D.Luffy Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Το μόνο παράπονο που έχω είναι το ελαφρό stutter όταν μπαίνεις σε καινούργια περιοχή. Αυτό πρέπει να το φτιάξουν. Κατά τ'άλλα δεν είδα καμία πτώση από 60fps σε 1080p (980 Ti) με ultra settings.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Γιατι να μην τρέχει μια χαρά το παιχνιδι, σιγά τα γραφικά εδώ που τα λέμε. Πολλά games με "σιγά τα γραφικά" τρέχαν απαράδεχτα dude, απλό παράδειγμα το πρώτο Προσωπικά δεν έχω διαβάσει κάπου για optimization φάση σαν το πρώτο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Καλά ήταν τα γραφικά του πρώτου, για τότε. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δεν αντιλέγω απλά το λέω με βάση το πως έτρεχε.
ADHD Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Εχω προχωρήσει λιγο, καλο ειναι αλλα δεν εχω καταλαβει και πολλα απο story για να σας πω(δεν εχω παιξει και το 1), παντως το gameplay του συμπαθητικό καθώς και το σύστημα με τα upgrades. Σου δινει και μια ελαφριά αίσθηση open world απο οσο εχω δει.
MSSB Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Εχω προχωρήσει λιγο, καλο ειναι αλλα δεν εχω καταλαβει και πολλα απο story για να σας πω(δεν εχω παιξει και το 1), παντως το gameplay του συμπαθητικό καθώς και το σύστημα με τα upgrades. Σου δινει και μια ελαφριά αίσθηση open world απο οσο εχω δει. Asap το ένα γιατί έχει references. Αν σας πω ότι είμαι στο 9ο κεφάλαιο και το πρώτο μου άρεσε περισσότερο; Τα γραφικά του πρώτου νομίζω ήταν καλύτερα. Το δεύτερο είναι λίγο περίεργο. Άσε που έχουν αλλάξει οι φάτσες των χαρακτήρων xD
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Asap το ένα γιατί έχει references. Αν σας πω ότι είμαι στο 9ο κεφάλαιο και το πρώτο μου άρεσε περισσότερο; Τα γραφικά του πρώτου νομίζω ήταν καλύτερα. Το δεύτερο είναι λίγο περίεργο. Άσε που έχουν αλλάξει οι φάτσες των χαρακτήρων xD Και οι φωνές.
MSSB Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Το spoiler... plz tell me ότι δεν πρόκειται να φάω στη μάπα Evil Within ταινία. Ffs..!
Vortexxx Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Παίδες τρέχω το game σε 4k με 1080 gtx και 6700κ και εχω 45 fps μόνο άσε που πολλές φόρες πέφτει και 25
MSSB Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Παίδες τρέχω το game σε 4k με 1080 gtx και 6700κ και εχω 45 fps μόνο άσε που πολλές φόρες πέφτει και 25Ίδιο σύστημα με τη μόνη διαφορά έχω την Ti, 4Κ 86fps minimum. Κάτι άλλο σε κόβει. Δες αν είναι στο 100% η gpu σου. Λοιπόν, μόλις το τερμάτισα. Εντάξει, ούτε καν 15 ώρες. Clear time είχα 10+ ώρες. Με όλα τα side quests. Από την άλλη ήταν το πρώτο playthrough και το έπαιξα στο casual.. Anyway. Μου άρεσε πολύ. Καλό τέλος. Όσοι το τερματισετε, δείτε και τη σκηνή μετά τους τίτλους τέλους Δεν ξέρω αν ήταν καλύτερο από το πρώτο. Τεχνικά, τα θέματά του τα έχει και θέλει μερικά fix. Το σενάριο εύκολο να το ακολουθήσεις. Όχι μεγάλη ποικιλία εχθρών, αυτό με χάλασε λίγο. Τα boss fights ήταν εντάξει. Overall 8/10 easy. Προσωπικά, στα ίδια επίπεδα με το πρώτο. Το προτείνω σε όλους, αφού πρώτα τερματίσουν το πρώτο... γιατί έχουμε και gameplay κάπου στο τέλος μέσα στο Beacon Mental Hospital.
LEFteriz Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Το τελείωσα κι εγώ. Καλό ήταν. θα το ήθελα πιο μεγάλο σε διάρκεια ( ~12 ώρες μου πήρε) . τα side mission επίσης ήταν λίγα. Το 1ο ήταν σαφώς πιο δύσκολο. Το ξαναπαίζω τώρα με upgraded όπλα όπου ειναι περίπατος. Πλέον μαζεύεις πολύ γρηγορότερα XP και ξεκλειδώνεις το 'bullet time' που μετράει Στις επιλογές γραφικών με επιλογή 60fps παιζει σμοοθ τελείως. αν αλλαχτεί σε display based τα frames πεφτουν κατακόρυφα. Θα βγει κανα DLC αραγε;
giorgosmcmc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 αν αλλαχτεί σε display based τα frames πεφτουν κατακόρυφα. Τι ενοεις? Τι ρυθμηση ειναι αυτη?
pirmen56 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Θα συμφωνούσα ΑΝ και μόνο ΑΝ η console version έτρεχε στα 60fps. Όταν όμως τρέχει στα 30fps, ακόμα και η unoptimized PC έκδοση των 40-50fps είναι καλύτερη από την console έκδοση. Δεν σημαίνει ότι δικαιολογείται αυτό το χάλι, αλλά σίγουρα το προτιμώ από τα 30άρια 40-50fps σε gtx 1060 που είναι τελευταίας γενιάς 1080p κάρτα.Υπάρχει μια τάση των pc gamers να ξεχνούν πόσες αναβαθμίσεις έχουν κάνει(και συνεπώς πόσα λεφτά έχει δώσει) από το ξεκίνημα μιας γενιάς κονσολών. Ας προσπαθήσει κάποιος να το τρέξει με χρυσοπληρωμένη GTX 780, που ήταν το high end της εποχής κυκλοφορίας του ps4 και θα καταλάβει πώς βγαίνει το πολύ χρήμα, αχρηστεύοντας επίτηδες ικανότατο hardware του παρελθόντος. http://gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/the-evil-within-2-test-gpu-cpu
LEFteriz Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Τι ενοεις? Τι ρυθμηση ειναι αυτη? το VSYNC. γενικα τα fix του τα θέλει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα