Προς το περιεχόμενο

The Evil Within 2 [13/10/2017]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 167
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kανα διωράκι έχω ασχοληθεί,πάντως δεν είδα κανα fps drop.

Ουτε εγω και ειμαι chapter 6, νερακι τρεχει.

Το πρωτο το εχω αλλα δυστυχως θα το παιξω μετα το δευτερο, νομιζω μου αρεσει πολυ περισσοτερο το 2, ενταξει προφανως απο θεμα story επρεπε να παω πρωτα στο 1 αλλα w/e υπαρχει και το yt. :P

Δημοσ.

Ουτε εγω και ειμαι chapter 6, νερακι τρεχει.

Το πρωτο το εχω αλλα δυστυχως θα το παιξω μετα το δευτερο, νομιζω μου αρεσει πολυ περισσοτερο το 2, ενταξει προφανως απο θεμα story επρεπε να παω πρωτα στο 1 αλλα w/e υπαρχει και το yt. :P

GPU: Gigabyte 1080 ti Aorus extreme

Δηλαδή φαντάσου να είχες fps drops. Σε όλα τα υπόλοιπα συστήματα θα έπρεπε να μην ξεκινάει καν. Error on start.. :ph34r:

• Like 2
Δημοσ.

Επειδη αναφερθηκε ξανα να σου πω οτι δεν παιζει τοσο ρολο, οταν το optimization ειναι αντικειμενικα κακό θα ρίξει frames και η ti(οκ ισως κρατησει σε καποιες περιπτωσεις λογο brute force), θα έχεις stuttering κτλπ ειδικα οταν μιλάμε για 1080p, πρακτικα δεν πιστευω οτι εχω διαφορά στο συγκεκριμενο παιχνιδι και αναλυση με 1080 η και με 1070 ακομα, αντε να πρεπει να ριξεις κανα shadow στη χειροτερη.

Δημοσ.

Εγω παιζω στα 1080p high με την 1060 3gb και εχει αρκετα frame drops ακομα και απο τα 50 fps capped,αλλα δεν βλεπω να παει το gpu usage πανω απο 80%.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη αναφερθηκε ξανα να σου πω οτι δεν παιζει τοσο ρολο, οταν το optimization ειναι αντικειμενικα κακό θα ρίξει frames και η ti(οκ ισως κρατησει σε καποιες περιπτωσεις λογο brute force), θα έχεις stuttering κτλπ ειδικα οταν μιλάμε για 1080p, πρακτικα δεν πιστευω οτι εχω διαφορά στο συγκεκριμενο παιχνιδι και αναλυση με 1080 η και με 1070 ακομα, αντε να πρεπει να ριξεις κανα shadow στη χειροτερη.

Καταρχάς να πω ότι δεν θα σχολιάσω άλλο περαιτέρω διότι είναι εκτός θέματος με το παιχνίδι. Απλά να πω ότι, οκαυ συμφωνώ μαζί σου, αλλά το σχόλιο αν και ήταν quote από εσένα, δεν απευθυνόταν απόλυτα σε εσένα. Το point μου γενικά ήταν ότι ο Χ δεν μπορεί να αναφέρει τη λέξη "νεράκι" για το Χ παιχνίδι, όταν το τρέχει σε κάρτα 1000€.
Δημοσ.

Εγω κύριε που ειμαι σε  msi 390 μπορώ? :P
Αν το opt δεν ειναι σωστο,θα το βιώσεις στην πέτσα σου,απλά ισως λιγότερο με μια δυνατή κάρτα.

Πάντως,μ αρέσει το evil within,πολύ.
Η ψευδαισθηση open world ειναι στον σωστό δρόμο,και η δυνατότητα να αποφύγεις την μαχη μεσα απ τους θαμνους το κάνει πιο ρεαλιστικό.
Νομίζω ειναι το resident evil που ήθελα σαν περιβαλλον,αλλα δεν ήρθε ποτέ.
Και η "αρρωστια" που βγάζει ειναι εξαιρετική.

Δημοσ.

nnsns.gif

Tι δεν καταλαβαίνεις?

Δεν ειναι πιο ρεαλιστικό να προσπαθείς να αποφύγεις μάχη με τέρατα,αντι να βουτάς τσολιάς ωσαν  rambo ?

Τώρα αν εσύ θεωρείς λογικό να βουτάς με μια μασετα και ενα handgun του πεους vs ομάδες οχτρών,ναι,δεν έχει sense.

Δημοσ.

Όχι φυσικά :D Σε ξεχνάν και πάνε για coffee?! :D Έχεις δοκιμάσει να μπεις μέσα σε θάμνο, shit aint sneaky :D Βασικά το sneaking δεν κολλάει καθόλου στο game. Στο μοναδικό game που συμφωνώ είναι το Alien Isolation αλλα εκεί έχει και proper AI. Anyways keep your panties on dude i was just saying :)

Δημοσ.

Nταξ,εδώ μιλάμε για ολοκληρη πόλη-matrix και τέρατα,το να κρύβεσαι στις φυλλωσιές και να περνάς μέσα απο κλαδιά που θεωρητικα δε θα μπορούσες,μπορώ να τους το παραχωρήσω στην αποπειρα για σχετικο ρεαλισμό.
Και στο dayΖ(παλι παιχνιδι επιβιωσης με ζομπια) μπορεις να περάσεις ώρες κρυμμενος μέσα σε θαμνο για καμουφλαζ.
Αλλα πέρα απ τον θαμνο,εννοώ γενικότερα την δυνατότητα να αποφύγεις το ντου,πηγαίνοντας πχ μέσα απ τις αυλές.
Αν μπορούσες να μπαινεις και απο παραθυρα/πορτες σε καθε σπίτι,θα ήταν ακομα καλύτερα για τον ρεαλισμο του παιχνιδιου (για μενα τουλ).

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχάς να πω ότι δεν θα σχολιάσω άλλο περαιτέρω διότι είναι εκτός θέματος με το παιχνίδι. Απλά να πω ότι, οκαυ συμφωνώ μαζί σου, αλλά το σχόλιο αν και ήταν quote από εσένα, δεν απευθυνόταν απόλυτα σε εσένα. Το point μου γενικά ήταν ότι ο Χ δεν μπορεί να αναφέρει τη λέξη "νεράκι" για το Χ παιχνίδι, όταν το τρέχει σε κάρτα 1000€.

Ναι καταλαβαινω τι λες αλλα να αναφερεις την καρτα μου σε ενα παιχνιδι με τα γραφικα του evil within το οποιο παιζω σε 1080p με vsync οποτε ειναι λιγο ατοπο αυτο γιατι δεν την εκμεταλλεύομαι στο συγκεκριμενο παιχνιδι/αναλυση/fps lock καθολου, αυτο ειπα απλα. Ειμαι σιγουρος οτι και την 970 να κουμπώσω και να ριξω μερικα αχρηστα settings με ιδια frames θα παιζω και σχεδον ιδιο οπτικο αποτελεσμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...