχυτητα. διαλεγεις και πρατεις.η πρωτη περιπτωση ειναι η ευκολη που και ο οτε κανει πολλες φορες διοτι μεσα σε 1 λεπτο παιζει.η δευτερη ειναι η σωστη που ομως πρεπει να πιανουν τα χερια σου και θελει παραπανω ωρα αναλογως τα πριζακια και την καλωδιωση για να παιξει.
ant_ Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Ευχαριστω για την απαντηση παντως δεν καταλαβα και πολλα καπου το χασα ειδικα στο σημειο αυτo "θα πας στην Fxs του router.απο το Line στον τοιχο και απο το adsl του splitter στοrouter." τα splitter γενικα δεν εχουν δυο εξοδους "adsl" Και "phone" ? απο την Phone " θα πας στην Fxs του router" το Line στον τοιχο και απο το adsl του splitter στοrouter. τι ειναι? και το μπερδεμα ειναι οτι δεν ξεχωρισα ακομα οταν λεμε ρουτερ ποιο ενοουμε αν αυτο που σου δινουνε απο τον οτε για το voip η αυτο που εχω ηδη για το dsl και αν γινεται αυτα να λειτουργουνε ταυτοχρονα το ενα για το τηλεφωνο και το αλλο οπως ειναι τωρα για το ιντερνετ και συνδεδεμενο στο Pc
raptorx Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, ant_ είπε Ευχαριστω για την απαντηση παντως δεν καταλαβα και πολλα καπου το χασα ειδικα στο σημειο αυτo "θα πας στην Fxs του router.απο το Line στον τοιχο και απο το adsl του splitter στοrouter." τα splitter γενικα δεν εχουν δυο εξοδους "adsl" Και "phone" ? απο την Phone " θα πας στην Fxs του router" το Line στον τοιχο και απο το adsl του splitter στοrouter. τι ειναι? και το μπερδεμα ειναι οτι δεν ξεχωρισα ακομα οταν λεμε ρουτερ ποιο ενοουμε αν αυτο που σου δινουνε απο τον οτε για το voip η αυτο που εχω ηδη για το dsl και αν γινεται αυτα να λειτουργουνε ταυτοχρονα το ενα για το τηλεφωνο και το αλλο οπως ειναι τωρα για το ιντερνετ και συνδεδεμενο στο Pc Απλώς θα βάλεις στο Splitter: 1.Η υποδοχή ADSL συνδέεται στο Modem/router στην θύρα DSL. 2.Tην υποδοχή τηλεφώνου του Splitter στην υποδοχη τηλεφώνου(Phone 1) του modem/router. Έτσι όλλες οι μπρίζες τηλεφώνου του σπιτιού θα έχουν τηλέφωνο Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από raptorx
jkoukos Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Κάνοντας την παραπάνω συνδεσμολογία, επιστρέφεις την τηλεφωνία από τον router πίσω σε όλη την τηλεφωνική γραμμή, οπότε πριν από κάθε τηλεφωνική συσκευή σε άλλη πρίζα απαραίτητα πρέπει να μπει φίλτρο (ακόμη και σε τυχόν συναγερμό). Υπόψη ότι θα σου δουλέψει αμέσως, αλλά πιθανόν να χάνεις σε συγχρονισμό αφού δεν είναι η καλύτερη λύση. Βέλτιστο αποτέλεσμα θα έχεις με την άλλη λύση της διπλής πρίζας, όπου θα διαχωρίζεται αμέσως το DSL σήμα από το αντίστοιχο τηλεφωνικό και δεν χρειάζονται καθόλου splitter, φίλτρα κλπ. 1
