Προς το περιεχόμενο

Life is Strange: Before the Storm [2017]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Prequel του πολύ πετυχημένου Life is Strange της Dontnod, με developer αυτή τη φορά την Deck Nine. Πρωταγωνίστρια δείχνει να είναι η Chloe αυτή τη φορά. Θα αποτελείται από 3 επεισόδια με το πρώτο να κυκλοφορεί φέτος 31 Αυγούστου.

Προσωπικά νιώθω λίγο ανήσυχος για τον τίτλο αφού τον αναπτύσσει άλλο studio. Περιμένω όμως να δω περισσότερα όταν κυκλοφορήσει.

https://www.youtube.com/watch?v=VtMBjOgcj84

• Like 5
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

^ αυτό!

Το παιχνίδι το πρώτο το τίμησα πολύ πρόσφατα. Μου φάνηκε πολύ καλό αν και το teen drama δεν είναι στα + μου. Αρκετό είχα όταν ήμουν σχολείο, δεν θέλω άλλο xD

Looking forward :)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το γνώριζα ότι το αναπτύσσει άλλο Studio και εμένα με ανησυχεί αυτό.

Όπως και να έχει θα παιχτεί γιατί το πρώτο ήταν παιχνιδάρα.

Δημοσ.

Όχι μόνο το αναπτύσσει άλλο studio, αλλά έχουμε και διαφορετική voice actor για τη Chloe. Γενικά μου μυρίζει αρπαχτή η όλη φάση...

• Like 1
Δημοσ.

Από ό,τι βλέπω η Dontnod δουλεύει σε ένα sequel του Life is Strange. Τώρα για τα παρασκήνια δεν έχω ιδέα, δηλαδή τι παίζει με τους publishers, ποιος έχει τα δικαιώματα κλπ. Προσωπικά η γνώμη μου είναι ότι not original developer = no sale (εκτός πια κι αν το εκθειάσουν όλοι, οπότε θα αγοραστεί σε εκπτώσεις). Ειδικά όταν μιλάμε για ένα story driven game. Δεν αρκεί ένα reskin σε ένα παιχνίδι στο οποίο πρωταγωνιστής είναι η ίδια η ιστορία.

• Like 2
Δημοσ.

Βασικά έπρεπε να αφοσιωθούν στο LIS και να αφήσουν τα mediocre rpg.

Το ίδιο πιστεύω και εγώ... Τo Vampyr δεν μου γεμίζει το μάτι.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Όχι μόνο το αναπτύσσει άλλο studio, αλλά έχουμε και διαφορετική voice actor για τη Chloe. Γενικά μου μυρίζει αρπαχτή η όλη φάση...

Σχετικά με αυτό. Φαίνεται ότι είναι σε εξέλιξη απεργία των voice actors και για αυτό δεν θα υποδυθεί τον ρόλο της Chloe η αρχική voice actress (Ashly Burch). Ωστόσο σύμφωνα με συνέντευξή της στο Kotaku, θα βοηθήσει και ως σεναριογράφος και ως σύμβουλος (writer and consultant)

http://kotaku.com/ashly-burch-heartbroken-she-wont-play-chloe-in-life-is-1796111269

Προφανώς, το prequel βγαίνει πατώντας στην επιτυχία του αρχικού, και πιθανότατα να είναι πρόχειρη δουλειά --αλλά είμαι λίγο περίεργος για το αποτέλεσμα. 

• Like 1
Δημοσ.

Ενδιαφέρον! Εγώ πάντως είμαι ακόμη περίεργος για το παιχνίδι που ετοιμάζει η Dontnod και για τη σχέση που έχει με αυτό το prequel. Απλά όχι αρκετά περίεργος για να κάτσω να το ψάξω :D

Πάντως, έχοντας τερματίσει και τα δύο παιχνίδια που έχουν βγάλει μέχρι στιγμής (αναφέρομαι στο Remember Me), για εμένα η Dontnod έχει δύο στα δύο. Οπότε παρότι θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες ότι φαίνεται όντως meh το Vampyr, θα τους δώσω το benefit of the doubt και για αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ μας έβαλαν bonus επεισόδιο με την Deluxe έκδοση.. -_-

Αρμέγει καλά όπως πάντα η SE.

Δημοσ.

Εδώ μας έβαλαν bonus επεισόδιο με την Deluxe έκδοση.. -_-

Αρμέγει καλά όπως πάντα η SE.

Μόλις τώρα το είδα αυτό... Δεν μας τα λέει καλά η SE.

• Moderators
Δημοσ.

Εδώ μας έβαλαν bonus επεισόδιο με την Deluxe έκδοση..

Ναι, αυτό είναι πάντα κάτι που το θεωρώ κακή marketing πρακτική (από παιχνίδια που με ενδιαφέρουν, το είχε κάνει και το King's Quest remake με το επεισόδιο του επιλόγου). Δεν θέλω να το δω καθόλου να καθιερώνεται.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...