Προς το περιεχόμενο

Anthem [2019]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Mitroglou7 είπε

Και αυτά δε μπορείς να τα πάρεις με ingame currency. Και δεν ανοίγει και ρουθούνι. Γιατί? Γιατί έχει καλό loot που παίζει ένα μιιιιιιικρό ρόλο σε loot game.

γιατί αυτό είναι ένα f2p παιχνίδι! Δεν είναι ίδιες οι απαιτήσεις..
Πόσο μάλλον όταν τα βάζεις κάτω,ένα μικρό στούντιο με ένα μεγάλο και έναν κολοσσό από πίσω του.
Τί συγκρίνεις τώρα; Θα τρελαθούμε αν είναι να συγκρίνουμε f2p παιχνίδια με τα πληρωτά!
20€ για ένα skin?? Ήμαρτον δηλαδή!

Επίσης αν είναι να είναι σα το poe(που αυτό είναι ένα πολύ ωραίο arpg παιχνίδι) που θα πρέπει να λιώσω το κορμάκι μου για τα αντικείμενα,ε όχι δε θέλω...δεν έχω τον χρόνο,θέλω να διασκεδάζω αλλιώς,μπορώ και με άλλα παιχνίδια.

Για το loot δεν είχε τίποτα το τρελό προφανώς για να γράψουμε...Εγω έπαιξα ελάχιστα γιατί πέρα από performance issues που αντιμετώπισα, με κούρασε και πάρα πολύ το gameplay..!
Καρμπόν destiny είναι,με ελάχιστες διαφορές.. Θα το παίξεις αύριο και θα δεις μόνος σου.

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τρελαίνεσαι επειδή δεν μας άρεσε σε μερικούς!
Be cool,δεν είπε κανείς να μην το παίξει όποιος θέλει!

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

Αν έπαιξες και δε σου άρεσε και σέβομαι τη γνώμη σου και θέλω να την ακούσω.

Αν κλαίγεσαι για ένα σκιν που πιο optional πεθαίνεις (ας το βάλουν και 20.000€ ποιος νοιάζεται) για game που δεν έπαιξες έχεις θέμα.

Σου έγραψα και άλλα non-f2p παιχνίδια που γίνεται χαμός από cosmetics και δε νοιάζεται κανείς γιατί ακριβώς δεν επηρρεάζουν το game.

• Like 2
Δημοσ.

Καλά και 'γω δεν βλέπω το λόγο να πέφτει γκρίνια για την τιμή των cosmetics. Δεν σε υποχρεώνει κανείς να τα αγοράσεις, ούτε προσφέρουν κάτι πέρα από την εμφάνιση.

• Like 2
Δημοσ.

συμφωνώ και με τους 2 σας..τα διακοσμητικά δεν είναι τίποτα,και σπάνια αλλάζω στα παιχνίδια.
Είναι όμως γενικά μια υπερβολική τιμή,γιατί ακριβώς αυτό είναι διακοσμητικό! χρώμα μόνο!

Πάντως το βρήκα βαρετό,να γίνω πάλι προφήτης να πω ότι στο 3-4μήνες δε θα έχει κόσμο και θα του ρίξει τιμή η ΕΑ; Ε ας αφήσουμε να ζήσει και κάνα παιχνίδι :P . Θα περιμένω εντυπώσεις από το τελικό προϊόν όταν το πάρετε.. Όπως είπα,τα λεφτά δε φτάνουν για πολλά και πόσο μάλλον για πέταμα σε παιχνίδια που δεν αξίζουν για ΧΨ λόγους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε guys ποιος είπε ότι το θέμα είναι τα paid cosmetics (που είναι βασικά γιατί επίτηδες βάζουν limitations ώστε να βαρεθείς αυτά που έχεις και να θες να αγοράσεις αλλα anyways, generally speaking)?! Το θέμα είναι ότι μας κοροϊδεύουν κανονικά ότι θέλουν έστω και 10 euro για ένα re-color, να ήταν άλλο model τελείως διαφορετικό ok αλλα re-color?! Whatever wgaf, αυτό που με ξεπερνά είναι ότι έχει DRM online game...δηλαδή wtf?!

H4zNezX.png

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.

Αυτό που λες για το ουσιαστικά "κακό"/τεμπέλικο skin είναι φαύλος κύκλος. 

Αν ήταν γαμάτο και 30 φορές πιο όμορφο από το μανίσιο θα λέγαμε ότι σε υποχρεώνουν να πληρώσεις για να μην είσαι σαν μπούφος.

Τώρα που δεν είναι καλό λέμε ότι δεν είναι καλό και δεν αξίζει το Χ πόσο.

Στην τελική η μόνη που θα κερδίσει ή θα χάσει από μια καλή/κακή κοστολόγηση και ένα καλό/κακό cosmetic είναι η ΕΑ. Αν είναι υπερτιμολογημένο και μπούρδα δε βλέπω τι χάνει κάποιος gamer που δε θα το αγοράσει για αυτό το λόγο.

Είναι γενικά ανούσιος λόγος κουβέντας πόσο μάλλον για τόσο μεγάλη έκταση που πήρε σε όλο το internet και όχι μόνο εδώ.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ρε guys ποιος είπε ότι το θέμα είναι τα paid cosmetics (που είναι βασικά γιατί επίτηδες βάζουν limitations ώστε να βαρεθείς αυτά που έχεις και να θες να αγοράσεις αλλα anyways, generally speaking)?! Το θέμα είναι ότι μας κοροϊδεύουν κανονικά ότι θέλουν έστω και 10 euro για ένα re-color, να ήταν άλλο model τελείως διαφορετικό ok αλλα re-color?! Whatever wgaf, αυτό που με ξεπερνά είναι ότι έχει DRM online game...δηλαδή wtf?!

H4zNezX.png

To denuvo είναι και anti-cheat, δεν το έβαλαν για drm, χέστηκαν, έτσι και αλλιώς μόνο σε online servers μπορείς να παίξεις με το σωστό authentication, αλλά περισσότερο για anti-cheat μπήκε το πρόγραμμα παρά για DRM, το πρόβλημα είναι οτι προκαλεί αρκετά θέματα διότι δεν έχει γίνει σωστή ενσωμάτωση, αν το φτιάξουν αυτό θα φτιάξουν και όλα τα performance issues. :)

Επεξ/σία από Dev1l
Δημοσ.
Μόλις τώρα, xtrmsnpr είπε

αλήθεια τώρα;;
κανένα online παιχνίδι δεν έχω ακούσει που να έχει denuvo anticheat :P
το .exe απλώς προστατεύει..

Και όμως, είναι DRM, είναι Anti-Cheat και πολλά άλλα... (Denuvo Easy Anti-Cheat αναφέρεται στο net).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Dev1l είπε

Και όμως, είναι DRM, είναι Anti-Cheat και πολλά άλλα... (Denuvo Easy Anti-Cheat αναφέρεται στο net).

με ΤΙΠΟΤΑ, δεν είναι το easy anticheat το denuvo..

δεν έχει ούτε ένα reference μέσα..

τί δε βλέπω γιατί με έχεις τρελάνει!

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xtrmsnpr είπε

με ΤΙΠΟΤΑ, δεν είναι το easy anticheat το denuvo..

δεν έχει ούτε ένα reference μέσα..

τί δε βλέπω γιατί με έχεις τρελάνει!

Αγαπητέ μου είναι και anti-cheat, μην επιμένεις άδικα, ψάξε στο google, μπες στην σελίδα της denuvo, δεν θέλω να σε τρελάνω αλλά σου δείξω πως έχουν τα πράγματα! :)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Ονομαστικά είναι, πρακτικά δεν είναι. Το μόνο που κάνει πρακτικά είναι να προστατεύει τις πρώτες πωλήσεις των παιχνιδιών.

Σε τι στάδιο έχει φτάσει δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω, στο reddit το έχουν αναφέρει ότι έχει και χρέη anti-cheat. (Τώρα είναι αλήθεια η ψέματα θα σε γελάσω, σαν έρευνα που έχω κάνει, ναι έχει βάση αυτό που έχουν πει) :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...