poulinos Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 On 4/5/2018 at 16:14, ant_ said: Ευχαριστω για την απαντηση παντως δεν καταλαβα και πολλα καπου το χασα ειδικα στο σημειο αυτo "θα πας στην Fxs του router.απο το Line στον τοιχο και απο το adsl του splitter στοrouter." τα splitter γενικα δεν εχουν δυο εξοδους "adsl" Και "phone" ? απο την Phone " θα πας στην Fxs του router" το Line στον τοιχο και απο το adsl του splitter στοrouter. τι ειναι? και το μπερδεμα ειναι οτι δεν ξεχωρισα ακομα οταν λεμε ρουτερ ποιο ενοουμε αν αυτο που σου δινουνε απο τον οτε για το voip η αυτο που εχω ηδη για το dsl και αν γινεται αυτα να λειτουργουνε ταυτοχρονα το ενα για το τηλεφωνο και το αλλο οπως ειναι τωρα για το ιντερνετ και συνδεδεμενο στο Pc to splitter εχει Line,phone,modem.το line παει στον τοιχο στην τηλεφωνικη πριζα.το modem/dsl παει στο adsl router ειτε το δικο σου ειτε του παροχου αναλογως τι θα χρησιμοποιησεις για να κανει το συγχρονισμο.απο το Phone του splitter θα πας στην fxs1 toy router οταν μιλαμε για voip. απο εκει και περα μπορεις να κανεις τα παρακατω. α.βαζεις αυτο που θα σου δωσει ο οτε να κανει και ιντερνετ και τηλεφωνο. β.βαζεις το δικο σου vdsl modem/router μπροστα και απο πισω του οτε να σηκωσει τηλεφωνια. γ.βαζεις το δικο σου vdsl modem/router που θα πρεπει να εχει και υποστηριξη voip και βαζεις και την τηλεφωνια εκει. δ.βαζεις το δικο σου router πισω απο το speedport ωστε το ιντερνετ να το χειριζεσαι με το δικο σου Router και το speedport να κανει την τηλεφωνια. εδω ενα θεμα που λεμε για την καλωδιωση. https://www.insomnia.gr/forums/topic/675721-ευρυζωνική-τηλεφωνία/?page=2&tab=comments#comment-56458511 On 4/5/2018 at 16:20, raptorx said: Απλώς θα βάλεις στο Splitter: 1.Η υποδοχή ADSL συνδέεται στο Modem/router στην θύρα DSL. 2.Tην υποδοχή τηλεφώνου του Splitter στην υποδοχη τηλεφώνου(Phone 1) του modem/router. Έτσι όλλες οι μπρίζες τηλεφώνου του σπιτιού θα έχουν τηλέφωνο απλα αυτο δεν ειναι το πιο σωστο απλα ειναι η ευκολη λυση και επισης θελει φιλτρα σε καθε τηλεφωνο. On 4/5/2018 at 16:47, jkoukos said: Κάνοντας την παραπάνω συνδεσμολογία, επιστρέφεις την τηλεφωνία από τον router πίσω σε όλη την τηλεφωνική γραμμή, οπότε πριν από κάθε τηλεφωνική συσκευή σε άλλη πρίζα απαραίτητα πρέπει να μπει φίλτρο (ακόμη και σε τυχόν συναγερμό). Υπόψη ότι θα σου δουλέψει αμέσως, αλλά πιθανόν να χάνεις σε συγχρονισμό αφού δεν είναι η καλύτερη λύση. Βέλτιστο αποτέλεσμα θα έχεις με την άλλη λύση της διπλής πρίζας, όπου θα διαχωρίζεται αμέσως το DSL σήμα από το αντίστοιχο τηλεφωνικό και δεν χρειάζονται καθόλου splitter, φίλτρα κλπ. το κακο ειναι οτι υπαρχουν τοσα σεναρια που μπορει να κανει καποιος για να εχει την σωστη καλωδιωση ακομα και αν δεν εχει το router στην κεντρικη πριζα αλλα αντε να το εξηγησεις στον καθενα.αλλο τοσο ατομα που εχουν και Utp αντι για ραζιμ που εκει κανεις ακομα περισσοτερα.αλλα ναι αν ο αλλος δεν ξερει κανει την ευκολη λυση μεχρι να αναγκαστει να κανει την σωστη οταν θα παρει σε κανα 100αρι πακετο και δεν θα το πιανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα