Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 The Evil Within 2 has been officially announced, releases on October 13th Η Bethesda ανακοίνωσε το The Evil Within 2 το οποίο θα κυκλοφορήσει φέτος στις 13 Οκτώβρη. Οι παίχτες έχουν τον ρόλο του ντετέκτιβ Sebastian Castellanos ο οποίος έχει την ευκαιρία να σώσει την κόρη του. Παιχνίδι τρόμου το οποίο ελπίζω να είναι καλύτερο από το πρώτο. https://www.youtube.com/watch?v=f7JbFBq4NAo 2
firepc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 το μονο game που κρατησα απο το 30λεπτο φιασκο της bethesda 2
D.Luffy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ξέρουμε τίποτα για τη μηχανή που θα έχει? Το πρώτο είχε πολλά θέματα με την id tech 5.
Neg Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 το μονο game που κρατησα απο το 30λεπτο φιασκο της bethesda Wolfenstein 2 The new Colossus
firepc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Wolfenstein 2 The new Colossus Αντε κι αυτο λιγο ~
MSSB Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Μέχρι τώρα Ε3, αυτό και το Wolfestein. Τίποτε άλλο. Και η ubi, ψιλό σκατα..
firepc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Μέχρι τώρα Ε3, αυτό και το Wolfestein. Τίποτε άλλο. Και η ubi, ψιλό σκατα.. κατσε, τη ubi δεν την ειδαμε ακομα
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Με director τον Mikami και το game ήταν μέτριο στην απίστευτα καλύτερη, βάλε και το μούφα port και έγινε κάτω του μετριου και τώρα χωρίς Mikami αποφάσισαν για 2?! Καλά δεν περίμενα κάτι καλύτερο από Bethesda.
firepc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 60€ το καρφωσαν στο steam και ηδη τρωνε κραξιμο για τη τιμη
ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Το πρώτο είναι γαμάτο, κρίμα που πολλοί δεν θα του δώσουν την ευκαιρία να το αποδείξει γιατί είναι αλήθεια ότι έχει κάπως αργό ξεκίνημα. Μετά όμως το παιχνίδι ξεδιπλώνεται μια χαρά. Τα DLC επίσης είναι αξιόλογα ακούω και θα πρέπει κάποια στιγμή να τα δω και αυτά. Ο μόνος λόγος που δεν του δίνω τώρα την προσοχή μου είναι επειδή πιάνει 50+ giga στον σκληρό και δεν έχω χώρο. 1
firepc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Το πρώτο είναι γαμάτο, κρίμα που πολλοί δεν θα του δώσουν την ευκαιρία να το αποδείξει γιατί είναι αλήθεια ότι έχει κάπως αργό ξεκίνημα. Μετά όμως το παιχνίδι ξεδιπλώνεται μια χαρά. Τα DLC επίσης είναι αξιόλογα ακούω και θα πρέπει κάποια στιγμή να τα δω και αυτά. Ο μόνος λόγος που δεν του δίνω τώρα την προσοχή μου είναι επειδή πιάνει 50+ giga στον σκληρό και δεν έχω χώρο. το πρωτο ηταν πολυ καλο. Τα πρωτα 3 κεφαλαια φαινονται δυσκολα αλλα μετα στρωνει το παιχνιδι μια χαρα
ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Να φανταστείς την πρώτη φορά που το είχα βάλει και εγώ το πέταξα από τον σκληρό μου στο πρώτο δίωρο και ήμουν πλήρως απογοητευμένος. Μετά το είχα παίξει λίγο σε ένα φιλαράκι που το είχε προχωρήσει κάπως και αναρωτήθηκα πόσο βλάκας ήμουν που δεν επέμεινα λίγο παραπάνω. Ισως και να μην ήμουν στο mood τότε για να του δώσω την ευκαιρία. Μετά όμως που το ξαναπέρασα του έδωσα την προσοχή που του έπρεπε και ήταν σίγουρα μια φοβερά καλή εμπειρία. Είμαι σίγουρος ότι στη θέση μου ήταν αρκετοί αλλά δεν του έδωσαν ποτέ την δεύτερη ευκαιρία. 1
MSSB Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Το ένα εμένα μου φάνηκε πολύ καλό. Η ιστορία δεν ήταν κάτι που μου άφησε να θυμάμαι, αλλά σε όλα τα υπόλοιπα, δεν είχα κανένα παράπονο. Ξέρουμε αν το δύο θα είναι με τον ίδιο ή όχι; Τον ντετέκτιβ εννοώ. Δεν θυμάμαι πως τελειώνει είναι η αλήθεια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα