Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πήγενε σε κατάστημα και πες τους ώστε να μην προχωρήσει η αλλαγη 

πήγα σε Γερμανό και έλεγαν ότι δεν μπορούν να το ακυρώσουν  από εκεί... το είδα και εγώ ότι δεν μπορούσαν....

Δημοσ.

απο τα κεντρικ΄μόνο η το ελπίζω να στο ακυρώσουν και να μην φύγεις  αυτό είναι το κακό όταν παίρνεις την αποφαση να μην φύγεις απο το πάροχο σου πρέπει να στην ακυρώνουν γρήγορα 

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.

Να κανω και γω μια σχετική ερώτηση. Το σενάριο εχει ως εξής.

Χρόνια πελάτης της Nova και το συμβόλαιο έληξε πριν απο 10 μερες περίπου.

Με παίρνουν απο το τμήμα προσφορών NOVA και μου κάνουν προφρορά. Τυχαίνει το ιδιο απόγευμα να με πάρουν απο το 13888 για προσφορά αλλά δεν ηταν τόσο καλή για να με δελεάσει.

Την επόμενη το μεσημέρι ξαναμιλάω με την NOVA και μιας και ηταν συμφέρουσα πρόταση  ανανεώνω το συμβόλαιο.

Μετα απο 2 μέρες με ξαναπάιρνουν απο 13888 για νεα προσφορά και αυτη την φορά με πολύ μεγάλο ποσοστό εκπτωσης στα κινητά της οικογενείας μιας και είναι ολα Cosmote ( απορώ πως δεν το εκαναν εξ αρχής) και κει ψάρωσα.

Παίρνω λοιπόν την Nova για να ρωτήσω πως μπορώ να κάνω υπαναχώρηση και η απάντηση ήταν οτι ΔΕΝ γίνετα επιεδή ειναι ανανέωση συμβολαίου και οχι αίτημα φορητότηταςι.

Μίλησα αλλές δυο φορές με άλλους εκπροσώπους και μου έλεγαν το ιδιο πράγμα. Δεν γίνεται υπαναχώρηση.

Πήγα σε κατάστημα Nova και εκανα αίτηση υπαναχώρησης και οταν πηρα τηλέφωνο για να δω σε τι σταδιο βρίσκεται μου είπαν πάλι το ίδιο.Δεν γίνεται υπαναχώρηση σε ανανέωση συμβολαίου και κακώς δέχτηκε το κατάστημα την αίτηση.

Το ερώτημα μου είναι αν όντως υπάρχει διαφορά μεταξύ της υπαναχώρησης απο ανανέωσης συμβολαίου και απο φορητότητα απο-προς άλλο πάροχο.

Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα

Να ενημερώσω για την εξέλιξη του θέματος για να έχουμε όλοι μας γνώση για το πως κινούνται οι εταιρίες.

Μίλησα λοιπόν ξανά με την Nova όπου είμαι συνδρομητής και μίλησα με μια ευγενέστατη κυρία και μου εξήγησε κάποια πράγματα που όλοι οι προηγούμενοι δεν τα έλεγαν.

Εν τάχει να σας πω οτι αν προχωρούσε η ακύρωση της παραγγελίας όπως ήταν εκείνη την στιγμή το status της γραμμής θα χανόταν το νούμερο διότι δεν υπηρχε κάποιο αίτημα φορητότητας από άλλο πάροχο.

Μου πρότεινε να κάνω αίτηση αμφισβήτησης της ανανέωσης και όχι ακύρωση. Έτσι και έγινε...προχωρήσαμε εκείνη την στιγμή στην αίτηση αμφισβήτησης και ύστερα από κάποια ώρα ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι το αίτημα που ζητήθηκε έχει πραγματοποιηθεί.

Μετά από αυτό κάλεσα το 13888 και έκανα αίτηση για μεταφορά στον Cosmote και περιμένω τα σχετικά έγγραφα και τις σχετικές εξελίξεις. Θα επανέλθω με ότι νεότερο.   

Δημοσ.

Μια μικρή ενημέρωση σχετικά με το θέμα.

Την Τρίτη μου έστειλαν τα χαρτιά μέσω mail για υπογραφές. Μόλις τους τα έστειλα μετά από κάποια ώρα άρχισαν τα μηνύματα ότι η διαδικασία φορητότητας ξεκίνησε κλπ κλπ. Το ίδιο απόγευμα με παίρνουν από nova για αντιπρόταση η οποία ήταν ότι, για 6 μήνες θα πλήρωνα για τα πάντα (vdsl, τηλεφωνία και νόβα fullpack) 20€ και μετά τους 6 μήνες θα πήγαινε στα 48€. Τους ειπα ότι δεν με ενδιαφέρει και έτσι το νερό έχει μπει στο αυλάκι που λέμε. Τώρα αναμονή για εξοπλισμό και εγκατάσταση.

Δημοσ.

και η τελική αλλαγή γιατί αν δεν αλλάξει η γραμμή σου απο nova σε ote 

αν δεν αλλάξει η γραμμήσου πρώτα μην συνδέεις τον εξοπλισμο πανω 

Δημοσ.

Όχι, δεν το ξερω.
Ελπίζω μόνο να μην έχω ταλαιπωρία στην μετάβαση να μείνω χωρίς τηλέφωνο και Ίντερνετ.

Δημοσ.

Απίστευτο!!!

Ολοκληρώθηκε η μετάβαση απο Nova σε Cosmote σε χρόνο ρεκόρ. Μέσα σε 2 μέρες.  :D

Το μεσημέρι μου ήρθε μήνυμα στο κινητό οτι το αίτημα φορητότητας ολοκληρώθηκε.  :-)

Τους πήρα τηλεφωνο να μου δώσουν κωδικούς πρόσβασης μιας και δεν έχει έρθει ακόμα ο εξοπλισμός.

Εβαλα username password στο παλιό μου ρούτερ, ενα restart και όλα καλά χωρίς καμία άλλη αλλαγή στην υπάρχουσα συνδεσμολογία.

Τώρα περιμένω μόνο να γίνει η εγκατάσταση του δορυφορικού δέκτη αν και ο εγκαταστάτης θα έχει εύκολη δουλειά μιας και τα περισσότερα ειναι έτοιμα. 

Δημοσ.

Να ενημερώσω για την εξέλιξη του θέματος για να έχουμε όλοι μας γνώση για το πως κινούνται οι εταιρίες.[/size]

Μίλησα λοιπόν ξανά με την Nova όπου είμαι συνδρομητής και μίλησα με μια ευγενέστατη κυρία και μου εξήγησε κάποια πράγματα που όλοι οι προηγούμενοι δεν τα έλεγαν.[/size]

Εν τάχει να σας πω οτι αν προχωρούσε η ακύρωση της παραγγελίας όπως ήταν εκείνη την στιγμή το [/size]status[/size] [/size]της γραμμής θα χανόταν το νούμερο διότι δεν υπηρχε κάποιο αίτημα φορητότητας από άλλο πάροχο.

Μου πρότεινε να κάνω αίτηση αμφισβήτησης της ανανέωσης και όχι ακύρωση. Έτσι και έγινε...προχωρήσαμε εκείνη την στιγμή στην αίτηση αμφισβήτησης και ύστερα από κάποια ώρα ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι το αίτημα που ζητήθηκε έχει πραγματοποιηθεί.[/size]

Μετά από αυτό κάλεσα το 13888 και έκανα αίτηση για μεταφορά στον [/size]Cosmote[/size] και περιμένω τα σχετικά έγγραφα και τις σχετικές εξελίξεις. Θα επανέλθω με ότι νεότερο.   [/size]

Βρίσκομαι στο ίδιο σημείο όπου έκανα ανανέωση πριν 2 μέρες και τώρα δεν μπορώ να πάω στην αντιπρόταση. Στην νοβα νε ενημέρωσαν ότι αν φύγω έχω ποινή 100ε.

Τι διαδικασίες ακολούθησες;

Δημοσ.

Φίλε μου έκανα αίτημα αμφισβήτησης της ανανέωσης και αμέσως αίτημα φορητότητας στην Cosmote.

Αυτό το περί "αμφισβήτησης" προέκυψε μετα την τεταρτη φορά που τους πήρα τηλέφωνο.

