Προς το περιεχόμενο

Anthem [2019]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Anthem demo is demanding, can only run at 4K/60fps on Medium settings on NVIDIA GeForce RTX2080Ti

Εντάξει είναι δυνατό οπτικά, αλλά δεν είναι και το επόμενο Crysis για να έχει τέτοιες απαιτήσεις..

Εγω πως με 980ti εβγαζα 80+ στα high/ultra στα 2κ??? 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ilos είπε

1) D2 και Warframe έχουν ήδη εδραιωθεί στην αγορά και δεν είναι παιχνίδια που τα παρατάει εύκολα κάποιος να ασχοληθεί με κάποιο παρόμοιο clone (συνεχίζει να φαρμάρει ο κόσμος τους δηλαδή).

2) Τα προαναφερθέντα διατίθενται free (Το D2 χωρίς τα expansion) σε αντίθεση με το anthem που ζητά full price (πέρα από τα όποια MTs).

3) Τα προαναφερθέντα έχουν ήδη σοβαρό endgame σε αντίθεση με το anthem που δε ξέρουμε πως θα περπατήσει (και αν θα κλείσει η bioware).

Με λίγα λόγια μου ζητάς περισσότερα για λιγότερα σε μια κορεσμένη αγορά. Μεγαλύτερη τύχη θα είχαν αν ήταν κάποιο mobile σαβουροπαίχνιδο. GLHF

Γτ οποιος παιζει τα παραπανω θα θελει και κατι διαφορετικο οπως εγω. Γτ το Destiny 2 δεν εχει σοβαρο endgame(ποιο endgame?) και οποιος θελει loot based shooter ειναι μια καλη ευκαιρια για κατι καινουργιο μαζι με το Division 2. Το warframe ειναι κατι μοναδικο σαν παιχνιδι και δε νομιζω καμια εταιρεια να το πιασει ποτε, οσο και να το αντιγραψουνε. Μια χαρα ειναι το παιχνιδι και οπως ξαναεγραψα πιο πανω, το μονο ερωτηματικο παραμενει το endgame, κατι που δωσανε NDA οποτε θα μαθουμε οταν κυκλοφορησει. 

Αυτον τον αρνητισμο δε μπορω να τον καταλαβω ειδικα απο ατομα που δεν ασχολουνται με το genre

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Γτ οποιος παιζει τα παραπανω θα θελει και κατι διαφορετικο οπως εγω. Γτ το Destiny 2 δεν εχει σοβαρο endgame(ποιο endgame?) και οποιος θελει loot based shooter ειναι μια καλη ευκαιρια για κατι καινουργιο μαζι με το Division 2. Το warframe ειναι κατι μοναδικο σαν παιχνιδι και δε νομιζω καμια εταιρεια να το πιασει ποτε, οσο και να το αντιγραψουνε. Μια χαρα ειναι το παιχνιδι και οπως ξαναεγραψα πιο πανω, το μονο ερωτηματικο παραμενει το endgame, κατι που δωσανε NDA οποτε θα μαθουμε οταν κυκλοφορησει. 

Αυτον τον αρνητισμο δε μπορω να τον καταλαβω ειδικα απο ατομα που δεν ασχολουνται με το genre

Δεν με νοιάζει προσωπικά το anthem, ούτε και το genre όπως γράφεις. Άπλα την εκτίμησή μου διατύπωσα που είναι ότι δε το βλέπω να περπατά δεδομένων των συνθηκών. Μακάρι να βγώ ψεύτης πάντως γιατί αλλιώς θα χάσουν άτομα τη δουλίτσα τους στον Καναδά.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ilos είπε

Δεν με νοιάζει προσωπικά το anthem, ούτε και το genre όπως γράφεις. Άπλα την εκτίμησή μου διατύπωσα που είναι ότι δε το βλέπω να περπατά δεδομένων των συνθηκών. Μακάρι να βγώ ψεύτης πάντως γιατί αλλιώς θα χάσουν άτομα τη δουλίτσα τους στον Καναδά.

Αφου δε σε νοιαζει γενικοτερα το ειδος, και προφανως δεν εχεις ασχοληθει, πως ξερεις οτι το destiny 2 εχει σοβαρο endgame? Τεσπα, ουτε εγω ξερω τι θα παιζει αν και θα το αγορασω πιθανοτατα γτ μου αρεσει το ειδος. Θελω να ελπιζω οτι δεν θα ειναι φλομπα, και τουλαχιστον να μας δωσει κατι να φαρμαρουμε για endgame σε αντιθεση με την bungie

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Αφου δε σε νοιαζει γενικοτερα το ειδος, και προφανως δεν εχεις ασχοληθει, πως ξερεις οτι το destiny 2 εχει σοβαρο endgame? Τεσπα, ουτε εγω ξερω τι θα παιζει αν και θα το αγορασω πιθανοτατα γτ μου αρεσει το ειδος. Θελω να ελπιζω οτι δεν θα ειναι φλομπα, και τουλαχιστον να μας δωσει κατι να φαρμαρουμε για endgame σε αντιθεση με την bungie

Τι εννοείς? οι περισσότεροι που ξέρω και αγόρασαν D2 με τα expansions έχουν ρίξει 100+ ώρες για πλάκα. Μπορεί να μην έχει το endgame και τα Content updates του warframe το οποίο είναι Φρανκεστάιν σαν game Και εχει γραφτεί από την αρχη 3-4 φορές, αλλά μια χαρά διάρκεια έχει με τα RAIDS το pvp κλπ (άσχετα αν εγώ έχω κουραστεί με το genre).

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ilos είπε

Τι εννοείς? οι περισσότεροι που ξέρω και αγόρασαν D2 με τα expansions έχουν ρίξει 100+ ώρες για πλάκα. Μπορεί να μην έχει το endgame και τα Content updates του warframe το οποίο είναι Φρανκεστάιν σαν game Και εχει γραφτεί από την αρχη 3-4 φορές, αλλά μια χαρά διάρκεια έχει με τα RAIDS το pvp κλπ (άσχετα αν εγώ έχω κουραστεί με το genre).

Ε σκεψου στο 1 1000+ ωρες για πλακα. Nα το κλεισουμε εδω μην χαλαμε και το νημα με τα offtopic 😛

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, ilos είπε

του warframe το οποίο είναι Φρανκεστάιν σαν game

Να ξέρω πώς να το περιγράφω για όσους δεν το είχαν παίξει από την beta. :D

Δημοσ.
52 minutes ago, GhostRiderLSOV said:

Να ξέρω πώς να το περιγράφω για όσους δεν το είχαν παίξει από την beta. :D

Θα μπορούσες να το πεις και Slowframe 😀 μιας και οι περισσότεροι το περιγράφουν ως πιο αργό από το warframe - πιο γρήγορο από το Destiny.

Για πείτε πώς σας φάνηκε ο χειρισμός με mouse.Όσα stream χάζεψα, όλοι με χειριστήριο έπαιζαν.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Tecton είπε

Για πείτε πώς σας φάνηκε ο χειρισμός με mouse.Όσα stream χάζεψα, όλοι με χειριστήριο έπαιζαν.

εγω lirik που εβλεπα χθες εκραζε εναν που τον ρωτησε αν παιζει με gamepad. Και ελεγε πως γινεται να παιζετε fps με gamepad?

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Tecton είπε

Θα μπορούσες να το πεις και Slowframe 😀 μιας και οι περισσότεροι το περιγράφουν ως πιο αργό από το warframe - πιο γρήγορο από το Destiny.

Κανενα προβλημα.Τι flight το συνηθιζεις σε 10 λεπτα.Λιγο απαλες κινησεις θελει και χαμηλα dpi.Το skill στο V ειναι ακυρο και ελπιζω να μπορεις να το κανει remap γιατι απο το WASD σου βαζει τα αλλα στο Q E και σου πεταει το mellee στο V zdoink.Κατα τα αλλα δεν ειναι devil may cry με τρελα combo να θες gamepad.Περι ορεξεως βεβαια..

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσεις που το παιξατε το game, τι ειδους ειναι ? Ειναι κοντα σε ME Andromeda ? 

Μου βγαζει μια αισθηση πατατας...

Επεξ/σία από ROG-X

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...