Προς το περιεχόμενο

The Evil Within 2 [13/10/2017]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 167
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω φτασει στο chapter 3 και ηδη βαρεθηκα, το παιχνιδι εχει πολυ κακης ποιοτητας textures, στους εξωτερικους χωρους δε παλευετε, θολουρα στο μεγιστο βαθμο, ακομη και με reshade δε στρωνει τοσο η κατασταση, απελπιστικα τα γραφικα. Αρνουμε να συμβιβαστω με γραφικα κατω του μετριου εν ετη 2017 σε τετοιου ειδους παιχνιδια.

Απο την αλλη η δε πλοκη και το gameplay, απο που να αρχισω και που να τελειωσω, παιδικο μεχρι αηδιας, ζομπι που φωτιζουν τα ματια τους κοκκινα λες και ειναι παιδικες κουκλες διακοσμησης για το halloween με επαναφορτιζομενες μπαταριες, αιματα που εξαφανιζοντε απο πανω σου σε 5 δευτερολεπτα, openworld σε στυλ gta, α ναι! εχει και χαρτι, ειμαι μεχρι το chapter 3 και μπορω να γραφω για καμια ωρα ακομα αρνητικα αλλα δεν δυναται γιατι αρρωστησαν τα ματια μου με αυτο το game και μου ειναι δυσκολο να κοιταω το monitor για πολυ ωρα ακομα.

Framedrop δεν ειχα πλην απειροελαχιστων, με σκιες στα ultra ετρωγα σε καποια σημεια framedrops ναι καλα ακουσατε σε παιχνιδι με τα συγκεκριμενα γραφικα... το συγκεκριμενο δεν θα επρεπε να τρεχει καλα στη 1070 αλλα θα επρεπε να τρεχει νερακι στην gtx 770 με αυτα τα γραφικα... οκ παμε παρακατω, uninstall και αντικατασταση διαθεσιμου χωρου με wolfenstein II the new colossus να νιωσουμε λιγο οτι παιζουμε στο 2017 και οχι σε εποχες ps3.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Αν ειναι τσαμπα τα παιχνιδια που παιζει,λογικο να τον βλεπεις να γραφει σε πολλα ταυτοχρονα ,γιαυτο βλεπεις στα περισσοτερα θεματα παιχνιδιων να γραφει συνεχεια το περιβοητο''uninstall και παμε παρακατω''.

Εντομεταξυ απο την παραπανω περιγραφη που γραφει βαζω(σχεδον)στοιχημα οτι παιζει ουτε το EW να μην εχει παιξει/τερματισει.

• Like 3
Δημοσ.

Πω μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια.

Τι σχέση έχει το αν είναι «τσάμπα»; Δηλαδή αν του τα είχαν κάνει δώρο πάλι δε θα 'χε δικαίωμα να εκφράσει την άποψή του;

Εντελώς άκυρο επιχείρημα.

Παμ' παρακάτω.

• Like 1
Δημοσ.

Πω μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια.

Τι σχέση έχει το αν είναι «τσάμπα»; Δηλαδή αν του τα είχαν κάνει δώρο πάλι δε θα 'χε δικαίωμα να εκφράσει την άποψή του;

Εντελώς άκυρο επιχείρημα.

Παμ' παρακάτω.

Αν ειχε αγορασει το παιχνιδι αγαπητε,δεν θα σου ελεγε οτι στο 3ο chapter το εκανε uninstall. Θα τερματιζε πρωτα το παιχνιδι(επειδη το πληρωσε day one) και μετα θα εγραφε οτι ειναι να γραψει,απλη λογικη ειναι.

Οταν ομως παιζεις με fast food νοοτροπια(να παιξω οτι παιχνιδι κυκλοφορει στα γρηγορα)τοτε ναι δεν εκτιμας τις περισσοτερες φορες το παιχνιδι που παιζεις.

openworld σε στυλ gta,

ειδικα οταν γραφονται τετοια.....

• Like 2
Δημοσ.

Αν ειχε αγορασει το παιχνιδι αγαπητε,δεν θα σου ελεγε οτι στο 3ο chapter το εκανε uninstall. Θα τερματιζε πρωτα το παιχνιδι(επειδη το πληρωσε day one) και μετα θα εγραφε οτι ειναι να γραψει,απλη λογικη ειναι.

Οταν ομως παιζεις με fast food νοοτροπια(να παιξω οτι παιχνιδι κυκλοφορει στα γρηγορα)τοτε ναι δεν εκτιμας τις περισσοτερες φορες το παιχνιδι που παιζεις.

