{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, glight είπε LoL! 25 χρόνια gamer δεν έχω ξαναδεί ΑΑΑ τίτλο πριν την κυκλοφορία να τρώει τόσο hate. Δηλαδή οι fans Fall Out 76 τι θα έπρεπε να πούνε? Να τυλίξουνε την πλαστική σακούλα από την collectors στο κεφάλι τους και να πεθάνουν από ασφυξία? Βέβαια καλά κάνετε και δείχνετε τα προβλήματα αλλά αυτός ο τίτλος θα είναι ένα work in progress project για ένα χρόνο τουλάχιστον. Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω υπό καμια περίπτωση την EA, πέσμου ένα online που τρέχει καλά στο release? Ελάχιστα, προσωπικά δεν θυμάμαι κανένα, από εκεί και πέρα το θέμα είναι άμα θα αντέξει ένα χρόνο το game η ποσο μάλλον η Bioware. Καλή φάση η επιλογή χρωμάτων αλλα εντάξει ξερνάω με τις επιλογές μερικών, kick from party, delete friend. 1
firepc Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Το game ουρλιαζει για αλλο 1 χρονο delay Θα το θελε η ΕΑ αλλα ξερει οτι μετα θα χει ξυλο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Καλή φάση η επιλογή χρωμάτων αλλα εντάξει ξερνάω με τις επιλογές μερικών, kick from party, delete friend. Ποια χρώματα να αποφεύγουμε δηλαδή;
virginkiller Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Καλά το λένε demo. Κοντό του demolition
Mitroglou7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Σε άλλα νέα όποιος δοκίμασε το demo και κατάφερε να παίξει αναφέρει ότι διασκέδασε αλλά αυτό είναι κάτι αδιάφορο. Οι μισοί δεν έχετε καταλάβει καν για τι κράζετε. Σε ένα loot-game που δεν έχουμε δει loot (το core του game) και το endgame 24 σελίδες μπούρδες. Να το περίμενε κάποιος πώς και πώς και να είδε κάτι που τον απογοήτευσε το καταλαβαίνω αν και γενικά θα μου έκανε αίσθηση παιχνίδι της EA να είχε hype. Εσείς όμως ρε δερβίσιδες κράζετε ένα παιχνίδι που δε σας ενδιέφερε ποτέ και δε θα σας ενδιέφερε όπως ό,τι και αν γινόταν. Τώρα αν σας ενδιέφερε και απογοητευτήκατε από τα login bugs και το cosmetic store σε game που ΔΕΝ παίξατε τότε τι να πω. 4
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε γενικά θα μου έκανε αίσθηση παιχνίδι της EA να είχε hype
najinblue3 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 31 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Σε άλλα νέα όποιος δοκίμασε το demo και κατάφερε να παίξει αναφέρει ότι διασκέδασε αλλά αυτό είναι κάτι αδιάφορο. Οι μισοί δεν έχετε καταλάβει καν για τι κράζετε. Σε ένα loot-game που δεν έχουμε δει loot (το core του game) και το endgame 24 σελίδες μπούρδες. Να το περίμενε κάποιος πώς και πώς και να είδε κάτι που τον απογοήτευσε το καταλαβαίνω αν και γενικά θα μου έκανε αίσθηση παιχνίδι της EA να είχε hype. Εσείς όμως ρε δερβίσιδες κράζετε ένα παιχνίδι που δε σας ενδιέφερε ποτέ και δε θα σας ενδιέφερε όπως ό,τι και αν γινόταν. Τώρα αν σας ενδιέφερε και απογοητευτήκατε από τα login bugs και το cosmetic store σε game που ΔΕΝ παίξατε τότε τι να πω. Kραζουν για τα σκινς, αλλα δεν ειδα κανεις να αναφερει οτι μπορεις να τα φαρμαρεις και να τα αγορασεις με in-game currency. Γενικα το νημα αυτο ειναι παραπληροφορηση και hate
Mitroglou7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, najinblue3 είπε Kραζουν για τα σκινς, αλλα δεν ειδα κανεις να αναφερει οτι μπορεις να τα φαρμαρεις και να τα αγορασεις με in-game currency. Γενικα το νημα αυτο ειναι παραπληροφορηση και hate Και ας πούμε ότι δεν μπορούσες ή ότι θέλει άπειρες ώρες για να μοιάσεις στον ροζ power ranger. Και? Στο πιο πετυχημένο loot game αυτή τη στιγμή (PoE) γίνεται του cosmetic microtransaction το πανηγύρι. Μπορεί να πληρώσεις 500€ σε mystery boxes (ναι αυτά τα μισητά loot RNG boxes) και να μοιάζεις με τον αγρότη από το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Και αυτά δε μπορείς να τα πάρεις με ingame currency. Και δεν ανοίγει και ρουθούνι. Γιατί? Γιατί έχει καλό loot που παίζει ένα μιιιιιιικρό ρόλο σε loot game.
najinblue3 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε Και ας πούμε ότι δεν μπορούσες ή ότι θέλει άπειρες ώρες για να μοιάσεις στον ροζ power ranger. Και? Στο πιο πετυχημένο loot game αυτή τη στιγμή (PoE) γίνεται του cosmetic microtransaction το πανηγύρι. Μπορεί να πληρώσεις 500€ σε mystery boxes (ναι αυτά τα μισητά loot RNG boxes) και να μοιάζεις με τον αγρότη από το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Και αυτά δε μπορείς να τα πάρεις με ingame currency. Και δεν ανοίγει και ρουθούνι. Γιατί? Γιατί έχει καλό loot που παίζει ένα μιιιιιιικρό ρόλο σε loot game. Παντως μην τρελενεσαι που βλεπεις μονο αρνητικα σχολια, ολο το forum ειναι ετσι, σε οποιοδηποτε topic ολοι ειναι αρνητικοι. Κ αν θες να πληροφορηθεις για το παιχνιδι κοιτα τα επισημαο subreddit παρα εδω μεσα 3 1
noFEARgr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το poe ειναι free to play τιτλος , δεν κοστιζει 60 ευρω . 🤔 Το να εχετε χαμηλες απαιτησεις ειναι ενταξει και καλα κανετε γιατι μπορειτε να διασκεδασετε με πολλα παιχνιδια , μην προσπαθειτε ομως να πεισετε και τους υπολοιπους να στηριξουν τιτλους σαν και το παραπανω. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από noFEARgr
Mitroglou7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Αναμενόμενη απάντηση. Το cosmetic είναι cosmetic ανεξαρτήτως αν είναι f2p ή b2p. Είναι κάτι τελείως προαιρετικό για τον gamer. Το WoW είναι B2P και έχει και συνδρομή αλλά πουλάει pets mounts cosmetics κ.α. Το Guild Wars 2 πουλάει costumes. Τα cosmetics είναι πλήρως αδιάφορα σε αυτούς τους τίτλους. Δε στηρίζω κανένα τίτλο ούτε θέλω κάποιος άλλος να το στηρίξει γιατί δεν έχω μετοχές της EA. Η άποψή μου είναι μακάρι να είναι καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθώ και γω και όποιος άλλος το παίξει. Η άποψη των παραπάνω είναι "μακάρι να είναι μαλακία για να έχουμε με κάτι να ασχολούμαστε στα forums". Κρίνε μόνος σου τι είναι πιο υγιές.
Mhlogiatros Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Mitroglou7 είπε Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Σε άλλα νέα όποιος δοκίμασε το demo και κατάφερε να παίξει αναφέρει ότι διασκέδασε αλλά αυτό είναι κάτι αδιάφορο. Οι μισοί δεν έχετε καταλάβει καν για τι κράζετε. Σε ένα loot-game που δεν έχουμε δει loot (το core του game) και το endgame 24 σελίδες μπούρδες. Να το περίμενε κάποιος πώς και πώς και να είδε κάτι που τον απογοήτευσε το καταλαβαίνω αν και γενικά θα μου έκανε αίσθηση παιχνίδι της EA να είχε hype. Εσείς όμως ρε δερβίσιδες κράζετε ένα παιχνίδι που δε σας ενδιέφερε ποτέ και δε θα σας ενδιέφερε όπως ό,τι και αν γινόταν. Τώρα αν σας ενδιέφερε και απογοητευτήκατε από τα login bugs και το cosmetic store σε game που ΔΕΝ παίξατε τότε τι να πω. Ρε σει Μητροπούλου μπας και έχεις μπερδέψει τη μπάλα ; Έχεις τελείωσει τα Destiny η μόνο Fifa ; Άσε να φτιάξουν το ντεμο που έπεφτε και αποφασίζει ο καθένας για τον εαυτο του Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από Mhlogiatros
Mitroglou7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δε καταλαβαίνω την ερώτηση αλλά ναι τα έχω "τελειώσει" τα Destiny. Elaborate?
Mhlogiatros Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πόσο καιρο ασχολήθηκες με το καθένα ; Μετα το αρχικό hype . Θα ξανα έβαζες τώρα το D1 ; Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από Mhlogiatros
Mitroglou7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όχι πολύ γιατί δε μου άρεσαν. Ουσιαστικά μόλις μπήκα στο endgame το παράτησα γιατί δε με τράβηξε. Ας πουμε 30-40 ώρες το καθένα χονδρικά. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από Mitroglou7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα