eronaras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα! Ως μέτριος γνωστής και κάτι λίγο παραπάνω έχω προσπαθήσει τα πάντα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.. Το πρόβλημα μου είναι το εξής... Κυρίως στην εφαρμογή του YouTube και στο M.youtube αλλά γενικά σε όποια βίντεο ( φβ, ινστα) κάνει buffer το βίντεο και η εικόνα αρχίζει και κολλάει.. Μου πετάει εικόνα ή μια μετά την άλλη (o ήχος συνεχίζει και παίζει κανονικά) αλλά βλέπω εικόνες και όχι μια συνοχή εικόνων=ΒΊΝΤΕΟ.. ε δω προσπαθήσει να απενεργοποιησω το hw overlays από τα developer.. Καθαρισμός cache μνήμης επανεκκινησεις απεγκατασταση και μετά εγκατάσταση ξανά.. Όταν κολλάει το βίντεο όλο το υπόλοιπο κινητό λειτουργεί κανονικά δηλαδή δεν τρώει lag το κινητό αλλά μόνο η εικόνα... Το κινητό είναι καινούργιο Sony xa ultra καμία ιδέα?? Ευχαριστώ.. Μακριά από Γερμανό παιδιά.. Οι άνθρωποι δεν ξέρουν τίποτα και λέγονται techno experts..
saruman123 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Έχεις προσπαθήσει να βάλεις μια ποιο παλιά έκδοση? Με την προϋπόθεση να έχεις απενεργοποιήσει από το Play store την αυτόματη ενημέρωση. 1
eronaras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Έχω προσπαθήσει και παλιά και νέα έκδοση...
saruman123 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Όταν πήρες το κινητό στο έκανε αυτό από την αρχή;
eronaras Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Όχι το κάνει εδώ και κάποιες βδομάδες... Δεν θυμάμαι άμα προηγήθηκε κάποια ενημέρωση..
saruman123 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Factory reset έχεις κάνει;(αφού προηγηθεί backup)
eronaras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Για αυτό έστειλα πριν στο φόρουμ για να αποφύγω το reset.. Εν τέλη έκανα και όλα καλά... Δεν μου εμφανίστηκε ξανά κάποιο πρόβλημα με την παλιά έκδοση YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα