Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

average 45fps μπορεί να σημαίνει 10 min FPS

says who ότι αυτό είναι αρκετό?

Ο κάθε ένας που την αγοράζει.

Εγώ παίζω competitive online και οτιδήποτε κάτω από τα 144fps, το θεωρώ προβληματικό.

Ο ts, ας μας πει για ποιό σκοπό το πήρε, γιατί gaming με gaming διαφέρει.

Το να αποφασίζεις και να αφορίζεις βάσει των δικών σου προδιαγραφών, μόνο βοήθεια δεν είναι στο να λύσει το πρόβλημα.

Δημοσ.

Ψαχνεσαι εσυ ετσι; γενικοτερα.κοιτας να κατηγορησεις παλι καποιον αντι να βοηθησεις.μηπως θα μας πεις οτι ο 1400 δε σηκωνει lol;

Δεν το λέω εγώ. Αυτός που άνοιξε το θέμα , έχει 1400 και έχει πρόβλημα με το lol. Εσύ έχεις ryzen ; Οι άλλοι που τον προτείνουν ;

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω ryzen και στην πασιέτζα κολλάει λίγο ο υπολογιστής και πιάνει μόνο 21,5 fps. Επίσης παρατήρησα και κάτι άλλο. Ανεβάζει μεγάλες θερμοκρασίες περίπου 170 βαθμούς αν θυμάμαι καλά αλλά ευτυχώς τον βάζω στο ψυγείο, ένα ωραίο Pitsos που έχω και πέφτει στους 110.  Τελικά είχαν δίκιο μερικοί εδώ που μου λέγαν να πάω σε Intel. Intel=αξιοπιστία  :devil:

Μου λένε οτι παιζουν lol στο high με 3-5 fps, είναι δυνατόν?

Όχι φίλε μου δεν είναι δυνατόν. Πες του να περάσουν τους drivers για GPU και chipstet. Ερώτηση:  Για τι ηλικίες παιδιών μιλάμε;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το λέω εγώ. Αυτός που άνοιξε το θέμα , έχει 1400 και έχει πρόβλημα με το lol. Εσύ έχεις ryzen ; Οι άλλοι που τον προτείνουν ;

https://www.youtube.com/watch?v=QJFn0qRjPt4

Περιμενω να πεις "συγνωμη, ειπα λαλακια". Αλλα φευ, εχουμε καταλαβει τι τυπακι εισαι.

• Like 5
Δημοσ.

Ρε μάγκες σας παρακαλώ πολύ μην λέτε έτσι εύκολα, πάρε ψύκτρα, αγόρασε άλλη κάρτα γραφικών κλπ για υπολογιστή που ΜΟΛΙΣ αγοράστηκε και έχει για απαιτήσεις το πολύ battlefield 1. Τι τα έχετε τα λεφτά στραγάλια? Ρώτησα για ένα συγκεκριμένο πρόβλημα, γιατί μου φαίνεται αδιανόητο, ακόμα και με την μούφα την ryzen και τον μούφα rx 460 να παίζει lol με 5-10 fps, και θέλω να μου πείτε αν οφείλεται σίγουρα στους drivers.

Είναι σίγουροι πως εγκατέστησαν τους ryzen της amd και της asrock και θέλω να ξέρω αν υπάρχει περίπτωση αν μπορεί να οφείλεται κάπου αλλού.

Αν είναι στους drivers και είναι κάποιος σίγουρος να δώσει τα λινκ, όπως έκανε ένας σε προσωπικό μήνυμα, αλλιώς κάποια άλλη βοήθεια με κάποιο λινκ κλπ. 

Btw μιλάμε για παιδιά 14-15 παιδιών, εγώ είμαι μακριά και δεν μπορώ να το ο ίδιος για αυτό θέλω σιγουρότητα

• Like 2
Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου και με βάση τις απαιτήσεις των παιδιών που δεν θέλουν να παίζουν bf1 με εκατοντάδες fps, το σύστημα είναι μια χαρά.

Χωρίς τους drivers του chipset και μόνο με τους drivers της amd θα έπρεπε να πηγαίνει μια χαρά. Εγώ στην θέση σου θα έβλεπα τα παρακάτω:

1. Σιγουρέψου ότι έχουν τους drivers της vga

2. Όταν είχαν βγει στην αγορά τα am4 motherboards ακόμα δεν είχαν κυκλοφορήσει οι ryzen r5 r1400, με αποτέλεσμα αν βάλεις μια τέτοια cpu χωρίς bios update να έχει διαφορά προβλήματα. Στην Ελληνική (και όχι μόνο) αγορά τα motherboards πωλούνται με το αρχικό bios. Επομένως, το δεύτερο που θα κοίταζα θα ήταν να έχουν το τελευταίο bios update.

3. Αν είναι καινούργιο windows 10 σύστημα, το λειτουργικό έχει την τάση σε νέα καθαρή εγκατάσταση να κατεβάζει ένα σωρό πράγματα τις πρώτες ώρες λειτουργίας. Επομένως θα τους έλεγα να ανοίξουν το pc και να το αφήσουν για καμιά ώρα χωρίς να παίξουν, ώστε να τελειώσουν αυτές οι εργασίες. Και μετά restart και προσπάθεια ξανά.

4. Αν τίποτα από τα παραπάνω δεν πιάσει, θα έλεγχα τους δίσκους για προβλήματα

Πες μας αποτέλεσμα μετά από τα παραπάνω

• Like 3
Δημοσ.

Ειρήνη ημην. Αυτός που άνοιξε το θέμα το αναφέρει ως πρόβλημα που ψάχνει λύση, και όχι ότι έτσι πρέπει να είναι. Αν θέλετε αντιπαραθέσεις, στα αντίστοιχα threads παρακαλώ γιατί ψάχνουμε να βρούμε λύση για τον φίλο παραπάνω

• Like 1
Δημοσ.

Αυτός που άνοιξε το θέμα το αναφέρει ως πρόβλημα που ψάχνει λύση, και όχι ότι έτσι πρέπει να είναι.

Κάτι δεν κατάλαβες καλά. Πιστεύεις ότι πρόβλημα με amd είναι αποδεκτό να αναφέρεται ; Δες 2 posts παραπάνω από τούτο !!!

Δημοσ.

Ξαφνικα ο i5 7500 ειναι για τα μπαζα, μαλιστα το ακουσαμε και αυτο, επισης ακουσαμε οτι ο ryzen δεν σηκωνει το LOL που το σηκωνει ενας παλιος επεξεργαστης 10ετιας. φιλε μου εχει καποιο θεμα ο υπολογιστης ισως με throttling εαν ανεβαζει θερμοκρασια ή καποιος driver δεν εκατσε σωστα

• Like 2
Δημοσ.

Κάτι δεν κατάλαβες καλά. Πιστεύεις ότι πρόβλημα με amd είναι αποδεκτό να αναφέρεται ; Δες 2 posts παραπάνω από τούτο !!!

Επειδη με το ζορι ειναι προβλημα της AMD επειδη εσενα σε πληρωνει η Intel. Οτι δεν παιζει να ειναι προβλημα της asrock που ειναι η mobo, της samsung που ειναι η οθονη, της gskill που ειναι οι μνημες, η του χρηστη που δεν περασε drivers. ΟΧΙ, το προβλημα ειναι της AMD. 

Φανταζομαι τον εαυτο μου να μπαινω σε thread με τον i5 7500 και να του λεω οτι δεν παιζει lol γιατι ο 7500 δεν το σηκωνει! Σορρυ, τοσο χαμηλα δεν θα επεφτα ποτε, οσο παχυλος και να ηταν ο μισθος. 

Δημοσ.

Επειδη με το ζορι ειναι προβλημα της AMD επειδη εσενα σε πληρωνει η Intel. Οτι δεν παιζει να ειναι προβλημα της asrock που ειναι η mobo, της samsung που ειναι η οθονη, της gskill που ειναι οι μνημες, η του χρηστη που δεν περασε drivers. ΟΧΙ, το προβλημα ειναι της AMD. 

Φανταζομαι τον εαυτο μου να μπαινω σε thread με τον i5 7500 και να του λεω οτι δεν παιζει lol γιατι ο 7500 δεν το σηκωνει! Σορρυ, τοσο χαμηλα δεν θα επεφτα ποτε, οσο παχυλος και να ηταν ο μισθος. 

Εγω φιλε παντως πιστευω η οθονη ειναι, τωρα εαν ειναι η οθονη του υπολογιστη ή τηλεοραση του σαλονιου δεν ξερω. ισως και του κινητου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου λένε οτι παιζουν lol στο high με 3-5 fps, είναι δυνατόν?

Nα περάσετε οδηγούς για την κάρτα γραφικών. Χωρίς οδηγούς για την κάρτα δεν θα μπορέσετε να παίξετε παιχνίδια με τίποτα.

Για Windows 10 x64 τους κατεβάζετε από εδώ

http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows%2010%20-%2064

Επίσης καλό θα ήταν να εγκαταστήσετε και τους οδηγούς του chipset της μητρικής.

http://support.amd.com/en-us/download/chipset?os=Windows%2010%20-%2064

3-5 FPS δεν βγάζει ούτε ο Intel celeron του 2000 μαζί με την ati range fury pro 128mb ....

Σε άλλο θέμα εδώ μέσα, χρήστης λέει πως ο 7600K μαζί με την 1060 του δημιουργούν Stuttering στο παιχνίδι και τα Frames πέφτουν δραματικά........

http://www.insomnia.gr/topic/646992-nvidia-asus-strix-gtx-1060-downclocking-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B9/

Να υποθέσουμε πως φταίει ο 7600Κ και η 1060 όπως κάνεις εσύ εδώ ?

Αντί να τον βοηθήσετε να βρει τι λάθος έχει κάνει στο σετάρισμα- εγκατάσταση κ.λ.π. κάθεστε και λέτε ότι βλακεία σας κατέβει ....

Επεξ/σία από billdanos
  • Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...