Υπάλληλος μου το πρότεινε να γίνει αίτημα αμφισβήτησης (ισως η λέξη ειναι το κλειδί) και δεν έγινε καμία αναφορά σε ποινή κλπ. Παρτους παλι τηλέφωνο και ζήτα να κάνεις αίτηση αμφισβήτησης. Δες και το Post 26 του φίλου μας του ikaruga24.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τι κάνετε παιδιά ; εγω ένα θα σας πω... η cosmote ακόμα να μου ακύρωση την φορητότητα την έχει σε αναμονή ... μια περίληψη ... 21 /6δέχτηκε η nova την αίτηση φορητότητας από cosmote και εγω το ίδιο απόγευμα πήρα αντιπροσφορά και δέχτηκα να μείνω στη nova όποτε έστειλα και fax ακύρωσης στην cosmote από τότε για μια εβδομάδα έπαιρνα τηλ να λάβω μια απάντηση επι του θέματος και όλο έλεγαν ότι έχουν ειδοποίησει το αρμόδιο τμήμα να με καλέσει ( όλο αυτόν τον καιρό αρνήθηκα παραλάβω εξοπλισμό και να μου κάνει την σύνδεση ο τεχνικός του ΟΤΕ ) με κάλεσαν μετά από μια εβδομάδα και μου είπε ότι δεν έλαβαν το φαξ όποτε έστειλα email με ξαναπαίρνουν την ίδια μέρα όπου πάλι δεν έλαβαν το email όποτε ενώ ειμαι σε επικοινωνία με αντιπροσώπο της cosmote ξανά στέλνω email και μου λέει επειδή δεν έχει έρθει ακόμα αλλά λογικά θα έρθει πιο μετά θα επικοινωνήσουμε ξανά όταν έρθει ... πράγμα που με πήραν μια φορά ενώ μιλούσα σε άλλη κλήση για την δουλειά και δεν πρόλαβα να το σηκώσω και δεν με ξαναπήραν .... σήμερα τους πήρα τηλ και πάλι θα ειδοποιούσαν το τμήμα .... εγω λέω να τους κάνω καταγγελία με αποζημίωση τι λέτε με έχουν κουράσει και έχω χρεωθεί αρκετά για τις κλήσεις που έκανα για να βρούμε μια λύση ... και με έχουν στο περίμενε 20 μέρες

Δημοσ.

Τι κάνετε παιδιά ; εγω ένα θα σας πω... η cosmote ακόμα να μου ακύρωση την φορητότητα την έχει σε αναμονή ... μια περίληψη ... 21 /6δέχτηκε η nova την αίτηση φορητότητας από cosmote και εγω το ίδιο απόγευμα πήρα αντιπροσφορά και δέχτηκα να μείνω στη nova όποτε έστειλα και fax ακύρωσης στην cosmote από τότε για μια εβδομάδα έπαιρνα τηλ να λάβω μια απάντηση επι του θέματος και όλο έλεγαν ότι έχουν ειδοποίησει το αρμόδιο τμήμα να με καλέσει ( όλο αυτόν τον καιρό αρνήθηκα παραλάβω εξοπλισμό και να μου κάνει την σύνδεση ο τεχνικός του ΟΤΕ ) με κάλεσαν μετά από μια εβδομάδα και μου είπε ότι δεν έλαβαν το φαξ όποτε έστειλα email με ξαναπαίρνουν την ίδια μέρα όπου πάλι δεν έλαβαν το email όποτε ενώ ειμαι σε επικοινωνία με αντιπροσώπο της cosmote ξανά στέλνω email και μου λέει επειδή δεν έχει έρθει ακόμα αλλά λογικά θα έρθει πιο μετά θα επικοινωνήσουμε ξανά όταν έρθει ... πράγμα που με πήραν μια φορά ενώ μιλούσα σε άλλη κλήση για την δουλειά και δεν πρόλαβα να το σηκώσω και δεν με ξαναπήραν .... σήμερα τους πήρα τηλ και πάλι θα ειδοποιούσαν το τμήμα .... εγω λέω να τους κάνω καταγγελία με αποζημίωση τι λέτε με έχουν κουράσει και έχω χρεωθεί αρκετά για τις κλήσεις που έκανα για να βρούμε μια λύση ... και με έχουν στο περίμενε 20 μέρες

Ακριβώς το ιδιο έπαθα και γω αλλά από την nova . βέβαια εγώ δεν περίμενα πάνω απο 5 μέρες , έστειλα 2ο εμαιλ και μετά 3ο εμαιλ . κ ενα φαξ , πήγα και πηρα το αποδεικτικο απο το φαξ που βγαζει στο τελος την ημερας απο το βιβλιοπωλειο που το εστειλα και στο τελευταίο εμαιλ τους ξεκαθάρισα οτι θα γίνει καταγγελία στην ΕΕΤΤ . ε μέσα σε μια μέρα ηταν ολα οκ.

Παρε ενα τηλ στην εεττ πριν την μια . θα σε βοηθήσουν !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...