Δε θα σου πω ότι δεν παίζει και αυτό το ενδεχόμενο.

It works both ways όμως να ξέρεις. Μερικές φορές όταν κάποιος έχει πληρώσει μετά κόπων και βασάνων ένα παιχνίδι ή/και έχει πάρει έναν κολλέκτορα και κάθεται και τον χαζεύει με ευλάβεια και βάζει το δισκάκι και ξεκινά να παίζει, μπορεί αυτό να τον προδιαθέτει θετικά απέναντί του.

Το θέμα είναι να τεκμηριώνεται όσο πιο σωστά και στοχευμένα γίνεται η κάθε άποψη.

Το αν του το 'φερε ο θείος (κυριολεκτικά ή μεταφορικά), το βρήκε στο δρόμο, το δανείστηκε απ' το video club, δεν έχει και τόση σημασία και σχέση με την άποψη του καθενός.

Δηλαδή κατεβάζω εγώ ένα game, το παίζω και λέω την άποψή μου. Ας πούμε ότι είναι αρνητική.

Μετά από καιρό το αγοράζω, ας πούμε επειδή το βρήκα σε χαμηλή τιμή. Το ξαναπαίζω και η άποψή μου δεν αλλάζει.

Τι έγινε; Ήταν λάθος η άποψή μου στην αρχή ή/και μετά; Στην αρχή δεν είχα δικαίωμα να την εκφράσω, και μετά που το πλήρωσα 3€ αυτομάτως το απέκτησα; Δε νομίζω.

Σε αυτό που συμφωνώ, είναι ότι αν παίζεις on the fly παιχνίδια και τα απεγκαθιστάς με την πρώτη στραβή, η άποψή σου δεν αφορά το game στο σύνολό του. Όχι ότι είναι λανθασμένη για το κομμάτι του παιχνιδιού που έπαιξες.

Π.χ. το GTA V ενώ για μένα ξεκίνησε καταπληκτικά, αμέσως μετά έγινε πολύ βαρετό. Δεν το τερμάτισα. Λέω όμως ακριβώς αυτό, όχι ότι όλο το game είναι βαρετό συνολικά, αφού δεν το έχω τερματίσει. Αν πω κάτι τέτοιο θα είναι μόνο εικασία, όχι η άποψή μου.

Πλήρωσα day one το Amnesia: AMFP και το διαολόστειλα μετά τα πρώτα λεπτά. Εδώ τι συμβαίνει που το πλήρωσα;

Αφού έκανε μπαμ το παιχνίδι ότι δε φώταγε. Διαβάζεις και 2-3 reviews άπο άτομα που γενικά τα εμπιστεύεσαι και τέλος. Σιγά μην κάτσω να τερματίσω με το ζόρι ένα (αντικειμενικά) κακό παιχνίδι που έχω πληρώσει για να έχω δικαίωμα να εκφέρω άποψη.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι τα έχεις μπερδεμένα στο μυαλό σου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι τα έχεις μπερδεμένα στο μυαλό σου

Οπως ειπα δεν ειναι γενικο συμπερασμα που το βγαζω για ολους προς Θεου. Απλα με τον τροπο που τα περιγραφει και στα αλλα θεματα παιχνιδιων που γραφει αυτη την κακη εντυπωση μου δινει.

Να σου αναφερω μονο οτι ο εν λογω συμφορουμιτης οσον αφορα το GTA V

που αναφερεις στο παραδειγμα σου εφαγε 2 φορες(ή και παραπανω δεν θυμαμαι)λογω του οτι εβαζε cheats στο online και εκανε παραπονο οτι κακως η εταιρεια δεν του επιτρεπει να χρησιμοποιει cheats online...

οκ παμε παρακατω, uninstall και αντικατασταση διαθεσιμου χωρου με wolfenstein II the new colossus να νιωσουμε λιγο οτι παιζουμε στο 2017 και οχι σε εποχες ps3.

Επισης δες ποιο ειναι το μεγαλο παραπονο που του εμεινε και τον οδηγει να κανει Uninstall,γιαυτο ειπα οτι δεν παιζει ουτε το αρχικο παιχνιδι της σειρας να εχει παιξει.

Δες και στο resident evil 7(που ειναι κοντα με το παιχνιδι του θεματος απο πλευρας ειδος παιχνιδιου) τι εγραψε και εκει που και σε αυτο εριξε uninstall πριν τον τερματισμο.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
Δημοσ.

ειναι ολοφανερο οτι δεν πληρωνει για κανενα απ τα παιχνιδια που παιζει και οπως παει θα φτασει σε ενα σημειο που θα τα διαγραφει στο 10λεπτο.

Κατα τα αλλα η αποψαρα μας εχει την ιδια σημασια με εναν που το πληρωσε και το τερματησε ε?

• Like 1
Δημοσ.

ειδικα οταν γραφονται τετοια.....

Οπως ειπα δεν ειναι γενικο συμπερασμα που το βγαζω για ολους προς Θεου. Απλα με τον τροπο που τα περιγραφει και στα αλλα θεματα παιχνιδιων που γραφει αυτη την κακη εντυπωση μου δινει.

Να σου αναφερω μονο οτι ο εν λογω συμφορουμιτης οσον αφορα το GTA V

που αναφερεις στο παραδειγμα σου εφαγε 2 φορες(ή και παραπανω δεν θυμαμαι)λογω του οτι εβαζε cheats στο online και εκανε παραπονο οτι κακως η εταιρεια δεν του επιτρεπει να χρησιμοποιει cheats online...

Επισης δες ποιο ειναι το μεγαλο παραπονο που του εμεινε και τον οδηγει να κανει Uninstall,γιαυτο ειπα οτι δεν παιζει ουτε το αρχικο παιχνιδι της σειρας να εχει παιξει.

Δες και στο resident evil 7(που ειναι κοντα με το παιχνιδι του θεματος απο πλευρας ειδος παιχνιδιου) τι εγραψε και εκει που και σε αυτο εριξε uninstall πριν τον τερματισμο.

Αν ειναι τσαμπα τα παιχνιδια που παιζει,λογικο να τον βλεπεις να γραφει σε πολλα ταυτοχρονα ,γιαυτο βλεπεις στα περισσοτερα θεματα παιχνιδιων να γραφει συνεχεια το περιβοητο''uninstall και παμε παρακατω''.

Εντομεταξυ απο την παραπανω περιγραφη που γραφει βαζω(σχεδον)στοιχημα οτι παιζει ουτε το EW να μην εχει παιξει/τερματισει.

Δεν μπορω να καταλαβω τη νοοτροπια που εχεις της λογικης οτι πρεπει καποιος να πληρωσει ή να αγορασει day one ενα παιχνιδι ή ακομα και να το τερματισει για να εχει το δικαιωμα να εκφρασει την αποψη του, πρωτον αυτο ειναι πρωσοπικο του καθενως και δε πεφτει λογως σε κανεναν να κρινει ο καθενας τον καθενα για αυτο ουτε θα κατσω να σχολιασω κατι περι αυτου εδω μεσα

Οπως πρωσοπικο του καθενως ειναι αν τη βρισκει να παιζει 100 παιχνιδια μαζεμενα, προσωπικα παιζω γυρω στα 10 με 12 παιχνιδια μαζι αυτη τη περιοδο, πως σου φανηκε? θα με κανεις report και στο φορουμ γι αυτο? δευτερον και 700 ευρω να πληρωνα ενα παιχνιδι τη στιγμη που δε μου αρεσει δε θα το εκτιμισω ποτε ουτε θα κατσω να το τερματισω και να το υποστω με το ζορι και θα φαει καδο παλι οπως και εχω κανει με πολλα παιχνιδια των 59.99 και 39.99 που εχω αγορασει στο steam.

Καθεσε κρινεις και βγαζεις συμπερασματα μεσα απο γελοια επιχειρηματα του τυπου, ''δες ο τυπος τι καθετε και γραφει που καθοταν και μιλαγε καποτε για cheats'' κτλπ κτλπ

Το αν εχω τσαμπα παιχνιδια ή οχι, το αν βαζω cheats οπως λες, το αν παιζω ή οχι πολλα παιζνιδια μαζι και το τι αποψη εκφραζω ξεχωριστα για καθε παιχνιδι και γενικα για καθε τι στη ζωη δεν εχει καμια απολυτως σχεση με οσα λες και με το οτι βλεπω τα πραγματα ετσι οπως λες εξαιτιας αυτου, κρινεις επι προσωπικου και μαλιστα με πολυ ακυρα επιχειρηματα χωρις λογικη και ουσια.

Ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και εχει μια ξεχωριστη και διαφορετικη αποψη και τροπο ζωης με δικαιωμα ελευθερης εκφρασης και κανενας δεν εχει δικαιωμα να κρινει αυτο και πρωτος μαλλον εσυ με τα συγκεκριμενα ''παιδικα και γελοια επιχειρηματα που παρεθεσες'' αν και πιστευω πως ουτε εσυ εισαι σιγουρος για οτι εγραψες και οπως και για το οτι στα περισοτερα topics κρινεις και σνομπαρεις καθε γνωμη και αποψη απο αυτα που βλεπω να ποσταρεις που δεν αναφερω οπως κανεις εσυ γιατι δε μου πεφτει λογος, προφανως θα εχεις μπερδευτει λιγακι γενικοτερα και ο ιδιος, doesn't matter, κι αυτο ανθρωπινο ειναι, κουβεντα να γινετε.

Δημοσ.

με δικαιωμα ελευθερης εκφρασης και κανενας δεν εχει δικαιωμα να κρινει αυτο

Εδω εισαι λαθος ομως αγαπητε.

Προφανως εχεις δικαιωμα ελευθερης εκφρασης(δεν ειπε κανεις να μην γραψεις την γνωμη σου)ή για το πως θα παιξεις το παιχνιδι.

ΑΛΛΑ οταν μπαινεις και γραφεις σε ενα forum τοτε να εισαι ετοιμος να δεχτεις και την αναλογη κριτικη/απαντησεις ,ειδικα αν εχουν γραφτει υπερβολικα πραγματα.

Ασε που ουτε καν την γνωμη σου δεν εγραψες αφου το μονο που σε χαλασε κυριως ειναι τα γραφικα του(αφου δεν εγραψες τπτ για την πλοκη)και ουτε καν τερματισες το παιχνιδι αρα ποια αποψη να σεβαστουμε?

Απο την αλλη η δε πλοκη και το gameplay, απο που να αρχισω και που να τελειωσω, παιδικο μεχρι αηδιας

Βεβαια ως γνωστο αν ειχες παιξει το αρχικο παιχνιδι της σειρας θα ειχες πιο ολοκληρωμενη αποψη για την σειρα και δεν θα εγραφες αυτα που εγραψες.

το αν παιζω ή οχι πολλα παιζνιδια μαζι δεν εχει καμια απολυτως σχεση με οσα λες

Για ξαναδες ποιος σου εκανε την αρχικη παρατηρηση και μην βγαζεις βιαστικα συμπερασματα :)

Dude ποσα games παίζεις συγχρόνως? Μέχρι στιγμής σε έχω δει σε τουλάχιστον 4 διαφορετικά threads να γραφεις εντυπώσεις :D Imho κανε μια λίστα και βαλτα σε σειρά ;)

• Like 3
Δημοσ.

Δεχομε την ανάλογη κριτική των όσων λέω ακριβως, και το αν έχω γράψει ή όχι υπερβολικά πραγματα είναι η δική σου γνώμη, το θέμα είναι άλλο κάνω κριτική και άλλο μπαίνω σε κάθε τοπικ και κατακρινω, βγαζω βιαστικά συμπεράσματα χωρίς να ξέρω και μιλάω χωρίς ή με αστεία επιχειρηματα, εγώ προσωπικά μιλάω πάντα τουλάχιστον τις περισότερες φορες με επειχηρηματα που έχουν όμως μια βαση, ναι η γνώμη μου ηταν για τα γραφικα και μέχρι εκεί που προχωρισα, όταν και ΑΝ το τερμάτισω θα γράψω τη γνώμη μου πιο ολοκληρομενα και για τη πλοκή, αν δε το τερματισω δλδ ποτε απαγορευετε να εκφερω γνωμη? που είναι το πρόβλημα.

Ο φίλος έκανε μια απλή καλοπροεραιτη παρατήρηση, ναι τι..

Α! Και για την ιστορια, το πρωτο evil within το έχω τερματίσει στο xbox360, δε θα πω όμως εδώ τη γνώμη μου που ηταν η καλύτερη για το πρωτο γιατί εδώ είναι τοπικ του evil within 2.

Δημοσ.

και μιλάω χωρίς ή με αστεία επιχειρηματα, ναι η γνώμη μου ηταν για τα γραφικά, όταν και ΑΝ το τερμάτισω θα γράψω τη γνώμη μου και για τη πλοκή, που είναι το πρόβλημα.

Ο φίλος έκανε μια απλή καλοπροεραιτη παρατήρηση, ναι τι..

Το τι κανω εγω στα θεματα που γραφεις αστο καλυτερα γιατι γραφω και 2 λογια σε αυτα που λεω δεν ριχνω μαυρο σε παιχνιδια επειδη δεν εχουν top γραφικα.

Ουτε βεβαια φταιω που στο forum υπαρχει μειωμενη κινηση στα θεματα επειδη ο περισσοτερος κοσμος μπαινει μονο για τις προσφορες/αγγελιες και ειμαστε λιγοι αυτοι που ασχολουμαστε με το αθλημα του pc gaming.

Και επειδη προσπερασες αυτα που σου εγραψα και επελεξες να απαντησεις μονο επιλεκτικα σου ξαναρωταω. Το πρωτο παιχνιδι το επαιξες ναι ή οχι?Η συγκριση των γραφικων και υπολοιπου τεχνικου τομεα και αποδοσης πρεπει να γινει με το αρχικο παιχνιδι κυριως και μετα με ολα τα αλλα,γιατι το evil within 2 ειναι sequel του evil within 1.

Τελος

ναι η γνώμη μου ηταν για τα γραφικά, όταν και ΑΝ το τερμάτισω θα γράψω τη γνώμη μου και για τη πλοκή, που είναι το πρόβλημα.

οταν αποφασισεις να το τερματισεις και εχεις αποψη για την πλοκη που κραζεις,τοτε θα μπορεσει ο αλλος που διαβαζει το σχολιο σου να το παρει στα σοβαρα.

Το να κραζεις την πλοκη ενος παιχνιδιου χωρις να λες το γιατι ερχεται σε αντιθεση με αυτο που γραφεις εσυ ο ιδιος

εγώ προσωπικά μιλάω πάντα τουλάχιστον τις περισότερες φορες με επειχηρηματα που έχουν όμως μια βαση

Να πω μονο οτι αυτο που εγραψες πιο πισω για το παιχνιδι λεγεται first impressions,δηλαδη πρωτες εντυπωσεις.

Δημοσ.

Το τι κανω εγω στα θεματα που γραφεις αστο καλυτερα γιατι γραφω και 2 λογια σε αυτα που λεω δεν ριχνω μαυρο σε παιχνιδια επειδη δεν εχουν top γραφικα.

Ουτε βεβαια φταιω που στο forum υπαρχει μειωμενη κινηση στα θεματα επειδη ο περισσοτερος κοσμος μπαινει μονο για τις προσφορες/αγγελιες και ειμαστε λιγοι αυτοι που ασχολουμαστε με το αθλημα του pc gaming.

Και επειδη προσπερασες αυτα που σου εγραψα και επελεξες να απαντησεις μονο επιλεκτικα σου ξαναρωταω. Το πρωτο παιχνιδι το επαιξες ναι ή οχι?Η συγκριση των γραφικων και υπολοιπου τεχνικου τομεα και αποδοσης πρεπει να γινει με το αρχικο παιχνιδι κυριως και μετα με ολα τα αλλα,γιατι το evil within 2 ειναι sequel του evil within 1.

Τελος

οταν αποφασισεις να το τερματισεις και εχεις αποψη για την πλοκη που κραζεις,τοτε θα μπορεσει ο αλλος που διαβαζει το σχολιο σου να το παρει στα σοβαρα.

Το να κραζεις την πλοκη ενος παιχνιδιου χωρις να λες το γιατι ερχεται σε αντιθεση με αυτο που γραφεις εσυ ο ιδιος

Τελος παντων παμε παρακατω.

Εκανα edit στο πρώτο μου post, και απανταω στην ερώτηση σου, πραγματικα όμως δε θέλεις στα αλήθεια να συγκρινω τεχνικό τομεα του τοτε με τεχνικό τομέα του τώρα, είναι τουλαχιστον αστείο, αυτό έλειπε να μην υπήρχε βελτίωση και στα γραφικα μετα απο τοσα χρόνια, το θεωρω ανόητο να κανεις σύγκριση τουλάχιστον το τεχνικό τομέα του ιδιου παιχνιδιού πριν τοσα χρόνια.. Τώρα τα υπόλοιπα που ειπες δε θα σχολιασω κάτι, οτι είχα να πω το είπα.

Και αν δε θες να Κρινώ τι κανεις σε αλλά τοπικ τοτε μη κρινεις κι εσύ τι κάνω εγώ στα αλλά τοπικ γιατί είναι άκυρο να το κανεις μέσα στο τοπικ του evil within και του κάθε evil within.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...