Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 πραγματικα όμως δε θέλεις στα αλήθεια να συγκρινω τεχνικό τομεα του τοτε με τεχνικό τομέα του τώρα, είναι τουλαχιστον αστείο, αυτό έλειπε να μην υπήρχε βελτίωση και στα γραφικα μετα απο τοσα χρόνια, το θεωρω ανόητο να κανεις σύγκριση τουλάχιστον το τεχνικό τομέα του ιδιου παιχνιδιού πριν τοσα χρόνια.. 3 λαλουν και 2 χορευουν. Ποια ειναι τα τοσα χρονια που εχουν περασει απο το αρχικο evil within?Ειναι παιχνιδι αυτης της γενιας και συγκεκριμενα του 2014,το γραφεις λες και ειναι παιχνιδι 7ετιας ξερω γω... Το αστειο ειναι οτι αυτο που εσυ θεωρεις σαν υπερβολικο,για ολους τους αλλους ειναι αυτονοητο.Δες πως ξεκιναει το video το digitalfoundry... Τελος απορω πραγματικα πως γινεται να εβγαλες το αρχικο παιχνιδι και να λες τα καλυτερα για αυτο ,και στο evil within 2 να το παρατησες στην αρχη επειδη το βρηκες ''βαρετο''.... Τελος παντων παμε παρακατω.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Με μια πρωτη ματια στην εισαγωγη που εχει αρκετα εφε, φωτιες κτλπ τρεχει σταθερα 60 fps με ολα ultra, εχει καλο optimization πιστευω αν και θα δειξει και στη πορεια, με τα γραφικα δε τρελαθηκα κιολας αλλα οπτικα δε το λες και ασχημο σε καμια περιπτωση. Εχω φτασει στο chapter 3 και ηδη βαρεθηκα, το παιχνιδι εχει πολυ κακης ποιοτητας textures, στους εξωτερικους χωρους δε παλευετε, θολουρα στο μεγιστο βαθμο, ακομη και με reshade δε στρωνει τοσο η κατασταση, απελπιστικα τα γραφικα. Αρνουμε να συμβιβαστω με γραφικα κατω του μετριου εν ετη 2017 σε τετοιου ειδους παιχνιδια. Σε βρίσκω λίγο υπερβολικό buddy, κάποιοι κιόλας ανάφεραν ότι προτιμούσαν τα graphs του πρώτου, idk προσωπικά βρήκα το πρώτο game αδιάφορο στα πάντα.
D.Luffy Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Σίγουρα τα γραφικά του EW2 δεν είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό σήμερα αλλά το να λέμε ότι είναι από εποχές PS3 είναι πέρα για πέρα κακόβουλη υπερβολή. Σε σχέση με το πρώτο, έχουν βελτιώσει αρκετά πράγματα (φωτισμοί, πολύγωνα, textures, PBR) αλλά μείωσαν αρκετά τα φίλτρα post processing. Αυτό ίσως το κάνει να φαίνεται πιο "γυμνό" και ενισχύει κάποιες ατέλειες. 1
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Σίγουρα τα γραφικά του EW2 δεν είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό σήμερα αλλά το να λέμε ότι είναι από εποχές PS3 είναι πέρα για πέρα κακόβουλη υπερβολή. Σε σχέση με το πρώτο, έχουν βελτιώσει αρκετά πράγματα (φωτισμοί, πολύγωνα, textures, PBR) αλλά μείωσαν αρκετά τα φίλτρα post processing. Αυτό ίσως το κάνει να φαίνεται πιο "γυμνό" και ενισχύει κάποιες ατέλειες. Μα ειναι για γελια αυτα που γραφτηκαν. Μιλαμε για το πρωτο evil within με τις μαυρες μπαρες πανω κατω και τα 30fps κλειδωμενα που ειναι η μερα με την νυχτα στο θεμα αποδοσης τουλαχιστον το evil within 2. Ειναι δυνατον λοιπον καποιος να λεει τα καλυτερα για το πρωτο παιχνιδι και τα χειροτερα για το δευτερο στο θεμα αποδοσης?Θα τρελαθουμε δηλαδη?Ελπιζω απο βδομαδα να το παιξω και εγω να εχω ολοκληρωμενη γνωση σε αυτο. Εχω φτασει στο chapter 3 και ηδη βαρεθηκα, το παιχνιδι εχει πολυ κακης ποιοτητας textures, στους εξωτερικους χωρους δε παλευετε, θολουρα στο μεγιστο βαθμο, ακομη και με reshade δε στρωνει τοσο η κατασταση, απελπιστικα τα γραφικα. Αρνουμε να συμβιβαστω με γραφικα κατω του μετριου εν ετη 2017 σε τετοιου ειδους παιχνιδια. Framedrop δεν ειχα πλην απειροελαχιστων, με σκιες στα ultra ετρωγα σε καποια σημεια framedrops ναι καλα ακουσατε σε παιχνιδι με τα συγκεκριμενα γραφικα... το πρωτο evil within το έχω τερματίσει στο xbox360, δε θα πω όμως εδώ τη γνώμη μου που ηταν η καλύτερη για το πρωτο γιατί εδώ είναι τοπικ του evil within 2.
giorgosmcmc Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Ειναι δυνατον λοιπον καποιος να λεει τα καλυτερα για το πρωτο παιχνιδι και τα χειροτερα για το δευτερο στο θεμα αποδοσης? Αν οντως πεταξες το μπαλακι οτι εγω ενοησα κατι τετοιο πρωτον παρερμηνευεις δικα μου λογια δεν ειπα ποτε οτι το πρωτο evil within ειναι καλυτερο σε συγκριση με το δευτερο σε θεμα γραφικων και αποδοσης αλλα σαν παιχνιδι της χρονιας που βαδιζουμε καθαρα και μονο το εκρινα σε αυτο το τομεα σαν ξεχωριστο παιχνιδι δεν μπορω να στο εξηγησω διαφορετικα. Εκανα edit στο πρώτο μου post, και απανταω στην ερώτηση σου, πραγματικα όμως δε θέλεις στα αλήθεια να συγκρινω τεχνικό τομεα του τοτε με τεχνικό τομέα του τώρα, είναι τουλαχιστον αστείο, αυτό έλειπε να μην υπήρχε βελτίωση και στα γραφικα μετα απο τοσα χρόνια, το θεωρω ανόητο να κανεις σύγκριση τουλάχιστον το τεχνικό τομέα του ιδιου παιχνιδιού πριν τοσα χρόνια.. Τώρα τα υπόλοιπα που ειπες δε θα σχολιασω κάτι, οτι είχα να πω το είπα. Και αν δε θες να Κρινώ τι κανεις σε αλλά τοπικ τοτε μη κρινεις κι εσύ τι κάνω εγώ στα αλλά τοπικ γιατί είναι άκυρο να το κανεις μέσα στο τοπικ του evil within και του κάθε evil within. Για τους υπολοιπυς τομεις μη τεχνικους δηλαδη ναι προτιμω 100.000 φορες το πρωτο σε σχεση με το δευτερο και δευτερον μη προσπαθεις να καθιερωσεις ως κοινη γνωμη της ανθρωποτητας τη δικη σου γνωμη και επειδη απλα μπορει να διαφωνεις εσυ και αλλοι 20 οτι το evil within 2 δεν ειναι οσα ειπα, εγω και καμποσοι αλλοι εχουμε διαφορετικη γνωμη, εσυ και καμποσοι αλλοι εχετε αλλη γνωμη και σεβαστο, δε μπορεις να προσβαλεις ουτε να αναιρεις μια γνωμη επειδη ειναι διαφορετικη απο τη δικη σου και επειδη αρεσει σε σενα και καμποσους αλλους κατι να πρεπει να αρεσει σε ολο το κοσμο. Λιγοτεροι ή περισσοτεροι καποιοι θα δυσανασχετουν οπως και να το κανεις. Ακομα και το σχολιο του φιλου συμφορουμιτη οτι ειναι περα για περα κακοβουλη υπερβολη τα οσα ειπα για το game και αυτο δικη του γνωμη ειναι. Thats life.
Fulgore Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Ας εγραφες απο την αρχη οτι απλα δεν σαρεσε το παιχνιδι να τελειωνε το θεμα. Ενα παιχνιδι αξιολογειται παντα στο συνολο του και οχι σε μεμονομενους τομεις. Δεν εχεις ολοκληρωμενη αποψη/γνωμη για το παιχνιδι(εχει συνολικα 17-18 chapters και εσυ το παρατησες στο 3ο) γιατι πολυ απλα δεν το τερματισες καν τι να διαφωνησουμε, μην το κουραζουμε αλλο.
hitman69 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Το EVIL WITHIN ηταν ενα ΣΚΟΥΠΙΔΙ by Mikami οχι μονο για το παναθλιο ENGINE αλλα και τον απαισιο απαρχαιομενο χειρισμο του.... Το Evil Within 2 ειναι αιωνες μπροστα στο τεχνικο τομεα και στο gameplay απο τον προκατοχο του.... Εχω παιξει περιπου 5 ωρες και το βρισκω πολυ καλο και σε κραταει....
giorgosmcmc Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Εχει βγει καποιο update για το evil within 2 οπου λυνετε το φρικτο stuttering που τρωει ανα περιοδους σε καποια σημεια ειδικα οταν πηγαινεις σε μια καινουρια περιοχη ή με το που μπαινεις σε ενα σπιτι κτλπ.. Αν δε φταινε δλδ και οι drivers της nvidia οπου δεν ειμαι απολυτα σιγουρος.
Tzini_Gr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 τοσο βαρυ ειναι το παιχνιδι που παρολο που το χω στα 60fps maximum εχω πιασει 27????? η εχουν κανει την εξυπναδα παλι και ειναι κλειδωμενο στα 30fps?
hitman69 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Εχει βγει καποιο update για το evil within 2 οπου λυνετε το φρικτο stuttering που τρωει ανα περιοδους σε καποια σημεια ειδικα οταν πηγαινεις σε μια καινουρια περιοχη ή με το που μπαινεις σε ενα σπιτι κτλπ.. Αν δε φταινε δλδ και οι drivers της nvidia οπου δεν ειμαι απολυτα σιγουρος. Δεν ειχα καθολου stutter... τελος απο εμενα... πολυ καλο παιχνιδι...το δευτερο τελικα αξιζε!
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Τι κρίμα που σταμάτησε ο K-Putt να βγάζει SweetFX. Όλα τα διαθέσιμα για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι μάπα.
giorgosmcmc Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Τι κρίμα που σταμάτησε ο K-Putt να βγάζει SweetFX. Όλα τα διαθέσιμα για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι μάπα. Το καλυτερο sweetfx ειναι αυτο οου φτιαχνεις μόνος σου, πειραζεις τις τιμές που θες όσο θες
D.Luffy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 τοσο βαρυ ειναι το παιχνιδι που παρολο που το χω στα 60fps maximum εχω πιασει 27????? η εχουν κανει την εξυπναδα παλι και ειναι κλειδωμενο στα 30fps? Όχι, το παιχνίδι δεν είναι κλειδωμένο στα 30fps. Δυστυχώς όμως με την κάρτα σου δεν πρόκειται να πιάσεις 60άρι.
Tzini_Gr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Όχι, το παιχνίδι δεν είναι κλειδωμένο στα 30fps. Δυστυχώς όμως με την κάρτα σου δεν πρόκειται να πιάσεις 60άρι. παιζω ολα στα medium, δεν ειναι λιγο ελεινο να παιξω με αυτην την καρτα στο low? δεν θεωρω οτι τα γραφικα του δεν αντικατοπτριζουν την υπαρχουσα gpu μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα