Προς το περιεχόμενο

The Evil Within 2 [13/10/2017]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το trailer που δώσαν πάντως ήταν καλοδουλεμένο. Θα ήθελα όμως να μας δώσουν και τίποτα από gameplay... Τα screenshots δεν μου φτάνουν :P

• Απαντ. 167
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιχνιδαρα ηταν το πρωτο. Στην αρχη ειχα πει και γω "ωχ τσαμπα τα λεφτα" αλλα αν του δωσετε λιγο χρονο θα δειτε οτι ειναι μεγαλο game

και στη τελικη, πως θελετε να πατε στο 2 αν δεν εχετε τερματησει το πρωτο? Βουρ να τελειωσετε το πρωτο!! Ολοι σας :)

Δημοσ.

Το πρώτο ρε παιδιά στην αρχή είχε θέμα μέχρι να πάρει πατς. Αν το είχατε παίξει όταν βγήκε και το παρατηρήσατε, δεν έχετε τη σωστή γνώμη. Τεχνικά θεματάκια που είχε, τα έφτιαξαν. Τώρα το στορυ, εντάξει. Γούστα είναι αυτά αν και ούτε εμένα μου άρεσε ιδιαίτερα. Αλλά δεν μετάνιωσα που το πήρα φουλ πραις!

Στο δύο, αυτό, λέει θα πρέπει να σώσεις τη κόρη σου από ένα nightmare(;;; ) Elm Street το βλέπω xD

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το πρωτο καθηλωσε τρεις 30αρηδες μπροστα σε ενα xbox για πολλες νυχτες. Το μονο παιχνιδι που μου θυμησε παλιες εποχες resident evil και silent hill ως προς τα συναισθηματα και την αγωνια.

Καλο φαινεται και αυτο

Δημοσ.

Πάντως το 1o παιχνίδι έχει διχάσει πραγματικά... Οι μισοί λένε ότι ήταν χάλια, οι άλλοι μισοί ότι ήταν πολύ καλό.

Προσωπικά το περιμένω πως και πως αφού το πρώτο ήταν από τα πιο ατμοσφαιρικά horror που έπαιξα ποτέ.

Αν βελτιώσουν λίγο την πλοκή και εμβαθύνουν περισσότερο το gameplay, για μένα θα είναι από τους τίτλους της χρονιάς.

Δημοσ.

Το πρώτο θυμάμαι το είχα βάλει στο Xbox one και μόλις είδα το frame rate,το έβγαλα με συνοπτικές διαδικασίες.

γι αυτο τα multiplatforms τα παιρνεις στο PC για να χεις το 60αρι

Δημοσ.

γι αυτο τα multiplatforms τα παιρνεις στο PC για να χεις το 60αρι

Καλά, όχι απαραίτητα.

Όλοι θυμόμαστε το ανέκδοτο που ήταν το ένα πριν πάρει patch. Τα βασικά δεν είχε. Κλειδωμένο στα 30 fps ήταν και αυτό και η κάμερα, μέσα από το κ*λο του έβλεπες, τόσο κοντά στο παίκτη. Τα θυμάμαι και αναρωτιέμαι, ΓΙΑΤΙ :D

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί cinematic experience my ass, άσε που είχε και καθυστερημένο forced aspect ratio, αυτά μαζί με το framerate και χείριστο optimization ήταν αρκετά να το βγάλεις στο δεκάλεπτο. Προσωπικά δεν το τελειωσα ποτε γιατί πολλά πράγματα στο gameplay και story ήταν απλά για κλάματα. Το παραπάνω trailer μου θύμισε γιατί βρήκα το προηγούμενο τόσο μούφα. Χωρίς τίτλο άνετα θα πίστευα ήταν reboot του Silent Hill από Vatra :D :eek: Χαλαρά το χειρότερο game του Mikami που έχω παίξει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...