Dev1l Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, glight είπε Ρε παιδιά ποιό mmo έκανε launch και δουλέψανε όλα σωστά από την πρώτη μέρα? Κανένα, φαντάζομαι οι περισσότεροι ξέρουν τον πανικό που έγινε με diablo 3 και λοιπά, αλλά μια χαρά τα έπεξαν ακόμα και μετά από το υπερβολικό κράξιμο που είχαν φάει και εκείνα. Λογικο ειναι οτι οταν ενα παιχνιδι βγαίνει έχει θέματα τα οποία σιγά σιγά διορθώνονται με την βοήθεια των παικτών, από εμένα είναι Ναι, έπεξα το demo, μου άρεσε και σκέφτομαι για αγορά.
Psaris Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) είδα το demo στο twitch χτες και για εμένα που έρχομαι απο 1000 ώρες στο warframe είναι σίγουρη αγορά, δεν παν να κλαίγονται οι haters. edit: κρίνοντας απο το warframe(και αυτό vertical action) ευτυχώς που δεν έχει pvp στο launch... Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από Psaris 2
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, Psaris είπε είδα το demo στο twitch χτες και για εμένα που έρχομαι απο 1000 ώρες στο warframe είναι σίγουρη αγορά, δεν παν να κλαίγονται οι haters. edit: κρίνοντας απο το warframe(και αυτό vertical action) ευτυχώς που δεν έχει pvp στο launch... Δε μας άρεσε αυτό που παίξαμε και αντιμετωπίσαμε διάφορα προβλήματα που ένα demo δεν επιτρέπεται να χει,και αμέσως γίναμε haters.. Την άλλη βδομάδα που θα είναι public demo, εύχομαι να μην συναντήσετε αυτά τα θέματα και να το ευχαριστηθείτε. μα πόσο χρονών είσαι για να χεις τέτοια αντίληψη φίλε μου;
Psaris Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Δε μας άρεσε αυτό που παίξαμε και αντιμετωπίσαμε διάφορα προβλήματα που ένα demo δεν επιτρέπεται να χει,και αμέσως γίναμε haters.. Την άλλη βδομάδα που θα είναι public demo, εύχομαι να μην συναντήσετε αυτά τα θέματα και να το ευχαριστηθείτε. μα πόσο χρονών είσαι για να χεις τέτοια αντίληψη φίλε μου; το οτι το demo είχε προβλήματα το ξέρω ,πιστεύω θα τα φτιάξουν... όπως κάνουν σε πολλά games που έχω παίξει.. εγώ είδα οτι η βάση του παιχνιδιού ,δηλαδή το gameplay είναι αρκετά καλό... πολλά όπλα και customization επίσης μου έκανε εντύπωση πόσο smooth ήταν οι μάχες με τόσα εφφε στην οθόνη. το μόνο που με ξενέρωσε είναι ότι έχει μόνο 4 javelin... εν κατακλείδι οποίος θέλει το αγοράζει το game,δεν αναφέρθηκα σε εσένα σαν hater (κάτι που πιστεύω ότι είναι κακό..) ούτε καν διάβασα τα προηγούμενα ποστ. edit: γενικά αποφεύγω να διαβάζω post/comments σε games της EA και τα BFV και Βattlefront 2 που επαιξα μια χαρά games είναι και ας τα κράζουν βλέπω το game ή παιζω την beta και αμα μου αρεσει το αγοράζω.. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από Psaris
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Psaris είπε το οτι το demo είχε προβλήματα το ξέρω ,πιστεύω θα τα φτιάξουν... όπως κάνουν σε πολλά games που έχω παίξει.. εγώ είδα οτι η βάση του παιχνιδιού ,δηλαδή το gameplay είναι αρκετά καλό... πολλά όπλα και customization επίσης μου έκανε εντύπωση πόσο smooth ήταν οι μάχες με τόσα εφφε στην οθόνη. το μόνο που με ξενέρωσε είναι ότι έχει μόνο 4 javelin... εν κατακλείδι οποίος θέλει το αγοράζει το game,δεν αναφέρθηκα σε εσένα σαν hater (κάτι που πιστεύω ότι είναι κακό..) ούτε καν διάβασα τα προηγούμενα ποστ. βρε καλά τα λες,αλλά το να λες haters κάποιους που είπανε ότι δεν τους άρεσε,δεν στέκει.. Δεν είδα κ κανέναν να στάζει χολή εδώ μέσα. Αυτό τίποτα άλλο,ήρεμα στο σχολίασα από πάνω για να μην νομίζεις ότι στράβωσα. Καλά είναι οι κλάσεις,αν σκεφτείς ότι το destiny έχει 3.. Πάντως δε με έψησε,γενικά δύσκολα με ψήνουν παιχνίδια.. Θα δούμε πώς θα πάει από κόσμο μετά από 4μηνες από την κυκλοφορία του (θα πιάνει και καλοκαίρι)..Στο destiny2 μείναμε εμείς και ο κούκος από τον αρχικό χαμό που χε κάνει. Γιατί αν δεν έχει κόσμο τα live events,κλάφτα! 1
lnwolfgr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε βρε καλά τα λες,αλλά το να λες haters κάποιους που είπανε ότι δεν τους άρεσε,δεν στέκει.. Δεν είδα κ κανέναν να στάζει χολή εδώ μέσα. Αυτό τίποτα άλλο,ήρεμα στο σχολίασα από πάνω για να μην νομίζεις ότι στράβωσα. Καλά είναι οι κλάσεις,αν σκεφτείς ότι το destiny έχει 3.. Πάντως δε με έψησε,γενικά δύσκολα με ψήνουν παιχνίδια.. Θα δούμε πώς θα πάει από κόσμο μετά από 4μηνες από την κυκλοφορία του (θα πιάνει και καλοκαίρι)..Στο destiny2 μείναμε εμείς και ο κούκος από τον αρχικό χαμό που χε κάνει. Γιατί αν δεν έχει κόσμο τα live events,κλάφτα! Και φαντάσου ότι το δίνανε δωρεάν!! το destiny 2 πριν λίγο καιρό, αλλά ο κόσμος δεν μάσησε, ήταν ευκαιρία να παίξω και εγώ το παιχνίδι, και το παράτησα!! Το βαρέθηκα, και ευτυχώς που δεν το πλήρωσα να κλαίω τα λεφτά μου. Τα καινούρια παιχνίδια δεν μου λένε απολύτως τίποτα και οτι βλέπω να έρχεται δεν με ενθουσιάζει. Γιαυτό το έχω ρίξει στα racing και γενικά simulation και managment games. Και κονσόλα δεν πρόκειτε να ξαναπάρω ποτέ!!! το 360 θα είναι η τελευταία μου κονσόλα. Εγώ να με κοροϊδεύουν και να τους πληρώνω τέλος από εμένα. Το δε anthem μια από τα ίδια, όπως μπήκε βγήκε. Τι στον διάολο, όλα τα παιχνίδια copy-paste τα κάνουνε ποια, έλεος Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από lnwolfgr
Alex21121988 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Δέσποτα σε ευχαριστώ.. Το παιχνίδι feels so bad! Έχει τρομερά κακό χειρισμό όταν είσαι στον αέρα.Έχει mouse acceleration?οι σφαίρες παραεχουν spreading (που αν ανέβεις level αλλάξεις όπλο σίγουρα θα αλλάζει) αλλά είναι υπερβολικό.. τα mobs χαζά.. Τα γραφικά του είναι το μόνο που έχει να δείξει. Destiny clone είναι, αλλά σα να άργησε να έρθει.. Με κούρασε με μιαμισή ώρα παιχνιδιού.. το μικρό καλάθι που κρατούσα καλά έκανε κ ήταν μικρό. To matchmaking που έκανε ήταν τραγικό, έφευγαν όλοι εδώ κ κει και σε πετούσε στην μάχη χωρίς κάποιο tutorial.. διάβαζα τα κουμπιά πόση ώρα 😆😆 . Επίσης ο ήχος μου έκανε τζιτζιρισματα, όσο ήμουν στο αρχικό μενού,κ μετά ελάχιστα μέσα στο παιχνίδι..και έριχνε τα fps.. Σε high όλα πιάνω 78-35fps.με κυρίως κοντά στα 40 να παίζω. i5 2500k Rx580 8gb 16gb ddr3 Ίσως σε ssd να κέρδιζα κάποιον χρόνο στο loading λόγω cpu.. αλλά δε με ψήνει να κάνω πειράματα γιατί ξενέρωσα με το όλο παιχνίδι. Και εγώ το παρατήρησα αυτό αν και σε τέτοιου είδους games και πόσο μάλλον όταν δεν πιέζεσαι να είσαι competetive σε pvp action και έτσι, παίζω με χειριστήριο. Θεωρώ πως στον αέρα με το ποντίκι είναι λίγο κάπως ο χειρισμός. Αντιθέτως με το χειριστήριο είναι πολύ smooth όλη η κίνηση. Σίγουρα αυτό μπορούν να το φτιάξουν με ένα μικρό fix.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ποσο πληρώνει η EA για να παίξεις το game?! https://www.dsogaming.com/news/anthem-will-not-support-dlss-on-launch-day-may-receive-real-time-ray-tracing-rtx-support/ Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε https://www.dsogaming.com/news/anthem-will-not-support-dlss-on-launch-day-may-receive-real-time-ray-tracing-rtx-support κατι δεν λειτουργει σωστα στο link. edit: Τωρα κομπλε Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από Αλεξανδρος A.92 1
virginkiller Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Πρέπει να σταματήσουν να βιάζονται να κυκλοφορούν τα παιχνίδια.
Jimys2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 WTF γραφικα;! O απο πανω λογικα θα παιζει με medium( για να μη γινω υπερβολικος και πω low 😋) settings
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) FYI δεν χρησιμοποιούν όλοι το ίδιο software και settings για capture ούτε όλοι βγάζουν τα video στο ίδιο bitrate και επίσης το YouTube ρίχνει απίστευτα την ποιότητα, γιατί να έχει ο Jim κακό pc είναι λίγο δύσκολο, τελευταία φορα που θυμάμαι είχε 1080. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα