Προς το περιεχόμενο

Anthem [2019]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mα εδω τι κανεις ? Χοροπηδας, βαρας και τι ? Αυτο ? 

Story, διαλογους εχει ?

Μια χαρα game ειναι το andromeda...πεσανε και το φαγανε στην αρχη...

Επεξ/σία από ROG-X
  • Απαντ. 817
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Andromeda ήταν μια αποτυχία με σάπια facial expressions, άστο..Γι' αυτό και τους έστειλαν αδιάβαστους(Αυτούς που το έφτιαξαν). Εδώ έχει story ναι, το παιχνίδι είναι σαν το Warframe, Destiny 2 κλπ..Μια μίξη ας πούμε..

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ROG-X είπε

Mα εδω τι κανεις ? Χοροπηδας, βαρας και τι ? Αυτο ? 

Story, διαλογους εχει ?

Μια χαρα game ειναι το andromeda...πεσανε και το φαγανε στην αρχη...

Sorry κ ολας δεν εχεις ιδεα απο το παιχνιδι και το χαρακτηριζεις πατατα? Δε παμε καλα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, najinblue3 είπε

Sorry κ ολας δεν εχεις ιδεα απο το παιχνιδι και το χαρακτηριζεις πατατα? Δε παμε καλα

Δεν το χαρακτήρισα τιποτα...περιμενω να πειτε εσεις που το παίζεται.  

....απο youtube οτι εχω δει.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ROG-X είπε

Δεν το χαρακτήρισα τιποτα...περιμενω να πειτε εσεις που το παίζεται.  

....απο youtube οτι εχω δει.

Ειναι loot-based 3rd person shooter, οπως το Warframe, θυμιζει Destiny 2, αλλα το loot ειναι πιο πολυ κοντινο στο diablo 😛

Ελπιζω να σε καλυψα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, firepc είπε

Μου ρχαιτε και κατι απο Avatar στο μυαλο 

Είναι το περιβάλλον αρκετά κοντά, με αυτά τα τεράστια δέντρα που φτάνουν στον ουρανό ;) Φέρνει και λίγο Horizon σε δυο-τρεις περιοχές.

Anw, συνεχίζω και παίζω από χθες, προσπαθώ να κάνω μερικά strongholds μαζί με παίχτες. Το κακό είναι ότι οι περισσότεροι τρέχουν σε αυτό το demo το αρχικό Javelin (Ranger) οπότε το κάνει λίγο δύσκολο όταν σκάνε πχ οι 3 titans και τρέχουμε όλοι σαν παλαβοί να ξεφύγουμε. Θέλει να πετύχεις (αν δεν έχεις friends) ένα team να μπορείς να έχεις και τις 4, άντε τις 3 κλάσεις για να γίνει δουλειά, να δεις και πως λειτουργεί όλη η κατάσταση στο game.

Σήμερα ξεκλείδωσα και την επιλογή για δεύτερο Javelin, υπόψιν αυτό το παίρνεις όταν πας lvl 12. Επέλεξα τον Storm που είναι ο Warlock ουσιαστικά του game. 

Υπόψιν για όσους παίζουν το vip demo και για την επόμενη εβδομάδα, αν επιλέξεις 1 από τα 3 Javelin, η επιλογή σου είναι permanent. Αν σκοπεύετε να το παίξετε δηλαδή με φίλους, θα πρότεινα να μην επιλέξετε όλοι όταν φτάσετε lvl 12  την ίδια κλάση για να μπορέσετε να κάνετε ένα καλύτερο gameplay συνολικά. 

ΥΓ. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν θα μείνει έτσι, αλλά θεωρώ πως αν είχαν κλέψει στεγνά την συνταγή του Warframe και να μην είχαν επιλέξει συνταγή Destiny, θα υπήρχε μικρότερος κίνδυνος για ρηχό gameplay, γιατί το Story μεταξύ μας δεν περιμένω πολλά..

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δέσποτα σε ευχαριστώ..

Το παιχνίδι feels so bad!

Έχει τρομερά κακό χειρισμό όταν είσαι στον αέρα.Έχει mouse acceleration?οι σφαίρες παραεχουν spreading (που αν ανέβεις level αλλάξεις όπλο σίγουρα θα αλλάζει) αλλά είναι υπερβολικό.. τα mobs χαζά.. Τα γραφικά του είναι το μόνο που έχει να δείξει. Destiny clone είναι, αλλά σα να άργησε να έρθει..

Με κούρασε με μιαμισή ώρα παιχνιδιού.. το μικρό καλάθι που κρατούσα καλά έκανε κ ήταν μικρό. To matchmaking που έκανε ήταν τραγικό, έφευγαν όλοι εδώ κ κει και σε πετούσε στην μάχη χωρίς κάποιο tutorial.. διάβαζα τα κουμπιά πόση ώρα 😆😆 .

Επίσης ο ήχος μου έκανε τζιτζιρισματα, όσο ήμουν στο αρχικό μενού,κ μετά ελάχιστα μέσα στο παιχνίδι..και έριχνε τα fps..

Σε high όλα πιάνω 78-35fps.με κυρίως κοντά στα 40 να παίζω.

i5 2500k

Rx580 8gb

16gb ddr3

Ίσως σε ssd να κέρδιζα κάποιον χρόνο στο loading λόγω cpu.. αλλά δε με ψήνει να κάνω πειράματα γιατί ξενέρωσα με το όλο παιχνίδι.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

Παπατζιλικια. 

Demo είναι όχι beta. Στη beta περιμένεις να μην είναι ολοκληρωμένο το παιχνίδι. 

Το demo ( short of demonstration) κυριολεκτικά σημαίνει επίδειξη/παρουσίαση. Όταν λοιπόν πας να παρουσιάσεις το παιχνίδι και είναι έτσι τι εικόνα θα πάρει ο άλλος για το τελικό προϊόν; Ακόμα και ας είναι κομπλέ όταν βγει με αυτό το λάθος έκαναν ένα από τα χειρότερα marketing που θα μπορούσαν να είχαν κάνει. Ο κόσμος πλέον βαστάει ακόμα μικρότερο καλάθι. Ευτυχώς δεν το πλήρωσα. ...  Thanks Nvidia

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, glight είπε

Ρε παιδιά ποιό mmo έκανε launch και δουλέψανε όλα σωστά από την πρώτη μέρα?

μα αυτό δε κυκλοφόρησε και ελπίζω να μη κυκλοφορήσει έτσις.. έβγαλαν κάτι που το ονόμασαν demo και έχει προβλήματα beta..όπως λέει και ο παρθενοσκοτώστρας.
Τα προβλήματα δε με κουράζουν τόσο, όσο ότι μου φάνηκε βαρετό..το χω ξανα παίξει στο destiny.. περίμενα κάτι άλλο!

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

Σχεδόν κανένα. Δεν θα διαφωνήσω σε αυτό. Αλλά κανένα δεν βγήκε να πει demo κάτι που είναι early beta. Πραγματικά αν το είχαν ονομάσει αλλιώς θα ήταν διαφορετική η αντίδραση του κόσμου. Δεν λέω ότι το παιχνίδι θα είναι buggfest, θα περιμένω να το κρίνω μόνος μου όταν με το καλό βγεί, λέω ότι αυτό παρουσιάζουν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...