glight Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Περιμένω εντυπώσεις παικταράδες μου Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από glight
najinblue3 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Απ οσο βλεπω σε stream το παιχνιδι φαινεται πολυ καλυτερο απο την beta. Ο χαρτης ψιλοτεραστιος ειναι. Μου αρεσει ακομα περισσοτερο το game 4
Vortexxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Το παιχνίδι έχει πολλά θέματα , το μενού τραγικό, τα loading για να φτιάξεις το loadout ήμαρτον , το auto teleport στα mission όταν μένεις πείσω ασχέτως πόσο κοντά είσαι στο objective, έλλειψη σε settings & feutures για το PC και άλλα πολλά που θα βρω για έχω μονό 3 ώρες στο game. Ο χρόνος θα είναι κριτής για το αν θα έχει αντοχή το game. Κατά τα αλλά το gameplay είναι σχετικά polished ο πλανητής πανέμορφος , με το Lore που έχει μπορούν να κάνουν ότι τρελό τους έρθει στο μυαλό Περιμένω ότι Bioware θα παραδώσει αυτή την φορά ένα ΑΑΑ game και θα το εμπλουτίσει με το χρόνο
vaggos88 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 44 λεπτά πριν, Vortexxx είπε Το παιχνίδι έχει πολλά θέματα , το μενού τραγικό, τα loading για να φτιάξεις το loadout ήμαρτον , το auto teleport στα mission όταν μένεις πείσω ασχέτως πόσο κοντά είσαι στο objective, έλλειψη σε settings & feutures για το PC και άλλα πολλά που θα βρω για έχω μονό 3 ώρες στο game. Ο χρόνος θα είναι κριτής για το αν θα έχει αντοχή το game. Κατά τα αλλά το gameplay είναι σχετικά polished ο πλανητής πανέμορφος , με το Lore που έχει μπορούν να κάνουν ότι τρελό τους έρθει στο μυαλό Περιμένω ότι Bioware θα παραδώσει αυτή την φορά ένα ΑΑΑ game και θα το εμπλουτίσει με το χρόνο still beta, στο release θα κανουν update
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Το πιο σπαστικό είναι τα loading κάθε τρεις και λίγο..Το fail-αραν λίγο σ' αυτό το θέμα. 2
Fotis13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 To σχετικα συχνο loading για μενα ειναι το πιο αρνητικο στοιχειο ,ολα τα αλλα ειναι λεπτομερειες που θα διορθωθουν ειναι απλα θεμα χρονου .Ο κοσμος ,το lore και γενικοτερα η αισθηση του game δειχνει εθιστικοτατη . 2
SlackulatoR Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Το παιχνίδι έχει τέρμα grind χωρίς να προσφέρει κάτι ουσιαστικό, δηλαδή κάνεις συνέχεια grind χωρίς σκοπό. Να πεις ότι έχει καλό combat system/mechanics που να είναι challenge θα είχε κάποιο νόημα αλλά προβλέπω να το βαριέται ο κόσμος σε λιγότερο από μήνα πράγμα που ούτε τα dlc's δεν σώζουν αν η βάση είναι σκάρτη. Όταν βάζεις grind στο παιχνίδι το endgame πρέπει να είναι καλό αλλά στο συγκεκριμένο δεν φαίνεται κάτι τέτοιο οπότε μάλλον το Division 2 θα αξίζει περισσότερο. Επίσης γιατί κάποιος να μην πάει στο Warframe που είναι και δωρεάν... 2
lemonide Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, SlackulatoR είπε Το παιχνίδι έχει τέρμα grind χωρίς να προσφέρει κάτι ουσιαστικό, δηλαδή κάνεις συνέχεια grind χωρίς σκοπό. Να πεις ότι έχει καλό combat system/mechanics που να είναι challenge θα είχε κάποιο νόημα αλλά προβλέπω να το βαριέται ο κόσμος σε λιγότερο από μήνα πράγμα που ούτε τα dlc's δεν σώζουν αν η βάση είναι σκάρτη. Όταν βάζεις grind στο παιχνίδι το endgame πρέπει να είναι καλό αλλά στο συγκεκριμένο δεν φαίνεται κάτι τέτοιο οπότε μάλλον το Division 2 θα αξίζει περισσότερο. Επίσης γιατί κάποιος να μην πάει στο Warframe που είναι και δωρεάν... Συμφωνώ με τον Slackulator. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να μην προτιμήσει το Warframe. Ειδικά τα loading του Anthem είναι τραγικά και αυτό είναι κάτι που δεν διορθώνεται.
Mitroglou7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, lemonide είπε Συμφωνώ με τον Slackulator. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να μην προτιμήσει το Warframe. Ειδικά τα loading του Anthem είναι τραγικά και αυτό είναι κάτι που δεν διορθώνεται. Γιατί το gameplay του Anthem στις 2 ώρες που έπαιξα με τράβηξε περισσότερο από αυτό του Division και του Warframe. Τα loading screens αν δε φτιάξουν κάπως όντως θα είναι πολύ ενοχλητικό θέμα. 2
Vortexxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, lemonide είπε Συμφωνώ με τον Slackulator. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να μην προτιμήσει το Warframe. Ειδικά τα loading του Anthem είναι τραγικά και αυτό είναι κάτι που δεν διορθώνεται. Έχει διαφορετικό gameplay και από τα 2 games που έχεις πει, ο τρόπος που κινείσαι τα dodge το jetpack, tank,support,damage roles,combo system έχει διαφορές όπως και να το δεις (1000++ ώρες στο destiny 1&2, warframe δεν έχω πολύ εμπειρία )
Alex21121988 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Για τα loadings ρωτούσε ο κόσμος τους Devs πριν από μία περίπου εβδομάδα αν θα βελτιωθεί ο χρόνος των loading και είχαν πει ότι θα το φτιάξουν με το καιρό. Πολύ διπλωματική απάντηση, δεν νομίζω πως μπορεί να φτιαχτεί αυτό. Άλλο που είχαν ρωτήσει ήταν όσο αφορα το loot για τα gear/weapons και αν μπορείς να τα κάνεις equip κατευθείαν χωρίς να χρειάζεται να πας πίσω στο Fort. Είναι λίγο σπάσιμο όταν πχ βάζεις ένα όπλο ή ability που ειναι fail για τα δικά σου θέλω και πρέπει να γυρίζεις συνέχεια πίσω, να τρως το loading και ξανά στο loadout σου. Αυτό είπαν ότι δεν θα το αλλάξουν, θα παραμείνει ως έχει...
najinblue3 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, SlackulatoR είπε Το παιχνίδι έχει τέρμα grind χωρίς να προσφέρει κάτι ουσιαστικό, δηλαδή κάνεις συνέχεια grind χωρίς σκοπό. Να πεις ότι έχει καλό combat system/mechanics που να είναι challenge θα είχε κάποιο νόημα αλλά προβλέπω να το βαριέται ο κόσμος σε λιγότερο από μήνα πράγμα που ούτε τα dlc's δεν σώζουν αν η βάση είναι σκάρτη. Όταν βάζεις grind στο παιχνίδι το endgame πρέπει να είναι καλό αλλά στο συγκεκριμένο δεν φαίνεται κάτι τέτοιο οπότε μάλλον το Division 2 θα αξίζει περισσότερο. Επίσης γιατί κάποιος να μην πάει στο Warframe που είναι και δωρεάν... Που ειδες εσυ endgame και δεν ειναι ενδιαφερον σε μια μονο μερα? Και τι θα πει εχει τερμα grind? Αυτο ειναι το ειδος του, και αυτο το ειδος ο κοσμος το θελει. Απ οτι φαινεται δεν ειναι το ειδος σου, οποτε προχωραμε 4 1
optimus prime Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Και η ιστορια ειναι ανυπαρκτη,ζητημα εαν εχω δει 3-4 cutscenes απο χθες που το παιζω(ειμαι lvl 20 ηδη). Οι διαλογοι με τα npcs βαρετοι σε βαθμο να κανω skip ολους και ολα.. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Όπως έχουμε πειστεί τόσα χρόνια από άλλα βίντεο που έχει βάλει, ότι ακουμπήσει η Shy (γνωστή στο κοινό του Warframe), χαλάει.
JTRGamer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Εντάξει πιστεύω θα διορθωθούν τα προβλήματα που έχει με το επόμενο patch. Εμένα πάντως μ αρέσει αρκετά το παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα