Προς το περιεχόμενο

The Evil Within 2 [13/10/2017]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The Evil Within 2 PC Requirements:

Minimum:

• CPU: Intel Core i5-2400 / AMD FX-8320 or better
  • 8 GB RAM, 40GB free HDD space
  • GPU: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD 7970 3GB or better

Recommended:

• CPU: Intel Core i7-4770 / AMD Ryzen 5 1600X or better
  • 16 GB RAM, 40GB free HDD space
  • GPU: NVIDIA GTX 1060 6GB / AMD RX 480 8GB or better
  • Απαντ. 167
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Wait for sale.

Για ακόμα μια φορα τραγικό stealth και AI. Κάτι που μου άρεσε και λείπει από πολλά games είναι που μένει αίμα επάνω σου αλλα στο συγκεκριμένο εξαφανίζεται σε 3 δευτερα, wtf?! Καλύτερα να μην το βάζανε, χειρότερο δείχνει. Θα έλεγα ο Mikami το έχει χάσει και κακός έβγαλε δεύτερο αλλα τελικά δεν είναι director αυτή την φορα, απορώ γιατί :P

Δημοσ.

Πήγε για τσάι κι' αυτό και η Bethesda αφαίρεσε το denuvo..Silently..

βασικα το αφαιρεσε σαν day1 patch δεν το εσπασε καποια ομαδα.Παντως ειδα πολλους να χαιρονται με αυτη την αποφαση και να λενε τωρα θα το αγορασουμε χωρις denuvo κτλ.Λογικα το ιδιο θα γινει και στο wolfenstein

Δημοσ.

Το 1ο το ευχαριστήθηκα. Το αγόρασα μετά από καιρό που βγήκε σε χαμηλή τιμή και optimised.

Έπαιξα λίγο το καινούργιο, μια χαρά το βλέπω να τρέχει. Θα  το προσθέσω στην συλλογή μου φυσικά όταν θα χει πέσει και η τιμή του. :)

Δημοσ.

Έχω και εγώ παρατηρήσεις.

Η αλήθεια είναι ότι τα γραφικά του πρώτου ήταν καλύτερα. Αυτό λίγο washed out μοιάζει. Δεν ξέρω γιατί. Τουλάχιστον σε εμένα.

Έχει performance issues γιατί το fps counter είναι στα 60fps αλλά έχω shuttering.. that's new. vsync is on, φυσικά.

Αααα.. και γιατί είναι τόσο χάλια όλα; :D

https://www.youtube.com/watch?v=ghrt6akSy6s

Δημοσ.

Το πηρα και εγω, το ειχα παρατησει το 1 γιατι το optimization ηταν αθλιο και θυμαμαι ειχε ενα περιεργο crop στα black bars, για να δουμε αυτο.

Δημοσ.

Wait for sale.

https://www.youtube.com/watch?v=7mTzgNV-i-M

Για ακόμα μια φορα τραγικό stealth και AI. Κάτι που μου άρεσε και λείπει από πολλά games είναι που μένει αίμα επάνω σου αλλα στο συγκεκριμένο εξαφανίζεται σε 3 δευτερα, wtf?! Καλύτερα να μην το βάζανε, χειρότερο δείχνει. Θα έλεγα ο Mikami το έχει χάσει και κακός έβγαλε δεύτερο αλλα τελικά δεν είναι director αυτή την φορα, απορώ γιατί :P

Δεν μου αρέσει στα review του αυτός. Είναι από τις περιπτώσεις που είναι απλά κριτικός στα επιμέρους σημεία του παιχνιδιού και βγάζει πορίσματα κάνοντας απλές "μαθηματικές" πράξεις. Είναι και άλλοι που του μοιάζουν. Εχω προσπαθήσει πολλές φορές να ακούσω τέτοιους αλλά χάνουν τόσο πολύ το νόημα του review που καταλήγουν να είναι εκτός θέματος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιχνιδι ειναι για πεταμα.. σερνετε στα 1080p στη 1070 που επρεπε να τρεχει για αστεια στα ultra.

Edit: Tελικα ηθελε update τους driver της nvidia και επανεκινηση, χωρις update σερνεται.

Με μια πρωτη ματια στην εισαγωγη που εχει αρκετα εφε, φωτιες κτλπ τρεχει σταθερα 60 fps με ολα ultra, εχει καλο optimization πιστευω αν και θα δειξει και στη πορεια, με τα γραφικα δε τρελαθηκα κιολας αλλα οπτικα δε το λες και ασχημο σε καμια περιπτωση.

Επεξ/σία από giorgosmcmc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...