Προς το περιεχόμενο

The Evil Within 2 [13/10/2017]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιζω ολα στα medium, δεν ειναι λιγο ελεινο να παιξω με αυτην την καρτα στο low? δεν θεωρω οτι τα γραφικα του δεν αντικατοπτριζουν την υπαρχουσα gpu μου

Δεν είναι θέμα της gpu σου, απλώς για μια ακόμα φορά έχουμε να κάνουμε με μπασταρδεμένη έκδοση της id tech με τα γνωστά αποτελέσματα. Βλέπε Evil Within 1 και Dishonored 2.

• Απαντ. 167
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα γραφικά του παιχνιδιού δεν λένε τίποτα, η ποιότητα των χαρακτήρων ανήκει στην γενιά PS3 και γενικά υπάρχει μια άθλια θολούρα-ασπρίλα λόγω των TAA/FXAA και της έλλειψης Sharpening. Πέραν αυτού σε max settings@1440P έχω 50άρια που δεν δικαιολογείται με τίποτα για τα visuals που βλέπω.

Δημοσ.

Τα γραφικά του παιχνιδιού δεν λένε τίποτα, η ποιότητα των χαρακτήρων ανήκει στην γενιά PS3 και γενικά υπάρχει μια άθλια θολούρα-ασπρίλα λόγω των TAA/FXAA και της έλλειψης Sharpening. Πέραν αυτού σε max settings@1440P έχω 50άρια που δεν δικαιολογείται με τίποτα για τα visuals που βλέπω.

Μεγάλη μούφα το TAA.

Δημοσ.

Εχω φτασει στο chapter 3 και ηδη βαρεθηκα uninstall και αντικατασταση διαθεσιμου χωρου με wolfenstein II the new colossus

το βλεπω να τρωει uninstall πριν τον τερματισμο.

:ph34r:

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια!μόλις τερμάτισα το συγκεκριμένο παιχνιδι!τελεια γραφικα δεν εχει...αλλα σε γενικες γραμμές τα παει καλα!απο μεριας game play προσωπκα μου αρεσε αρκετα... σε κρατα σε αγωνια αν και με κουρασαν τα πολλά και επαναλαμβανομενα ζομπη.σιγουρα γουστα  ειναι αυτα!απο μεριας απαιτησεων ειναι λιγο βαρη το game...κα8ως με 1080ti σε 4κ εφτανε μεσο ορο τα 55 βαριά 60 fps...se 2k άνετα  85 ...90 fps

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παλι καλα που μπορουμε και δοκιμαζουμε τα παιχνιδια απο αλλες πηγες...

Απαραδεκτο και μου φαινεται ουτε καν θα προσπαθησω να το παιξω.

Με gtx 1080 και το stuttering παει συννεφο παρολο που πιανει τα 60 fps

Δημοσ.

Καταφερα και το τελειωσα το παιχνιδι επιτελους(αφου πρωτα ξαναεπαιξα το αρχικο μαζι με τα dlc που δεν ειχα παιξει ποτε)

+Μεγαλυτερη διαρκεια(17ωρες μου πηρε ψαχνοντας σχεδον τα παντα και κανοντας ολα τα side missions)

+Επιτελους το παιχνιδι εχει ιστορια που βασιζεται γυρω απο τον κεντρικο χαρακτηρα,δεν ξεκιναει και τελειωνει αποτομα οπως το αρχικο.

+Μεγαλυτερη ποικιλια εχθρων απο το αρχικο παιχνιδι αλλα και bosses

+Καλυτερο Performance με διαφορα απο το αρχικο παιχνιδι αλλα και τεραστιες αλλαγες στον τεχνικο τομεα(βεβαια υπαρχουν αρκετα low res textures και πετυχα 2 κολληματα/bugs εκει που βλεπεις τα slides).

+εχει μεσα easter eggs απο αλλα παιχνιδια της bethesda(fallout,skyrim κλπ)

+αναβαθμισμενο gunplay με μεγαλυτερη ποικιλια οπλων

+ενδιαφερον κακοι(ειδικα ο stefano ειναι πιο ενδιαφερον απο τον βαρετο και ανουσιο ruvik του πρωτου παιχνιδιου)

+Φοβερη ατμοσφαιρα στις ανοιχτες και κλειστες περιοχες.

+Εχει point and shoot mini game οπως και στο resident evil 4.

+η μουσικη ειναι στα ιδια υψηλα επιπεδα με το προηγουμενο.

-το τελος το τραβηξαν λιγο παραπανω απο οσο επρεπε

-οσο μεγαλες βελτιωσεις και να εγιναν στον τεχνικο τομεα και στον τομεα της αποδοσης,εξακολουθει να εχει καποια θεματακια.

Πετυχα δυο κολληματα(δεν εφευγε ο χαρακτηρας)οταν εβλεπα τα slides στον προτζεκτορα,και σε μερικα αλματα πανω στα αμαξια ψιλο εκανε κουλα ο χαρακτηρας. Εχει και αρκετα low res textures σε γυρω πραγματα/εδαφος.

Πραγματικα οι τυποι καταφεραν να ξεπερασουν τους εαυτους τους.Σπανια πετυχαινουμε το sequel να ειναι τοσο πολυ βελτιωμενο σχεδον στα παντα.Μακραν απο τα καλυτερα sequel της χρονιας για φετος.

Και ολο το θεμα χαλασε επειδη οι περισσοτεροι(που πιστευω οτι ουτε το αρχικο παιχνιδι επαιξαν)κολλησαν στον τομεα της αποδοσης.

Κριμα πραγματικα.

• Like 2
Δημοσ.

Μιας και έχεις παίξει το πρώτο θέλω να σου κάνω μια ερώτηση, εχω αγοράσει εδώ και καιρό το game αλλά δεν έχει παιχτεί ακόμα λόγο χρόνου

Φαντάζομαι οτι είναι απαραίτητο να παίξω και το πρώτο για να καταλάβω την ιστορία του

Σωστά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...