Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και έψαχνα να αγοράσω mouse. Σε ευχαριστώ, τσίμπησα ένα. 52,58 η τιμή, στέλνει Ελλάδα κανονικά. Όλα κομπλέ :)

• Like 1
Δημοσ.

τελικα την εριξα και εγω την παραγγελια ξερουμε ποσες μερες κανει?? και ενα thnx στον ts

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα για την αλλη παρασκευη μου δειχνει.τωρα το ποτε ακριβως θα σε γελασω.εγινε dispatched.

• Like 1
Δημοσ.

εγώ που είμαι κάτοχος του ποντικιού μόνο αρνητικό που έχω να πω είναι ότι η υφασμάτινη επένδυση του καλωδίου έχει χαλάσει σε κάποια σημεία, λόγω συχνής μεταφοράς του mouse κυρίως (το οποίο έχω από το 2014). Κατά τα άλλα, άψογο.

• Like 2
Δημοσ.

Να ρωτησω παιδια, για τετοιου ειδους προσφορες παιρνετε ειδοποιησεις η τελειως στην τυχη τις βρισκετε?

Εχω αγορασει το proteus core το απλο 50€ μεταχειρισμενο και το ιδιο εκανα και με το Proteus Spectrum ενω θα μπορουσα να το παρω καινουργιο.

Δημοσ.

Προσωπικα τελειως στην τυχη το βρηκα.το κοιταγα για μερες και δεν βιαστηκα.και ηρθε η ευκαιρια.

• Like 2
Δημοσ.

εγώ που είμαι κάτοχος του ποντικιού μόνο αρνητικό που έχω να πω είναι ότι η υφασμάτινη επένδυση του καλωδίου έχει χαλάσει σε κάποια σημεία, λόγω συχνής μεταφοράς του mouse κυρίως (το οποίο έχω από το 2014). Κατά τα άλλα, άψογο.

Δεν λες όμως πως έχει φθαρεί η επένδυση με την χρήση που κάνεις ?. Το έχω 1 χρόνο και δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό. Είναι λίγο μεγάλο βέββαια, συνεπώς όσοι έχετε μικρό καρπό να το έχετε υπόψιν.

Δημοσ.

Δεν λες όμως πως έχει φθαρεί η επένδυση με την χρήση που κάνεις ?. Το έχω 1 χρόνο και δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό. Είναι λίγο μεγάλο βέββαια, συνεπώς όσοι έχετε μικρό καρπό να το έχετε υπόψιν.

Όπως έγραψα λόγω συχνής μεταφοράς. Εαν είναι συνδεδεμένο σε υπολογιστή desktop μόνιμα εννοείται πως δεν θα φθαρεί η επένδυση (πως να γίνει άλλωστε).

Δημοσ.

Όπως έγραψα λόγω συχνής μεταφοράς. Εαν είναι συνδεδεμένο σε υπολογιστή desktop μόνιμα εννοείται πως δεν θα φθαρεί η επένδυση (πως να γίνει άλλωστε).

Το εχω παθει και εγω στο desktop μου, μαλλον απο την τριβη επειδη καμια φορα το τραβαγα για να ελευθερωσω λιγο καλωδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...