Matrix7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Σε 4k dsr το παιχνίδι απλά δεν παιζόταν με το tearing.Το έτρεχα χωρίς καθόλου. Vsync,με ήταν πολύ χειρότερο
panther_512 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Τέλος και από μένα το main campaign στις 19 ώρες. Μου έμειναν 5-6 Ubercommandos και τουλάχιστον ένα crew mission. Πολύ καλό το παιχνίδι, στο μέλλον θα το ξαναπαίζω άνετα, αλλά προτιμώ την ιστορία του πρώτου, η οποία ήταν κάπως πιό προσγειωμένη και προσεγμένη. Εδώ ο τόνος της ιστορίας ήταν υπερβολικός. Έχει μπόλικο exploitation. 1
Bigi444444 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Έβαλα χθες το demo και παρατήρησα μια ιδιαίτερα έντονη και ενοχλητική για τα γούστα μου θολούρα.Είναι κάτι που μπορώ να αλλάξω στις ρυθμίσεις του;Έχω βγάλει motion blur όπως πάντα και ca, αλλά και πάλι με ενοχλεί.Μήπως είναι κανένα grain effect; Ή έτσι είναι στο demo που ξεκινάς στο καρότσι ζαλισμένος κλπ υποτίθεται; edit: α και κάτι άλλο.Πρόσεξα ότι δεν δουλεύει ούτε το fraps ούτε το dxtory.Τι γίνεται, εαν θέλω να κρατήσω καμιά φωτογραφία;Οι υπόλοιποι πώς κρατάτε στο συγκεκριμένο;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 edit: α και κάτι άλλο.Πρόσεξα ότι δεν δουλεύει ούτε το fraps ούτε το dxtory.Τι γίνεται, εαν θέλω να κρατήσω καμιά φωτογραφία;Οι υπόλοιποι πώς κρατάτε στο συγκεκριμένο; Μπορείς από το steam να screenshot, επίσης το game έχει fps counter και το setting είναι στο graphics tab
tommybertsen Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Η μπορείς μέσω MSI Afterburner ξέρω γω.
ultraex2003 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Έβαλα χθες το demo και παρατήρησα μια ιδιαίτερα έντονη και ενοχλητική για τα γούστα μου θολούρα.Είναι κάτι που μπορώ να αλλάξω στις ρυθμίσεις του;Έχω βγάλει motion blur όπως πάντα και ca, αλλά και πάλι με ενοχλεί.Μήπως είναι κανένα grain effect; Ή έτσι είναι στο demo που ξεκινάς στο καρότσι ζαλισμένος κλπ υποτίθεται; edit: α και κάτι άλλο.Πρόσεξα ότι δεν δουλεύει ούτε το fraps ούτε το dxtory.Τι γίνεται, εαν θέλω να κρατήσω καμιά φωτογραφία;Οι υπόλοιποι πώς κρατάτε στο συγκεκριμένο; οντως με το sharpening στο τερμα ειναι αλλo παιχνιδι !!! παιζω με το τελευταιο msi afterburner 4.4.0 εκτος των αλλων που μετραει σε real time παιζει αψογα και το screen capture !!!
Anastazio Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Εχει κατι ακυρα textures δεξια αριστερα να σε ποναν τα ματια...
pip1908 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Στα ξαφνικα για καποιο λογο γυρνωντας την καμερα ψιλοαργει να φτιαξει τα ''texures'' εχει καποιος κατι παρομοιο;
Fulgore Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Τελος και απο μενα στο κεντρικο παιχνιδι(τα dlc δεν τα εχω παιξει ακομα). Τι μαρεσε Το gameplay.Μπολικο πιστολιδι(με καποιες δοσεις stealth μεσω του Upgrade στο πιστολι για οποιον θελει),αρκετοι συνδυασμοι λογω 2 οπλων και γενικα καλη ποικιλια στα οπλα(μαζι με τα heavy). Τα γραφικα.Στο συνολο του τουλαχιστον το παιχνιδι ηταν παρα πολυ ωραιο,με καποια low res textures βεβαια εδω και εκει και λιγες φορες και σε καποια cutscenes. Αποδοση.Ετρεχε απροβληματιστα σε high/ultra,δεν κρασαρε ποτε(αν και περιεργως μου εβγαλε την πρωτη φορα ενα μνμ οτι δεν ειχα τους τελευταιους drivers)και συνολικα ετρεχε πολυ καλα. Ηχος.Και εδω αρκετα καλη δουλεια με αρκετα κομματια που μου εφερναν σε doom(κυριως οταν επεφτε πιστολιδι).Μονο αυτο στους τιτλους τελους ηταν χαλι μαυρο. Διαρκεια.Με αρκετο ψαξιμο και στο μεσαιο επιπεδο δυσκολιας μου πηρε κοντα 20-22ωρες,αρα κυριολεκτικα κανενα παραπονο. Ιστορια.Σιγουρα εχουμε δει και καλυτερα και δεν ειναι και απο τα παιχνιδια που τα παιζεις για το βαθυ story τους αλλα μαρεσε αρκετα ο τροπος παρουσιασης του. Εχει επισης για οσους δεν εχουν παιξει το προηγουμενο παιχνιδι αλλα και οσους δεν το θυμουνται μια συντομη περιληψη στην αρχη.Παντα μαρεσει οταν το βλεπω αυτο σε παιχνιδια. Πολλα και διαφορα collectibles,bounty hunts(ubercommandos),2 shooting games και 1 easter egg (wolfenstein 3d) Τι δεν μαρεσε Ορισμενοι χαρακτηρες που δεν τους εβλεπες και πολυ(max,bombate,fergus),το ρομαντζο Sigrun/bombate απλα δεν..) Επισης δεν μαρεσε γενικα που βλεπαμε την Anya στην κατασταση της να το παιζει συνεχεια rambo,ειδικα στην τελευταια γυμνη της σκηνη προς το τελος. Αυτο που δεν μαρεσε σε σημειο να με εκνευρισει ειναι 3 με 4 σημεια στα οποια σου πεταγε ορδες αντιπαλων που πρεπει να φας,ειδικα στην τελευταια. Ειναι απιστευτα σπαστικο ειδικα οταν παιζεις σε υψηλοτερο επιπεδο δυσκολιας. Σε γενικες γραμμες μου αφησε παραπανω απο θετικες εντυπωσεις το εν λογω παιχνιδι και ειναι κριμα που αρκετος κοσμος δεν το εχει παιξει ακομα. Θα ξεκινησω και το πρωτο dlc που εχει βγει και περιμενω να βγουν και τα υπολοιπα. Για ενα που ρωτησε παραπανω το παιχνιδι εχει μεσα δικο του Fraps,αλλα εβλεπα κανονικα και το fraps του steam. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2017 από Fulgore 3
_Theo_ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 23 ώρες πριν, Fulgore είπε Τελος και απο μενα στο κεντρικο παιχνιδι(τα dlc δεν τα εχω παιξει ακομα). Τι μαρεσε Το gameplay.Μπολικο πιστολιδι(με καποιες δοσεις stealth μεσω του Upgrade στο πιστολι για οποιον θελει),αρκετοι συνδυασμοι λογω 2 οπλων και γενικα καλη ποικιλια στα οπλα(μαζι με τα heavy). Τα γραφικα.Στο συνολο του τουλαχιστον το παιχνιδι ηταν παρα πολυ ωραιο,με καποια low res textures βεβαια εδω και εκει και λιγες φορες και σε καποια cutscenes. Αποδοση.Ετρεχε απροβληματιστα σε high/ultra,δεν κρασαρε ποτε(αν και περιεργως μου εβγαλε την πρωτη φορα ενα μνμ οτι δεν ειχα τους τελευταιους drivers)και συνολικα ετρεχε πολυ καλα. Ηχος.Και εδω αρκετα καλη δουλεια με αρκετα κομματια που μου εφερναν σε doom(κυριως οταν επεφτε πιστολιδι).Μονο αυτο στους τιτλους τελους ηταν χαλι μαυρο. Διαρκεια.Με αρκετο ψαξιμο και στο μεσαιο επιπεδο δυσκολιας μου πηρε κοντα 20-22ωρες,αρα κυριολεκτικα κανενα παραπονο. Ιστορια.Σιγουρα εχουμε δει και καλυτερα και δεν ειναι και απο τα παιχνιδια που τα παιζεις για το βαθυ story τους αλλα μαρεσε αρκετα ο τροπος παρουσιασης του. Εχει επισης για οσους δεν εχουν παιξει το προηγουμενο παιχνιδι αλλα και οσους δεν το θυμουνται μια συντομη περιληψη στην αρχη.Παντα μαρεσει οταν το βλεπω αυτο σε παιχνιδια. Πολλα και διαφορα collectibles,bounty hunts(ubercommandos),2 shooting games και 1 easter egg (wolfenstein 3d) Τι δεν μαρεσε Ορισμενοι χαρακτηρες που δεν τους εβλεπες και πολυ(max,bombate,fergus),το ρομαντζο Sigrun/bombate απλα δεν..) Επισης δεν μαρεσε γενικα που βλεπαμε την Anya στην κατασταση της να το παιζει συνεχεια rambo,ειδικα στην τελευταια γυμνη της σκηνη προς το τελος. Αυτο που δεν μαρεσε σε σημειο να με εκνευρισει ειναι 3 με 4 σημεια στα οποια σου πεταγε ορδες αντιπαλων που πρεπει να φας,ειδικα στην τελευταια. Ειναι απιστευτα σπαστικο ειδικα οταν παιζεις σε υψηλοτερο επιπεδο δυσκολιας. Σε γενικες γραμμες μου αφησε παραπανω απο θετικες εντυπωσεις το εν λογω παιχνιδι και ειναι κριμα που αρκετος κοσμος δεν το εχει παιξει ακομα. Θα ξεκινησω και το πρωτο dlc που εχει βγει και περιμενω να βγουν και τα υπολοιπα. Για ενα που ρωτησε παραπανω το παιχνιδι εχει μεσα δικο του Fraps,αλλα εβλεπα κανονικα και το fraps του steam. Ωραίο mini review. Φαίνεται πολύ καλό το game!!
Fulgore Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Να ενημερωσω στα γρηγορα για τα dlc(1 εχει βγει ως τωρα)οτι το episode zero στην ουσια σου παρουσιαζει 3 διαφορετικους στρατιωτες απο το μετωπο στην Αμερικη κατα των Γερμανων ο καθενας απο τους οποιους εχει ενα απο τα 3 ειδικα ability που εχεις στο παιχνιδι απο οταν γινεσαι...νεος ανθρωπος. Μονο το πρωτο απο τα 3 εχει βγει ως τωρα . Αρα εν ολιγης δεν ειναι story επεισοδια που συμπληρωνουν την κεντρικη ιστορια του παιχνιδιου αλλα κατι σαν παραλληλες ιστοριες ενα πραγμα. Σε γενικες γραμμες το παιχνιδι ειναι οντως καλο και δικαιολογει τις υψηλες κριτικες που εχει παρει.
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 το βρίσκω τελείως βαρετό ρε παιδιά.. το προηγούμενο ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα