Πέτρος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 To G500 (κοντά 6 χρόνια, πια) μου κάνει πλέον αρκετά κόλπα (microswitch@left click) οπότε είμαι ένα βήμα πριν. Επειδή είμαι αριστερόχειρας, είναι σχετικά ουδέτερο το ποντίκι ή έχει κλίση για δεξιόχειρες οπότε θα μου είναι πρακτικά άχρηστο?
Dr4In Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 εγω εχω το deathadder το παλιο οχι το chroma αξιζει η αναβαθμιση σε αυτο? Αν βρεις δοκιμασε το πριν το παρεις, διαφορετικα πρεπει να συνηθισεις το βαρος, δεν ειναι για μικρα χερια ουτε και για πολυ μεγαλα.
lalanis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 To G500 (κοντά 6 χρόνια, πια) μου κάνει πλέον αρκετά κόλπα (microswitch@left click) οπότε είμαι ένα βήμα πριν. Επειδή είμαι αριστερόχειρας, είναι σχετικά ουδέτερο το ποντίκι ή έχει κλίση για δεξιόχειρες οπότε θα μου είναι πρακτικά άχρηστο? 100% για δεξιόχειρες.... Δυστυχώς 1
Πέτρος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 100% για δεξιόχειρες.... Δυστυχώς Να είσαι καλά. Νομίζω το είχα δει στο ΜΜ όταν είχα πάρει το πληκτρολόγιο σε BF και κάτι τέτοιο είχα διαπιστώσει, αλλά ήθελα μια επιβεβαίωση.
kamui Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Υπάρχει κανα Link γιατί εγώ σε αυτό που μπαίνω με ίδια τιμή δεν μου δίνει -15
johnyboy Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 πολύ καλό ποντίκι, μοναδικό αρνητικό για μένα η ροδέλα, είναι λίγο κουκουρούκου.
axlgk Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Υπάρχει κανα Link γιατί εγώ σε αυτό που μπαίνω με ίδια τιμή δεν μου δίνει -15 Οταν κανεις check out σου δινει την εκπτωση.
clayman89 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δυστυχως παιδες πρεπει να τελειωσε.μπηκα για να το ελεγξω και δεν υπαρχει πια το -15.νεα τιμη στα περιπου 68 ευρω μου το βγαζει πλεον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα