Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 O Tony Stark θα ρίξει μήνυση για τα δικαιώματα των armor suits... 1
Greygore Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Πάντως, χώρια απο τα visuals και το gameplay, αυτό που με "χαλάει" κάπως με το trailer (και γενικά οποιοδήποτε trailer για multiplayer-based game έχω δει τελευταία) είναι το πόσο "στημένος" νιώθει ο διάλογος μεταξύ παικτών - νομίζω θα ήταν πολύ καλύτερα απλά να περιγράφει τα features παρά να στήνει παντομίμα με τους δήθεν παίκτες (γιατί ΟΚ, να γράφανε πιο "ρεαλιστικό" διάλογο θα ήταν 2-3 πιτσιρίκια να στριγγλάνε για μανάδες και τα λοιπά ωραία του XBLA/PSN/Steam online ) 5
JohnVani18 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Downgrade δε νομίζω να πέσει (σε όλες τις εκδόσεις), γιατί πολύ απλά δεν πρόκειται για Ubisoft. Συνήθως οτι έδειχνε η ΕΑ στην Ε3 το έβγαζε όπως το είδαμε στα trailer. Πάντως δε θα μου φανεί καθόλου περίεργο αν βγεί μόνο σε PC/PS4 Pro/XoneX. Και όντως, πολύ hype βλέπω και δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα για τον τίτλο. Αν θα έχει SP campaign κλπ.
galanos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Παίζω αποκλειστικά single player γιατί θέλω τα παιχνίδια μου να έχουν αρχή-μέση-τέλος και να παίζω εγώ με τους δικούς μου ρυθμούς και όποτε θέλω εγώ. Το συγκεκριμένο παιχνίδι πάντως θα έπρεπε να ήταν το Mass Effect αλλά δυστυχώς πήραμε αυτό που πήραμε. Ένταξη έχεις και εσύ την άποψη σου... Αλλά. Καλό θα ήταν να έχει και τα 2 και single και multi.... Εγώ ας πούμε αν ήταν μόνο single δεν θα.....
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Παίζω αποκλειστικά single player γιατί θέλω τα παιχνίδια μου να έχουν αρχή-μέση-τέλος και να παίζω εγώ με τους δικούς μου ρυθμούς και όποτε θέλω εγώ. Το συγκεκριμένο παιχνίδι πάντως θα έπρεπε να ήταν το Mass Effect αλλά δυστυχώς πήραμε αυτό που πήραμε. Σωστός, και εμενα πια δύσκολα να με τραβήξει online ποσο μάλλον να με κρατήσει, ειδικά άμα είναι mmo φάση μακριά και επίσης μισώ το rng loot, είχα μια ελπίδα για Battlefront αλλα δύσκολα, ως Mass Effect θα το αγόραζα χαλαρά και day1 άμα δεν είχε θέματα.
ilos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Πάντως δε θα μου φανεί καθόλου περίεργο αν βγεί μόνο σε PC/PS4 Pro/XoneX. Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο να μη βγει σε PS4 και xbone (OG) με τόση εγκατεστημένη user base.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 είναι wannabe destiny η φάση; Wannabe destiny killer είναι αλλα μάλλον θα πάρει τα @@ του μετά το φιάσκο του Andromeda, εκτος φυσικά άμα είναι όντως πολύ καλο που αμφιβάλλω.
JohnVani18 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο να μη βγει σε PS4 και xbone (OG) με τόση εγκατεστημένη user base.Ίσως όχι (ακόμη), αλλά που θα πάει, θα γίνει κι αυτό.
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Wannabe destiny killer είναι αλλα μάλλον θα πάρει τα @@ του μετά το φιάσκο του Andromeda, εκτος φυσικά άμα είναι όντως πολύ καλο που αμφιβάλλω. τώρα είδα ότι και ο naturo αυτό έγραψε.. νταξ μεεεεεεεεεεεεεεεεεεχρι να βγει,θα χουμε λιώσει στο destiny2 μεις να ούμε και έτσι..θα χουν βγει και 2-3 DLCs..νταξ νταξ
ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ένταξη έχεις και εσύ την άποψη σου... Αλλά. Καλό θα ήταν να έχει και τα 2 και single και multi.... Εγώ ας πούμε αν ήταν μόνο single δεν θα..... Μα γι αυτό λέω ότι δεν είναι για εμένα, εσείς πάρτε το, χαρείτε το αλλά εγώ δεν θα μπορέσω να το παίξω και δεν θέλω κιόλας (εκτός και αν αποδειχτεί ότι θα έχουν δημιουργήσει κανονικό single player και ότι είναι καλό).
Atallos1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Καταλαβαινω προσωπικα οτι μπορει να σου αρεσουν τα SP games μονο αλλα δεν ειναι αναγκη ΚΑΘΕ game να εχει SP 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Υποτίθεται άμα είχε κάποιο ταλέντο κάποτε η Biow"e"re ήταν το storymaking και memorable chars, οποτε χωρίς αυτά τι έμεινε να προσφέρει αυτή η εταιρία?! Το SP είναι αναγκαίο και δεν νομίζω να μην έχει όταν βάλαν στο Battlefront.
JohnTehGreek Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Αν δεν έχει Single player κάνω και εγώ Pass. Τα multiplayer Only παιχνίδια εμένα μου δίνουν να καταλάβω ότι υπάρχει έλλειψη ιδεών και ανάγκη για άμεσα και εύκολα φράγκα. Συμφωνώ με Ikaruga
Alastor192 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ας πετυχουν αυτο που ειχε υποσχεθει και απετυχε η Bungie με το Destiny...δηλαδη ωραιο storytelling και campaign μαζι με online play.Η ιστορια εχει δειξει πως συνηθως οταν πετυχαινεις στο ενα κομματι,αποτυγχανεις στο δευτερο....για να δουμε τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα