Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αγοράσει ένα τέτοιο:

http://www.e-shop.gr/technaxx-fmt100-fm-transmitter-mp3-player-slot-p-PER.660522

Σε ότι συχνότητες έχω δοκιμάσει, απλά δεν ακούγεται τίποτα. Τέρμα η ένταση και στο κινητό, και στο μηχανηματάκι αυτό.

Έχει κάποιος κάποια συμβουλή για το ποιούς σταθμούς να προτιμήσω; Ψάχνω να βρω κάποια αχρησιμοποίητη συχνότητα, αλλά όλες κάνουν έστω λίγα παράσιτα όταν ψηλώσω τη φωνή στο ραδιόφωνο.

Δημοσ.

Δεν αξίζουν φίλε μου αυτά τα μηχανάκια αν μένεις σε Πόλη. Όλες οι συχνότητες θα σου κάνουν παρεμβολές...

Καλύτερα δες για κανένα αντάπτορα με καλώδιο στο αυτοκίνητο. Εγώ π.χ έχω πάρει αυτό εδώ για το suzuki jimny http://www.ebay.com/itm/Yatour-Car-Digital-Music-Changer-USB-SD-MP3-for-SUZUKI-OEM-radio-Swift-SX4-Jimny-/190833674663

Ξεγελάει το στερεοφωνικό ότι είναι CDιερα και παίζει τραγούδια από USB/SD card η με 3.5 jack.

Δες αν μπορείς να βάλεις κάτι αντίστοιχο στο αμάξι σου αν δε θέλεις να αλλάξεις ραδιόφωνο

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αποφεύγω να αλλάξω ραδιόφωνο γιατί θα τρίζουν όλα τα πλαστικά αν βγάλω το μαμίσιο (μου το έχει πει γνωστός που έχει βάλει και σε άλλα Saab 9-5) και πέραν αυτού δεν δίνω πάνω από 20 ευρώ αυτή τη στιγμή, προτιμώ να γράφω CD :P

Αφού δεν παίζει να καταφέρω κάτι και με το FM, παίζει να πάρω ένα ηχειάκι bluetooth και να το κοτσάρω στο παρμπριζ... Και θα μου μείνει και το ηχειάκι. 

Δημοσ.

Αν και όντως τα fm transmitters ειδικά στην Αθήνα δεν μπορούν να λειτουργήσουν σωστά, εντούτοις δοκίμασε πρώτα να δεις αν θα γίνει δουλειά αν κατεβάσεις ή αποσυνδέσεις την εξωτερική κεραία του αυτοκινήτου.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αποφεύγω να αλλάξω ραδιόφωνο γιατί θα τρίζουν όλα τα πλαστικά αν βγάλω το μαμίσιο (μου το έχει πει γνωστός που έχει βάλει και σε άλλα Saab 9-5) και πέραν αυτού δεν δίνω πάνω από 20 ευρώ αυτή τη στιγμή, προτιμώ να γράφω CD :P

Αφού δεν παίζει να καταφέρω κάτι και με το FM, παίζει να πάρω ένα ηχειάκι bluetooth και να το κοτσάρω στο παρμπριζ... Και θα μου μείνει και το ηχειάκι. 

Δώσε ρε τσιφούτη 50 ευρώ και πάρε ένα σωστό μηχάνημα να ακούς ήχο σαν άνθρωπος  :-D  :-D  :-D

Η λύση που είπε ο από πάνω για το κατάβασμα/βγάλσιμο κεραίας μπορεί όντως να βοηθήσει. Εγώ στο jimny κατέβαζα την κεραία με το χέρι και βοηθούσε αρκετά στα παράσιτα όταν είχα FM modulator

Επεξ/σία από Avatar_GR
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι δεν κατάλαβες. Έχει καεί και ο μαμίσιος ενισχυτής και δεν παίζουν τα δυο πίσω ηχεία. Επίσης τρεμοπαίζει η HID οθονίτσα. Επίσης.... [εισάγετε eternally ongoing λίστα με προβλήματα εδώ_]

Περιμένω να σαπίσει εντελώς (καθότι και μηχανικά πλέον χωλαίνει το σαραβαλάκι μας) να πάρω δικό μου αμάξι μετά το καλοκαίρι, οπότε ότι λύση ψάχνω θα πρέπει να είναι "φορητή" και όχι δεμένη με το τωρινό αμάξι-καράβι μου.

Αλλά thanks, θα το δοκιμάσω αυτό με την κεραία. :) Επειδή είναι κοινόχρηστο το αμάξι, προτιμώ να ακούω ράδιο και CD αντί για μόνο FM από κινητό (συν τη γκρίνια των υπόλοιπων οδηγών)...

Επεξ/σία από x_vagos_x
  • Like 1
  • 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Πηρα αυτο και κανει δουλεια https://www.e-shop.gr/forever-tr-330-bluetooth-fm-transmitter-p-TEL.042284

Ειναι οπως τα λεει στα σχολια ο πρωτος απο κατω σχετικα με την ενταση και την ποιοτητα ηχου

Για 11€ ειναι υπερκαλο 

Παιρνεις MP3 player απο sd, απο Usb, απο bluetooth, φορτιστη και hands free 

Τα mp3 απο καρτα πρεπει να τα αριθμισεις αλλιως τα παιζει αλφαβητικα 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Μόλις τώρα, panagiotisasl12 είπε

1. Βεβαιωθείτε ότι το FM transmitter είναι σωστά συνδεδεμένο στον αναπτήρα του αυτοκινήτου και στο κινητό σας τηλέφωνο.

2. Δοκιμάστε να αλλάξετε τη συχνότητα του FM transmitter. Υπάρχουν πολλές ελεύθερες συχνότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, οπότε δοκιμάστε να βρείτε μια που δεν χρησιμοποιείται από κανέναν άλλο σταθμό ραδιοφώνου.

3. Εάν εξακολουθείτε να μην ακούτε τίποτα, δοκιμάστε να αυξήσετε την ένταση του ήχου στο κινητό σας τηλέφωνο και στο FM transmitter.

4. Εάν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα, μπορεί να χρειαστεί να επιστρέψετε το FM transmitter στο κατάστημα για επισκευή ή αντικατάσταση.

Εδώ είναι μερικές συμβουλές για το πώς να επιλέξετε μια ελεύθερη συχνότητα για το FM transmitter σας:

* Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε συχνότητες που χρησιμοποιούνται από γνωστούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

* Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε συχνότητες που είναι κοντά στην κορυφή ή στο κάτω μέρος του φάσματος FM. Αυτές οι συχνότητες είναι λιγότερο πιθανό να χρησιμοποιηθούν από άλλους σταθμούς.

* Εάν βρίσκεστε σε μια πόλη με πολλούς σταθμούς ραδιοφώνου, μπορεί να χρειαστεί να δοκιμάσετε περισσότερες συχνότητες για να βρείτε μια ελεύθερη.

Ελπίζω αυτό να βοηθήσει!

εργολαβία εχεις πάρει τα θέματα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...