Προς το περιεχόμενο

The Evil Within 2 [13/10/2017]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μου αρέσει στα review του αυτός. Είναι από τις περιπτώσεις που είναι απλά κριτικός στα επιμέρους σημεία του παιχνιδιού και βγάζει πορίσματα κάνοντας απλές "μαθηματικές" πράξεις. Είναι και άλλοι που του μοιάζουν. Εχω προσπαθήσει πολλές φορές να ακούσω τέτοιους αλλά χάνουν τόσο πολύ το νόημα του review που καταλήγουν να είναι εκτός θέματος. 

Προσωπικά μονο αυτόν δίνω πια σημασία και αυτό γιατί δεν τα παίρνει από πουθενά, τουλάχιστον από ότι video έχω δει ότι λέει έτσι είναι. Άμα έχεις να προτείνεις κάποιο καλύτερο plz do :)

• Απαντ. 167
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εβλεπα βίντεο να πιανει σε διαφορα σημεια με τη 1080 60fps(καρτα 500+ευρω!!!) σε full hd και έβαλα τα γέλια στη κυριολεξια!

απαραδεκτο μονο που παιχνίδι με τα συγκεκριμενα textures και γραφικα να πιανει 40-50 fps με τη 1060 που επρεπε να το τρεχει στα αστεια! μαπα το καρπουζι απο optimization, να δουμε απο πλοκη και gameplay τι γινετε αν και 8/10 απο ign μονο επειδη ειναι κακο port δεν αξιζε να παρει πιστευω.

Κατι τετοια παιχνίδια ειναι παράδειγμα που σου δείχνει οτι ο gaming δρομος ειναι μονο η κονσόλα

Δημοσ.

Θα συμφωνούσα ΑΝ και μόνο ΑΝ η console version έτρεχε στα 60fps. Όταν όμως τρέχει στα 30fps, ακόμα και η unoptimized PC έκδοση των 40-50fps είναι καλύτερη από την console έκδοση. Δεν σημαίνει ότι δικαιολογείται αυτό το χάλι, αλλά σίγουρα το προτιμώ από τα 30άρια :P

Εβλεπα βίντεο να πιανει σε διαφορα σημεια με τη 1080 60fps(καρτα 500+ευρω!!!) σε full hd και έβαλα τα γέλια στη κυριολεξια!

απαραδεκτο μονο που παιχνίδι με τα συγκεκριμενα textures και γραφικα να πιανει 40-50 fps με τη 1060 που επρεπε να το τρεχει στα αστεια! μαπα το καρπουζι απο optimization, να δουμε απο πλοκη και gameplay τι γινετε αν και 8/10 απο ign μονο επειδη ειναι κακο port δεν αξιζε να παρει πιστευω.

Κατι τετοια παιχνίδια ειναι παράδειγμα που σου δείχνει οτι ο gaming δρομος ειναι μονο η κονσόλα

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειδα να ριχνει ουτε ενα frame σε εμενα σε ultra, το επαιζα σε steam link στην tv σταθερο 60αρι και smooth..

Δημοσ.

Δεν ειδα να ριχνει ουτε ενα frame σε εμενα σε ultra, το επαιζα σε steam link στην tv σταθερο 60αρι και smooth..

GPU: Gigabyte 1080 ti Aorus extreme :-D

• Like 1
Δημοσ.

Αμα ειχα ενα χιλιαρικο να το διαθεσω ετσι δεν θα αγοραζα 1080ti, θα τσονταρα ενα χιλιαρικακι ακομα να παρω κανενα αμαξι μιας και δεν εχω αυτη τη περιοδο!  :lol: αν μη τι αλλο αν φτασουμε οι pc gamers να πρεπει να σκαμε χιλιαρικο μονο για gpu για να τρεχουμε παιχνιδια σαν το evil within τοτε καλυτερα τα 30fps της κονσολας!  :lol:

Δημοσ.

Δεν εχει σημασια σε 1080p, η 1080 ειναι υπερ-αρκετη που λεει ο φιλος οτι ειδε να ριχνει frames, τωρα αν ο reviewer δεν ειχε τους νεους drivers για το evil within ηταν γεματο σαβουρα το pc του η w/e αλλο ειναι αλλη ιστορια.

Οκ παιξε κονσολα 30fps αυτη ηταν η δηλωση που ηρθες να κανεις ετσι και αλλιως στο topic γιατι κατα τα αλλα το παιχνιδι παιζει μια χαρα.

Δημοσ.

τι λετε ρε παιδια σε full hd παιζει νερακι με την 970 μου, αντε να πεσει για καποια στιγμη στα 45-50 fps και δεν θα πηγαινει μπαλα με την 1080?

Δημοσ.

τι λετε ρε παιδια σε full hd παιζει νερακι με την 970 μου, αντε να πεσει για καποια στιγμη στα 45-50 fps και δεν θα πηγαινει μπαλα με την 1080?

Ε προφανως, αλλα ο φιλος εβλεπε video να πεφτει και 2/2 μηνυματα του λενε ποσο καλύτερα ειναι τα 30fps στην κονσολα.. :P Ενταξει bait το καταλαβαμε..

Δημοσ.

Με την 480 πιανει 58 60 fps αντε να πεσει 50 για καποια δευτερόλεπτα αλλα κλαιν.Μεχρι το chapter 5 που ειμαι τωρα εχω καλες εντυπωσεις απο το παιχνιδι

Δημοσ.

Μια χαρα το βρίσκω το παιχνιδάκι παίζει άψογα. Να μην θυμηθώ το πρώτο που στο 1ο release ειχε cap στα fps και μαυρες μπάρες πανω κατω :D

Στα του παιχνιδιού, έπαιξα κανα 6ωρο συνολικά, ειμαι στο chapter 6 το πάω σιγά σιγα, μαζεύω τα πάντα :)

Δεν ειναι ασχημο το crafting, weapon upgrade  συστημα αλλα μεχρι να τα αναβαθμίσεις όλα θα πλησιάζει ο τερματισμός :D

Μου φαίνεται πιο εύκολο απ το 1ο μεχρι στιγμής.

Δημοσ.

No offense αλλα επειδή το διαβάζω συχνά το παίζει "νερό", πάει "σφαίρα","silky smooth" κτλ σημαίνει stable 60fps συνεχεια όχι on average (ναι okay άμα πέσει κάνα frame εδώ και εκεί δεν μετράει),το πέφτει όμως στα 45-50 και ας είναι σε λίγες φάσεις aint water bro :D, καλύτερα να λες κάτι όπως "παίζει στα 60fps με μερικά drops μέχρι και 45" ;) Όχι τίποτα αλλα έτσι γίνετε η παραπληροφόρηση ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...