vfragos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Fotis13 είπε Με το ενα πετας με τοn iron man και με το αλλο παιζεις με τον Μητσο τον Λοκατζη χαχαχαχα . Περα απο την πλακα το division ειναι πολυ καλο game αλλα το Αnthem θα ειναι καλυτερο ! Για όποιον θέλει πιο tactical προσέγγιση νομίζω ότι ήδη το division 1 κάνει καλύτερη δουλειά. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από vfragos 1
virginkiller Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 και εγω θα δοκιμάσω και τα δυο και βλέπω,
Fotis13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Sanjuro είπε Τα act τι ειναι ?
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Το *μπιπ* εντελώς στον οπτικό τομέα πάντως. Αν και εξακολουθεί να δείχνει πολύ καλό, δεν έχει καμία επαφή με την Ε3 2017.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δεν ξέρω, σήμερα έχει BETA το Division 2. Να το δούμε κι' αυτό και βλέπουμε. 1
SlackulatoR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) EndgΑme = μαζεύεις υλικά για να φτιάξεις καλύτερα όπλα ώστε να κάνεις τα ίδια πράγματα σε hard mode aka ανακύκλωση μια από τα ίδια με ρηχό gameplay... Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από SlackulatoR
Fotis13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, SlackulatoR είπε EndgΑme = μαζεύεις υλικά για να φτιάξεις καλύτερα όπλα ώστε να κάνεις τα ίδια πράγματα σε hard mode aka ανακύκλωση μια από τα ίδια με ρηχό gameplay... Ε looting -shooter ειναι ,τι περιμενεις ? Για το gameplay δεν εχω αποψη ακομα θα το δουμε. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από Fotis13 2
glight Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 3 minutes ago, SlackulatoR said: EndgΑme = μαζεύεις υλικά για να φτιάξεις καλύτερα όπλα ώστε να κάνεις τα ίδια πράγματα σε hard mode aka ανακύκλωση μια από τα ίδια με ρηχό gameplay... Έτσι δεν είναι όλα τα mmo? Έπαιξες κανένα άλλο που είχε end story? 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, SlackulatoR είπε EndgΑme = μαζεύεις υλικά για να φτιάξεις καλύτερα όπλα ώστε να κάνεις τα ίδια πράγματα σε hard mode aka ανακύκλωση μια από τα ίδια με ρηχό gameplay... Προφανώς για να κάνεις τέτοιο σχόλιο δεν είναι για σένα τα online παιχνίδια, αφού όλα από ένα σημείο και μετά είναι repeat. 1 1
Silverage Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Στο tyrant mine το boss είχε διαφορές ανάμεσα σε easy-normal-hard. Στο easy καθόταν και το σαπίζαμε, στο normal κυνηγούσε και παίκτες, στο hard έβγαζε 500 παπαροαράχνες που σε κυνηγούσανε. Μου άρεσε. Θύμισε το WoW που ανάλογα την δυσκολία έχει και άλλα mechanics.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο Destiny, σε αυτό και σε αλλα επίσης δεν καταλαβαίνω το λόγο που παρουσιάζουν έτσι το loot ενώ είναι loot based games. Υπάρχει τεραστια διαφορα αναμεταξύ τον δυο, τουλάχιστον imho. Στο ένα ανοίγεις και παίρνεις μια μούφα notification ενώ εδώ για παράδειγμα όμορφα ωραία να γουστάρεις ακριβώς και τι πήρες Super lazy... Βασικά το ίδιο έγινε και στο Division, άμα θυμάστε το Ε3 demo υπήρχαν weapon crates με κανονικά το 3d models μέσα αλλα downgrade ακόμα και στο gameplay... Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα