Skywalker333 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 αν γινει δουλεια επιπέδου relaunch FF14 , τοτε μονο μπορεί να ελπίζει.
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, panagiotis54 είπε ναι τι; περσινό τρέιλερ Πάντως με 8.99€ (το πήρα)αν το πάρουμε και αυτοί το φτιάξουν θα αποδειχθεί χρυσή αγορά Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2020 από xtrmsnpr
vaggos88 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε ναι τι; περσινό τρέιλερ Πάντως με 8.99€ (το πήρα)αν το πάρουμε και αυτοί το φτιάξουν θα αποδειχθεί χρυσή αγορά Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω για τον ίδιο λόγο...
Virus200 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Το παιχνίδι θεωρώ έχει από τα πιο υποσχόμενα gameplay άσχετα αν τα σκάτωσαν big time και στο γαμάτο "gameplay" που μας έδειξαν στην Ε3 του 2017 δεν είχαν καν αποφασίσει τι θα κάνουν με το παιχνίδι και δεν είχαν ξεκινήσει ακόμα να το φτιάχνουν. Όποτε πάρτε το σε αυτή την τιμή πότε δεν ξέρετε τι μπορεί να γίνει στο μέλλον.
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, vaggos88 είπε Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω για τον ίδιο λόγο... 3 ώρες πριν, Virus200 είπε Το παιχνίδι θεωρώ έχει από τα πιο υποσχόμενα gameplay άσχετα αν τα σκάτωσαν big time και στο γαμάτο "gameplay" που μας έδειξαν στην Ε3 του 2017 δεν είχαν καν αποφασίσει τι θα κάνουν με το παιχνίδι και δεν είχαν ξεκινήσει ακόμα να το φτιάχνουν. Όποτε πάρτε το σε αυτή την τιμή πότε δεν ξέρετε τι μπορεί να γίνει στο μέλλον. ίσως κάνουμε profit.. θα δούμε πως θα πάνε τα 8.99€ και στο HB ίδια τιμή έχει https://www.humblebundle.com/store/anthem βασικά σε πολλά καταστήματα τρέχουν ταυτόχρονα τα ΕΑ sales. 1
tsabasid Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ χλωμό το βλέπω να μη χρεώσουν το ενδεχόμενο relaunch. Ειδικά στην τιμή που το δίνουν τώρα. Εκτός κι αν έχουν κανένα τρελό πλάνο 10ετίας για τον τίτλο και θέλουν πάση θυσία να πετύχει. Αλλιώς, όλη αυτή τη δουλειά που θα ρίξουν τώρα ποιος θα την πληρώσει; Δε μας έχει συνηθίσει σε αγαθοεργίες η EA... Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2020 από tsabasid
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, tsabasid είπε Εγώ χλωμό το βλέπω να μη χρεώσουν το ενδεχόμενο relaunch. Ειδικά στην τιμή που το δίνουν τώρα. Εκτός κι αν έχουν κανένα τρελό πλάνο 10ετίας για τον τίτλο και θέλουν πάση θυσία να πετύχει. Αλλιώς, όλη αυτή τη δουλειά που θα ρίξουν τώρα ποιος θα την πληρώσει; Δε μας έχει συνηθίσει σε αγαθοεργίες η EA... πλάνο 10ετιας είχαν(έχουν) απότι ειχαν πει! Το no man's sky πάντως δεν είχε έξτρα χρέωση για κάτι , χώσανε updates και το έστρωσαν όσο γινόταν. Έτσι θα γίνει και με αυτό. Απλώς έχει χώμα τιμή γιατί μάλλον κανείς δεν παίζει και δε πούλησε και ιδιαίτερα.
Virus200 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δεν νομίζω να χρεώσουν αυτό το overhaul αρκετά τους βρίζει ο κόσμος αν το χρεώσουν κιόλας δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα.
Nalfein33 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) @tsabasid λογικα δε θα χρεώσουν extra στο launch.Απλα θα ανακοινώσουν με το relaunch yearly battle/expansion pass btw και τα 9Ε είναι παρα πολλά για αυτο το εκτρωμα.Μην ξεχνάτε οτι ήδη έχουν ακυρώσει ενα timetable που ειχανε βγαλει με updates. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2020 από Nalfein33 1
tsabasid Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλά δίκιο έχεις, θα βρουν τρόπους να κάνουν τη χρέωση να φανεί πιο έμμεση. Να πω την αμαρτία μου , πριν ένα χρόνο στο launch το είχα παίξει για καμιά ωρίτσα λόγω origin premier και μου είχε αρέσει.Μετά προέκυψαν διάφορα real life stuff και σταμάτησα το gaming για μήνες, και μετά δεν ασχολήθηκα ξανά αφού είχα δει και το σχετικό σάλο.Το πρόβλημα ξεκινάει μετά την ωρίτσα φαντάζομαι Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2020 από tsabasid
vaggos88 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 αξίζει άραγε η Legion of dawn edition?
Silverage Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Με είχε πρήξει ένας φίλος να το πάρουμε γιατί γούσταρε απο τα trailer. Ακόμα κλαίω τα 40€.
alfaeffe Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Update σε version 1.7.0 απο σημερα. Ελιωσαν τα χιονια και τελειωσαν τα Χριστουγεννα, τα λαμπάκια και τα δεντράκια επιτελους! 😄
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 31 λεπτά πριν, alfaeffe είπε Update σε version 1.7.0 απο σημερα. Ελιωσαν τα χιονια και τελειωσαν τα Χριστουγεννα, τα λαμπάκια και τα δεντράκια επιτελους! 😄 Μέχρι τώρα είχαν Xmas event?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα