Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

3 ερωτήσεις αν ξέρεις κανεις ... μπορω να πληρώσω με δώσεις το πρόστιμο στη νόβα ; θα υπάρχει τέλος ενεργοποίησης αν πάω ΟΤΕ ; και τελευταία ερώτηση και αν τελικά υπογράψω στον ΟΤΕ και είτε πάρει η nova και απλά με ρωτήσει γιατί φεύγω χωρίς αντιπρόταση ... είτε δεν πάρει έχω το δικαίωμα μόνος μου να διακόψω του ΟΤΕ και να γυρίσω nova ?

1. Μπορείς να πληρώσεις με δόσεις όπως εσύ θέλεις και όσα εσύ θέλεις και αντέχει η τσέπη σου και δεν μπορούν να σε πουν και τίποτα γι αυτό. 

2. Το κόστος τηλεφωνικά/e-shop είναι γύρω στα 30 ευρώ για την φορητότητα.

3. Μπορείς να κάνεις μόνος σου την διαδικασία επιστροφής δεδομένου ότι την κάνεις σωστά αλλά φυσικά θα χρεωθείς από έκαστη εταιρία για τα όποια κόστη προκύψουν. 

Δημοσ.

3 ερωτήσεις αν ξέρεις κανεις ... μπορω να πληρώσω με δώσεις το πρόστιμο στη νόβα ; θα υπάρχει τέλος ενεργοποίησης αν πάω ΟΤΕ ; και τελευταία ερώτηση και αν τελικά υπογράψω στον ΟΤΕ και είτε πάρει η nova και απλά με ρωτήσει γιατί φεύγω χωρίς αντιπρόταση ... είτε δεν πάρει έχω το δικαίωμα μόνος μου να διακόψω του ΟΤΕ και να γυρίσω nova ?

Για την τρίτη σου ερώτηση,έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης.Βέβαια μέχρι να βγάλεις άκρη σε ζαλίζουν τα αρ****δια αλλά να έχεις στο μυαλό σου πως έχεις 14 ημέρες αν η πώληση της υπηρεσίας έγινε τηλεφωνικά και όχι σε κατάστημα 

Δημοσ.

καλησπέρα την παρασκευή  υπέγραψα την αίτηση για φορητότητα ...τώρα περιμένω από αύριο να δω αν θα πάρει η nova τηλ για αντιπροσφορά... μέχρι πότε πρέπει να κάνω την  υπαναχώρηση για να μην χρεωθώ κάτι ? 

Δημοσ.

καλησπέρα την παρασκευή  υπέγραψα την αίτηση για φορητότητα ...τώρα περιμένω από αύριο να δω αν θα πάρει η nova τηλ για αντιπροσφορά... μέχρι πότε πρέπει να κάνω την  υπαναχώρηση για να μην χρεωθώ κάτι ? 

Μίνιμουμ τρία 24ωρα πριν την αλλαγή της γραμμής στον νέο πάροχο. Ούτε λεπτό αργότερα. Η καλύτερη λύση ακύρωσης είναι μέσω καταστήματος αλλά θα σου σπάσουν τα νεύρα μέχρι να στο ακυρώσουν και να σου δώσουν απόδειξη ακύρωσης, η δεύτερη λύση είναι μέσω fax/e-mail που θέλει λίγη περισσότερη διαδικασία από μέρους σου αλλά θα γλυτώσεις το πρήξιμο. Για την ακριβής διαδικασία θα πρέπει να ρωτήσεις στο κέντρο εξυπηρέτησης της nova.

Σημαντικό: Δεν κάνεις ακύρωση πριν σε πάρουν για αντιπροσφορά...εκτός και αν δε σε πάρουν και εν τέλη θες να μείνεις στη Nova. Αν δε θες να μείνεις απλά θα πας στη νέα σου εταιρία.    

Δημοσ.

απο οταν θα σε πάρουν για αντιπροσφορά όσο πιο γρήγορα καε την ακύρωση γιατί το δίκτυο είναι του οτε αλλά και να μην σε καλέσουν και να δόσουν μόνο έγκριση ο οτε θα σου στείλει την πιθανή ημερομηνία ενεργοποιήσης της γραμμής 

Δημοσ.

Δεν ξέρω ρε παιδιά από την μια τα 180 στην νόβα για την ρήτρα από την άλλη τα 30 για μεταφορά σύνολο 210 ... από την άλλη 34/ μήνα στη νόβα. 34x24 =816 τώρα ο ΟΤΕ δίνει 32/μήνα 32χ24= 768 είδη κερδίζω 48 ευρώ και έκπτωση παγίου κινητού 40% τον πρώτο χρόνο και 20% τον δεύτερο χρόνο 40 ευρώ πάγιο έχω όποτε
672 τα 2 χρόνια αλλιώς χωρίς έκπτωση 960 κερδίζω 288 μια σούμα 288+48=336 -210 = 126 ..... και θα μου δώσουν κωδικούς για cosmote mywifiphone που γλιτώνω αγορά πακέτου έξτρα mb ... άρα αξίζει ε;

Δημοσ.

Προφανώς και αξίζει εφόσον έχεις συμβόλαιο κινητής και θα πάρεις επιπλέον έκπτωση και εκεί μαζί. Επιπλέον θα έχεις νταλαβέρια μόνο με έναν πάροχο αντί να πηγαίνεις μια από δω και μια από κει + ότι επιπλέον δώρα μπορείς να έχεις. Εγώ λέω να την προχωρήσεις την διαδικασία. Ακόμα και αντιπρόταση φτηνότερη να δεχτείς από τη στιγμή που το κινητό σου βρίσκεται ήδη στον οτε τότε το συνολικό πακέτο σου θα βγαίνει χαμηλότερα ή στα ίδια ενώ θα έχεις και την επιπλέον υποστήριξη του οτε που όπως και να το κάνουμε είναι σίγουρα πολύ καλύτερη.  

Δημοσ.

ρωτα αν δικαιουεσε και δωροεπιταγες για γερμανο εμενα που με καλεσαν μου εδωσαν 60 ευρω δωροεπταγες συν τελος φορητοτητας δώρο

Δημοσ.

Έχουμε και λέμε παιδιά ... αντιπροσφορά ... 22,26 τελική τιμή με φπα και όλα ... και 4 μήνες δωρεάν το πάγιο με απεριόριστα σταθερά υπεραστικά 5 ώρες κινητά και 50 vdsl

Εκανε η forthnet την κίνηση της στον ΟΤΕ ότι θέλω να μείνω τελικά απλά θέλει να στείλω το φαξ ... ξέρει κανεις το κείμενο που γράφουμε στο χαρτί με το μπρος πίσω ταυτότητας ;

Η να πάω αύριο από Γερμανό ; επίσης ξέρει κανεις γιατί έκανα την χαζομάρα και βιαστικά και πήγα σήμερα πριν την αντιπροσφορά και γύρισα τα κινητά στο όνομα μου ... αλλά είπα να τα κάνω όλα μαζί cosmote one αυτό ακυρώνεται ;

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.

Να κανω και γω μια σχετική ερώτηση. Το σενάριο εχει ως εξής.

Χρόνια πελάτης της Nova και το συμβόλαιο έληξε πριν απο 10 μερες περίπου.

Με παίρνουν απο το τμήμα προσφορών NOVA και μου κάνουν προφρορά. Τυχαίνει το ιδιο απόγευμα να με πάρουν απο το 13888 για προσφορά αλλά δεν ηταν τόσο καλή για να με δελεάσει.

Την επόμενη το μεσημέρι ξαναμιλάω με την NOVA και μιας και ηταν συμφέρουσα πρόταση  ανανεώνω το συμβόλαιο.

Μετα απο 2 μέρες με ξαναπάιρνουν απο 13888 για νεα προσφορά και αυτη την φορά με πολύ μεγάλο ποσοστό εκπτωσης στα κινητά της οικογενείας μιας και είναι ολα Cosmote ( απορώ πως δεν το εκαναν εξ αρχής) και κει ψάρωσα.

Παίρνω λοιπόν την Nova για να ρωτήσω πως μπορώ να κάνω υπαναχώρηση και η απάντηση ήταν οτι ΔΕΝ γίνετα επιεδή ειναι ανανέωση συμβολαίου και οχι αίτημα φορητότηταςι.

Μίλησα αλλές δυο φορές με άλλους εκπροσώπους και μου έλεγαν το ιδιο πράγμα. Δεν γίνεται υπαναχώρηση.

Πήγα σε κατάστημα Nova και εκανα αίτηση υπαναχώρησης και οταν πηρα τηλέφωνο για να δω σε τι σταδιο βρίσκεται μου είπαν πάλι το ίδιο.Δεν γίνεται υπαναχώρηση σε ανανέωση συμβολαίου και κακώς δέχτηκε το κατάστημα την αίτηση.

Το ερώτημα μου είναι αν όντως υπάρχει διαφορά μεταξύ της υπαναχώρησης απο ανανέωσης συμβολαίου και απο φορητότητα απο-προς άλλο πάροχο.

Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα

Δημοσ.

Έχουμε και λέμε παιδιά ... αντιπροσφορά ... 22,26 τελική τιμή με φπα και όλα ... και 4 μήνες δωρεάν το πάγιο με απεριόριστα σταθερά υπεραστικά 5 ώρες κινητά και 50 vdsl

Εκανε η forthnet την κίνηση της στον ΟΤΕ ότι θέλω να μείνω τελικά απλά θέλει να στείλω το φαξ ... ξέρει κανεις το κείμενο που γράφουμε στο χαρτί με το μπρος πίσω ταυτότητας ;

Η να πάω αύριο από Γερμανό ; επίσης ξέρει κανεις γιατί έκανα την χαζομάρα και βιαστικά και πήγα σήμερα πριν την αντιπροσφορά και γύρισα τα κινητά στο όνομα μου ... αλλά είπα να τα κάνω όλα μαζί cosmote one αυτό ακυρώνεται ;

Αν πας στον νέο πάροχο το cosmote one σου θα ακυρωθεί. Αν μείνεις στον οτε δεν αλλάζει κάτι στο τωρινό σου πρόγραμμα και απλά θα πληρώνεις και λιγότερα για όσο σου είπαν. 

Για διαδικασίες ακύρωσης με φαξ και λοιπά μιλάς μόνο με το πενταψήφιο της εταιρίας που θες να ενεργοποιήσεις το σταθερό σου.  

Καλησπέρα στην παρέα.

.............

Δεν υπάρχει το "δεν έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης". Ολες οι απομακρισμένες ανανεώσεις/ενεργοποιήσεις (τηλέφωνο, mail, door to door, e-shop) έχουν το δικαίωμα οι πελάτες να υπαναχωρήσουν εντός 14 ημερολογιακών ημερών βάση νόμου του ΕΕΤ. Κοινώς σου λένε μαλακίες για να μην φύγεις και να το καθυστερήσεις μπας και προλάβουν να περάσουν οι 14 μέρες δικαιώματος υπαναχώρησης όπου από εκεί και έπειτα πληρώνεις ποινή σπασίματος συμβολαίου για να φύγεις. 

Για να παραμείνεις στο δίκτυο που θες μιλάς μόνο με την εταιρία που θες να μείνεις/πας και θα σε καθοδηγήσουν αυτοί. Ολες οι εταιρίες το κάνουν αυτό πάντως και είναι λογικό. Μαλάκες είναι να σε χάσουν; 

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση και τον χρόνο σου. Αυριο κιόλας θα μιλήσω με cosmote για την αλλαγή.

Δημοσ.

ρε παιδια κατι ασχετο

παρατηρησατε ορι στον οτε αν βαλεις 24 κσι μετα vdsl στο σλλσζουν δωρεαν

στους υπολοιπους αν βαλεις 24 και μετα vdsk σε χρεωνουν ενα 20 ευρω

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά έστειλα το φαξ στις 21/6 κατα τις 20:30 ενώ το πρωί κατα τις 12 είχε εγκριθεί η φορητότητα ...κι το μεσημέρι στις 3:30 συμφώνησα με nova να μείνω και δέχτηκα την αντιπροσφορά όπου και έκανε την αίτηση η nova στον. ΟΤΕ ότι θέλω να παραμείνω σε αυτούς .... απλά ακόμα δεν έχω λάβει κάποιο μήνυμα από ΟΤΕ η κάποια κλήση ότι τελικά ακυρώθηκε και συνεχίζουν να μου στέλνουν μηνύματα ότι θα έρθει ο εξοπλισμός στις 26/6 και τηλ από τεχνικό όπου τον ακύρωσα ... και σε τηλεφωνήματα μου αρκετά προς 13888 από το πρωί χθες μέχρι και σήμερα πριν λίγο μου λένε ότι έχω μπει στο επείγον και να περιμένω τηλ ..

Λέτε να μου κάνουν καμμία λαμόγια ;

Την αίτηση την έστειλα την προηγούμενη Παρασκευή απλά την Τρίτη εγκρίθηκε η φορητότητα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...