Προς το περιεχόμενο

Η ΤΕΛΕΙΑ ΑΓΟΡΑ (και οποιος προλαβει, προλαβε ... )

javaneze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απογοητευμενος οπως ημουν με την fx 5200 που ειχα, βρεθηκα για δουλεια της δουλειας μου στο πλαισιο στο συνταγμα, και λεω δεν παω να δω .... πλησιαζω τον υπαλληλο, του λεω απο ΑΤΙ τι υπαρχει ....

μου ειπε για την 9800 ΧΤ στα 557 ευρω τελικη και του λεω και του χρονου...

πριν προλαβω να φυγω μου κατεβαζει απο το ραφι ενα τελευταιο κομματι POWER COLOR 9800 PRO 128MB με αναγραφομενη τιμη 482 ευρω παρακαλω, το τσεκαρει στο pc του και μου λεει 234 ευρω τελικη ....

τυλιξε τη λεω και οπου φυγει ....

Πληροφοριακα, ειπε οτι παιζει ακομα ενα κομματι στο καταστημα της καλλιθεας ... Μαγκες οποιος προλαβει ....

Δημοσ.

Ρε παιδια η αποδειξη δεν ειναι με barcode στο Πλαισιο??? Εκτος και αν ο τυπος σου εγραψε σε χαρτακι τον κωδικο και εκανε λαθος εκει οποτε εσυ και παλι εισαι κυριος.... :) :)

Δημοσ.

de nomizw na ginontai tetoia xontra la8h sto plaisio.Mallon h timh exei pesei,k sto sugekrimeno proion uparxei anatimologhsh opote to idio bar code ebgale th nea timh.Gia na to pw k alliws.posa trela kerdh lete na bgazei to plaisio an mporei na rixei toso tis times tou? apla anarwtiemai!!!!

Kalh mera se olous 8)

Δημοσ.

Παιδια πηγα καλλιθεα και οντως ετσι ηταν.Ειχαν μεινει δυο τελευταια κομματια και εδιναν μισοτιμη γιατι σε λιγες μερες εχουν νεες παραλαβες.Δυστηχως ομως δεν τιν προλαβα :(

Δημοσ.

(epitelous log in....)

Nai re magkes den paizoun tetoia lathh .... afou o ypallilos trelathike otan to eide kai arxize fwnaze "katerina, katerina .... mitso mitsooooo .... to eidate ayto???? " Mpesa e, tsi*pouki giname sto katastima ...

Aytos pantws to dikaiologhse oti epese h timh ths epeidh leei tous eixe erthei mia partida pou eixe rwsikous drivers .... etsi mono gia na dw etreksa to cd kai htan mia xara agglika... vevaia den tous egkatesthsa giati htan apo thn epoxh ths potoapagoreusis ... alla den nomizw pws tha allaze kati meta ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...