Προς το περιεχόμενο

Ori and the Will of the Wisps

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, naruto14 είπε

Προσωπικά το μόνο θέμα που συνάντησα τεχνικό ήταν με τον ήχο που είχε κάτι περίεργα buzzes. Επανεγκατάσταση στον SSD από HDD και διορθώθηκε το πρόβλημα. 

Γενικά μια soft εικόνα την έχει, αλλά προσωπικά δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα. Ήδη έχει φοβερό art direction και πανέμορφα physics και animations.

και μενα μου κανει κατι περιεργα παγωματα ο ηχος.θα δοκιμασω να το βαλω στον ssd

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και γω μετά απο ένα τρίωρο session, συνάντησα μόνο ένα visual bug, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Το παιχνίδι είναι πολύ καλό! Μου θυμίζει σε αρκετά σημεία το hollow knight αλλά σε πιο light φάση. 

Επεξ/σία από >-Nosakos<-

24 λεπτά πριν, >-Nosakos<- είπε

Και γω μετά απο ένα τρίωρο session, συνάντησα μόνο ένα visual bug, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Το παιχνίδι είναι πολύ καλό! Μου θυμίζει σε αρκετά σημεία το hollow knight αλλά σε πιο light φάση. 

Θα το ξαναπω για αλλη μια φορα.

Παιξτε πρωτα το Ori and the blind forest και μετα το Will of the wisps.

μικρο σε διαρκεια ειναι το πρωτο Ori και επισης παμφθηνο(υπαρχει και στο game pass).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Θα το ξαναπω για αλλη μια φορα.

Παιξτε πρωτα το Ori and the blind forest και μετα το Will of the wisps.

μικρο σε διαρκεια ειναι το πρωτο Ori και επισης παμφθηνο(υπαρχει και στο game pass).

Τι εννοείς? Φυσικά και έχω παίξει το πρώτο game.

Το βασικό σου όπλο εδώ, είναι το spirit sword που έχει πολύ παρόμοια αίσθηση με το νύχι που έχεις στο Hollow knight, όπως επίσης πολλοί απο τους εχθρούς που συναντάς έχουν παρόμοιες κινήσεις με αντίστοιχους στο hollow knight. Απ όσο θυμάμαι το σπαθί και όλα τα νέα combat mechanics και items δεν τα είχες στο παλιό.... και θυμίζουν πάρα πολύ στο hollow knight. Φαίνεται ξεκάθαρα απο που επηρεάστηκε, και προσωπικά έχω χαρεί απίστευτα γιατί το Hollow knight είναι απο τα αγαπημένα μου games! 

Επεξ/σία από >-Nosakos<-

5 λεπτά πριν, >-Nosakos<- είπε

Τι εννοείς? Φυσικά και έχω παίξει το πρώτο game.

Δεν αναφερθηκες στο οπλο καθολου στο αρχικο σχολιο και νομιζα οτι και εσυ οπως και πιο πισω που ρωταγανε,πηγες κατευθειαν στο 2 πριν το 1 :P

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το παιχνιδι ειναι πολυ καλο, ενα ψιλοπαραπονακι ειναι οτι ειναι αρκετα ιδιο με το 1ο....αλλα το platforming ειναι τοσο ωραιο...οι χαρτες, τα mechanics, το customization...

μπραβο τους

και πανεμορφο

Επεξ/σία από xavier

6 λεπτά πριν, xavier είπε

το παιχνιδι ειναι πολυ καλο, ενα ψιλοπαραπονακι ειναι οτι ειναι αρκετα ιδιο με το 1ο....αλλα το platforming ειναι τοσο ωραιο...οι χαρτες, τα mechanics, το customization...

μπραβο τους

και πανεμορφο

οταν ημουν στην αρχη ειχα πει ακριβως το ιδιο πραγμα. Θα δεις πιο μετα οτι διαφερει

Παντως ειναι πολυ ωραιο, σκεφτομαι να το παω για πλατινα. Κατι που πολυ σπανια κανω

16 λεπτά πριν, xavier είπε

σημειο που παιρνεις το grapple

grapple? ποιο εννοεις?

Ναι εχει mechanics παρομοια αλλα θα δεις οτι εχει και νεα, οπως οτι τρυπωνεις στην αμμο πχ.

α καταλαβα, μηπως εννοεις εκει που γραπωνεσε απ τα μπλε λουλουδια?

Ναι το ability που παίρνεις στο wellspring... Να σου πω, τώρα που το σκέφτομαι βλέπω ποσά abilities , έχει στα μενού και δεν τα έχω πάρει ακόμα, οπότε μάλλον έχω πολλά να δω ακόμα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...