{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Το ένα εμένα μου φάνηκε πολύ καλό. Η ιστορία δεν ήταν κάτι που μου άφησε να θυμάμαι, αλλά σε όλα τα υπόλοιπα, δεν είχα κανένα παράπονο. Ξέρουμε αν το δύο θα είναι με τον ίδιο ή όχι; Τον ντετέκτιβ εννοώ. Δεν θυμάμαι πως τελειώνει είναι η αλήθεια.. Ο ίδιος αδιάφορος τυπάς είναι, το game ήταν τόσο fun όσο fun ήταν για τον main char να κάνει upgrade στην καρεκλα 1
MSSB Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Από τα screenshots που βλέπω στο dsogaming είναι πολύ όμορφα τα γραφικά.. αν τελικά καταλήξουν έτσι. Στορυ δεν ξέρω αλλά από γραφικά, θα είμαι ευχαριστημένος.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Μην δίνεις σημασία στα screens dude γιατί γνωρίζεις ποσο edit πέφτει, σύγκρινε τα screens του AC με το gameplay video...
MSSB Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ισχύει. Δεν αντιλέγω.. Γι αυτό λέω. Άμα. Btw, θα έλεγα ότι το AC ήταν early footage αλλά με την ubi, τι early τι retail. Same shit different name. 1
ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Το κερί βλέπω να είναι πάντως κεντρικής σημασίας στο νέο παιχνίδι. Για να δούμε τι ρόλο βαράει.
>-Nosakos<- Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Το πρώτο παιχνίδι δεν θα το έλεγα κακό απλά έκανε πολλές "κοιλιές" σε διάφορα σημεία και ο χαρακτήρας που χειριζόσουν ήταν απίστευτα αδιάφορος.. Ελπίζω να αξίζει και τώρα. Αναμένω τι θα δούμε στην συνέχεια. Νομίζω ούτε εγώ έπαιξα μετά το 6ο-7ο chapter, όσο πολύ και αν προσπάθησα.. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2017 από >-Nosakos<-
phanispal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Να φανταστείς την πρώτη φορά που το είχα βάλει και εγώ το πέταξα από τον σκληρό μου στο πρώτο δίωρο και ήμουν πλήρως απογοητευμένος. Μετά το είχα παίξει λίγο σε ένα φιλαράκι που το είχε προχωρήσει κάπως και αναρωτήθηκα πόσο βλάκας ήμουν που δεν επέμεινα λίγο παραπάνω. Ισως και να μην ήμουν στο mood τότε για να του δώσω την ευκαιρία. Μετά όμως που το ξαναπέρασα του έδωσα την προσοχή που του έπρεπε και ήταν σίγουρα μια φοβερά καλή εμπειρία. Είμαι σίγουρος ότι στη θέση μου ήταν αρκετοί αλλά δεν του έδωσαν ποτέ την δεύτερη ευκαιρία. Την πρώτη φορά κι εγώ το απεγκατέστησα με συνοπτικές. Τη δεύτερη το προχώρησα αρκετά, αλλά πάλι δε με κράτησε. Δεν το έχω παίξει ξανά από τότε.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Το πρώτο παιχνίδι δεν θα το έλεγα κακό απλά έκανε πολλές "κοιλιές" σε διάφορα σημεία και ο χαρακτήρας που χειριζόσουν ήταν απίστευτα αδιάφορος.. Ελπίζω να αξίζει και τώρα. Αναμένω τι θα δούμε στην συνέχεια. Νομίζω ούτε εγώ έπαιξα μετά το 6ο-7ο chapter, όσο πολύ και αν προσπάθησα.. Βασικά δεν ήταν μονο αυτό που λες αλλα οι enemies (πέρα από τα bosses) ήταν τελείως unoriginal και γεννούσαν άμμο, επίσης η ικανότητα να sneak/silent takedown ήταν αστεία για horror game και το shooting και γενικά το inventory/upgrade κτλ ήταν μάπα, αλλα το πιο μάπα από όλα ήταν το τελείως ασύνδετο χωρίς νόημα story έτσι απλά για να υπάρχει και ας μην βγάζει την ελαχιστη σημασία, but hey thats me ίσως γιατί περίμενα πολλά περισσότερα από τον Mikami. 2
>-Nosakos<- Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Θα συμφωνήσω με αυτά που λες, γενικώς είχε θέματα (τα animations γενικώς ήταν λίγο clunky όπως και άλλα θέματα τεχνικής φύσεως) αλλά είχε και καλά στοιχεία οπως η σωστή δοσολογία ammunition ώστε να κάνει την κάθε μάχη αγώνα επιβίωσης καθώς και η αποπνικτική ατμόσφαιρα που το περιβάλει. Αλλά στην τελική ούτε γω κατάφερα να το τερματίσω αν και ξεπέρασα τα 3 πρώτα όχι και τόσο καλά chapters. Γούστα είναι αυτά 1
KilliK Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 ακομη περιμενω για ενα remake του παιχνιδιου που γεννησε το ειδος, το πρωτοτυπο Alone in the Dark.. 1
panther_512 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 To The Evil Within θα μου μείνει αξέχαστο, διότι είναι το πρώτο game για το οποίο ζήτησα και πήρα refund από το Steam, με το δικαιολογητικό ότι το παιχνίδι είναι βαρετό 4
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Τελικά έκανα λάθος, θα είναι ο Mikami director και θα είναι το δεύτερο game της εταιρίας του, ελπίζω αυτή την φορα να αφιερωθεί στο survival που είναι και το στοιχειο του αν και το trailer pew pew ήταν. https://bethesda.net/en/article/3Z4Dkndho46qy0gMMi0Gy4/the-evil-within-2-revealed
D.Luffy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Παρ'όλα τα προβλήματα του το 1ο για μένα προσωπικά είναι το πιο ατμοσφαιρικό horror παιχνίδι που έχω παίξει. Ελπίζω να κρατήσουν την ατμόσφαιρα και να βελτιώσουν gameplay και πλοκή στο 2ο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα