aekoupoli Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, naruto14 είπε Προσωπικά το μόνο θέμα που συνάντησα τεχνικό ήταν με τον ήχο που είχε κάτι περίεργα buzzes. Επανεγκατάσταση στον SSD από HDD και διορθώθηκε το πρόβλημα. Γενικά μια soft εικόνα την έχει, αλλά προσωπικά δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα. Ήδη έχει φοβερό art direction και πανέμορφα physics και animations. και μενα μου κανει κατι περιεργα παγωματα ο ηχος.θα δοκιμασω να το βαλω στον ssd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Και γω μετά απο ένα τρίωρο session, συνάντησα μόνο ένα visual bug, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Το παιχνίδι είναι πολύ καλό! Μου θυμίζει σε αρκετά σημεία το hollow knight αλλά σε πιο light φάση. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2020 από >-Nosakos<- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 24 λεπτά πριν, >-Nosakos<- είπε Και γω μετά απο ένα τρίωρο session, συνάντησα μόνο ένα visual bug, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Το παιχνίδι είναι πολύ καλό! Μου θυμίζει σε αρκετά σημεία το hollow knight αλλά σε πιο light φάση. Θα το ξαναπω για αλλη μια φορα. Παιξτε πρωτα το Ori and the blind forest και μετα το Will of the wisps. μικρο σε διαρκεια ειναι το πρωτο Ori και επισης παμφθηνο(υπαρχει και στο game pass). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Fulgore είπε Θα το ξαναπω για αλλη μια φορα. Παιξτε πρωτα το Ori and the blind forest και μετα το Will of the wisps. μικρο σε διαρκεια ειναι το πρωτο Ori και επισης παμφθηνο(υπαρχει και στο game pass). Τι εννοείς? Φυσικά και έχω παίξει το πρώτο game. Το βασικό σου όπλο εδώ, είναι το spirit sword που έχει πολύ παρόμοια αίσθηση με το νύχι που έχεις στο Hollow knight, όπως επίσης πολλοί απο τους εχθρούς που συναντάς έχουν παρόμοιες κινήσεις με αντίστοιχους στο hollow knight. Απ όσο θυμάμαι το σπαθί και όλα τα νέα combat mechanics και items δεν τα είχες στο παλιό.... και θυμίζουν πάρα πολύ στο hollow knight. Φαίνεται ξεκάθαρα απο που επηρεάστηκε, και προσωπικά έχω χαρεί απίστευτα γιατί το Hollow knight είναι απο τα αγαπημένα μου games! Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2020 από >-Nosakos<- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, >-Nosakos<- είπε Τι εννοείς? Φυσικά και έχω παίξει το πρώτο game. Δεν αναφερθηκες στο οπλο καθολου στο αρχικο σχολιο και νομιζα οτι και εσυ οπως και πιο πισω που ρωταγανε,πηγες κατευθειαν στο 2 πριν το 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 ωραιο το game, αυτο που θελει ειναι ενα σαρπνες στα γραφικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Νεο update βλεπω 8gb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 59 λεπτά πριν, Fulgore είπε Νεο update βλεπω 8gb. ειναι live? Δεν μου βγαζει κατι στο steam Εκτος αν το εκανε ενω ημουν in game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Στο gamepass μου το εμφανισε.Δεν ξερω αν ειναι παλιοτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 τσπ, ετσι κι αλιιως σχεδον το τελειωσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) το παιχνιδι ειναι πολυ καλο, ενα ψιλοπαραπονακι ειναι οτι ειναι αρκετα ιδιο με το 1ο....αλλα το platforming ειναι τοσο ωραιο...οι χαρτες, τα mechanics, το customization... μπραβο τους και πανεμορφο Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2020 από xavier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, xavier είπε το παιχνιδι ειναι πολυ καλο, ενα ψιλοπαραπονακι ειναι οτι ειναι αρκετα ιδιο με το 1ο....αλλα το platforming ειναι τοσο ωραιο...οι χαρτες, τα mechanics, το customization... μπραβο τους και πανεμορφο οταν ημουν στην αρχη ειχα πει ακριβως το ιδιο πραγμα. Θα δεις πιο μετα οτι διαφερει Παντως ειναι πολυ ωραιο, σκεφτομαι να το παω για πλατινα. Κατι που πολυ σπανια κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 επαιξα αρκετα σημερα, ειμαι λιγο μετα απο το σημειο που παιρνεις το grapple...τα mechanics δεν ειναι αρκετα παρομοια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 16 λεπτά πριν, xavier είπε σημειο που παιρνεις το grapple grapple? ποιο εννοεις? Ναι εχει mechanics παρομοια αλλα θα δεις οτι εχει και νεα, οπως οτι τρυπωνεις στην αμμο πχ. α καταλαβα, μηπως εννοεις εκει που γραπωνεσε απ τα μπλε λουλουδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Ναι το ability που παίρνεις στο wellspring... Να σου πω, τώρα που το σκέφτομαι βλέπω ποσά abilities , έχει στα μενού και δεν τα έχω πάρει ακόμα, οπότε μάλλον έχω πολλά να δω ακόμα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα