Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Λογικό αφού στο ''1'' είναι η native ανάλυσή σου. Αν το αυξήσεις είναι σαν να χρησιμοποιείς DSR/VSR.
logistoulis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Είχα ανοικτό το async και γινόταν ο χαμός του crash, τρελά θέματα Το έκλεισα και όλα καλά.. Βέβαια να πω ότι δεν είχα βάλει τον τελευταίο οδηγό της amd είχα τον αμέσως προηγούμενο (ίσως το έφτιαξαν). Σε επιδόσεις πάντως επειδή παίζω με vsync στα 60 δεν αλλάζει κάτι με async ή όχι. Το 60αρι με τα πάντα max τα πιανει άνετα η 480. Το παιχνίδι πάντως φαίνεται πολύ καλό
logistoulis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Κι όμως.. Αν και ξαναλέω το πιθανότερο είναι ότι ήταν θέμα οδηγού. Είχα βάλει τον προηγούμενο οδηγό που έλεγε ότι ήταν για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά δεν πρόσεξα ότι στο ενδιάμεσο βγήκε και άλλος Την ιδέα να κλείσω το async πάντως την πήρα διαβάζοντας τύπους με nvidia που είχαν θεματα
ultraex2003 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Κι όμως.. Αν και ξαναλέω το πιθανότερο είναι ότι ήταν θέμα οδηγού. Είχα βάλει τον προηγούμενο οδηγό που έλεγε ότι ήταν για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά δεν πρόσεξα ότι στο ενδιάμεσο βγήκε και άλλος Την ιδέα να κλείσω το async πάντως την πήρα διαβάζοντας τύπους με nvidia που είχαν θεματα με 17.10.3 με 17.10.3 και async on δεν εχω κανενα crach με 290
spanian Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Nvidia 385.41 drivers και κανένα πρόβλημα με το pc της υπογραφής, και με Gsync ON κανονικότατα, 1080p όλα τέρμα, στους 388 πρέπει να έκαναν κάποια *** και για αυτό βιάστηκαν με ένα beta (,10) να το semi-διορθώσουν. Βέβαια sli off μια που δεν..
logistoulis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 με 17.10.3 και async on δεν εχω κανενα crach με 290 ναι εγώ τον έπινα με 10.2 δεν είχα πάρει χαμπάρι τον 10.3
phanispal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Βγήκε ο Game Ready 388.13 WHQL (και) για Wolfenstein.
dimitris21gr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Ο οποίος από όσο διάβασα στο reddit έχει θέματα με stuttering και δεν έχει ουσιαστική διαφορά στις επιδόσεις στο συγκεκριμένο game. Οπότε αν κάποιος δεν έχει παράπονο καλύτερα να περιμένει λίγο ακόμα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Απ' το κακό στο χειρότερο πάει η NV στο θέμα οδηγών..Και η M$ όλο προβλήματα με τις τελευταίες εκδόσεις Win10. 1
tommybertsen Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Παίζω με το σύστημα της υπογραφής με σταθερά πάνω από 110 FPS στα πάντα ultra. με τους τελευταίους (όχι τους .13). Δε καταλαβαίνω ποιος ο λόγος για "game ready" και κουραφέξαλα. Στο μεταξύ και με τους προηγούμενους, το ίδιο καλά έπαιζα. Αυτοί δηλαδή βγάζουν game ready οδηγούς και χαλάνε το performance? Εύγε
giorgosmcmc Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Καλα λογικο δεν εχει και τα εκθαμβωτικα σουπερ ουαου γραφικα για να εχει λογο να παιζει σε πιο λιγα fps. Εγω δεν περιμενω καινουριο οδηγο για να φτιαξει το perfomance αλλα για να φτιαξουν καποια θολα και κακογραμμενα textures στα οπλα, στολη κυριως αλλα και σε καποια περιβαλλοντα που σκανε ασχημα στο ματι.
tommybertsen Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 ^^ Συμφωνώ. Τα γραφικά δε λένε και πολλά. Αλλά έχουμε δει αντίστοιχα games, οπτικά μέτρια, να τρέχουν like sh1t Λες να δούμε κάνα texture pack να κάνει το παιχνίδι 100GB ?
_Theo_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Καλα λογικο δεν εχει και τα εκθαμβωτικα σουπερ ουαου γραφικα για να εχει λογο να παιζει σε πιο λιγα fps. Εγω δεν περιμενω καινουριο οδηγο για να φτιαξει το perfomance αλλα για να φτιαξουν καποια θολα και κακογραμμενα textures στα οπλα, στολη κυριως αλλα και σε καποια περιβαλλοντα που σκανε ασχημα στο ματι. Αυτό μόνο με patch της εταιρείας που έφτιαξε το παιχνίδι. Και όμως, πολλές φορές οι Game Ready drivers βελτιώνουν αισθητά την απόδοση.
tommybertsen Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Αυτό μόνο με patch της εταιρείας που έφτιαξε το παιχνίδι. Και όμως, πολλές φορές οι Game Ready drivers βελτιώνουν αισθητά την απόδοση. Για το συγκεκριμένο game μιλάω μόνο Γενικά έχω δει βελτιωμένη απόδοση σε gameready σε άλλο game, αλλά για αυτό τι να τους κάνεις; Σα να βγάζεις gameready για το DOOM που έτρεχε με 150 κολλημένα day one 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα