firepc Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Απ αυτα που βλεπω σημερα, καλουτσικο φαινεται Not Bad
Despotas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Υπάρχει ακόμη 1 pass για όποιον ενδιαφέρεται.
najinblue3 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, firepc είπε Απ αυτα που βλεπω σημερα, καλουτσικο φαινεται Not Bad To game ειναι καλο, το end-game φοβαμαι οτι θα ειναι ρηχο ομως 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Despotas είπε Υπάρχει ακόμη 1 pass για όποιον ενδιαφέρεται. αν υπαρχει ακομα ενδιαφερομαι!
Dev1l Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Ωραίο φαίνεται, μπήκα καμία ωρίτσα τώρα που έχουν ηρεμήσει οι servers... λίγες βελτιώσεις θέλει και είναι παιχνιδαρα.... αύριο θα μπω με φίλο άντε να μαζευτούμε να πάμε για κάνα expedition.
Alex21121988 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν και ταλαιπωρήθηκα (όπως όλοι)με όλο αυτό το άνοιξε-κλείσε με τα συνεχόμενα errors και τους max capacity servers παίζω εδώ και 5 ώρες το game. Ας πω και εγώ με την σειρά μου τα δικά μου τώρα Πολύ ενδιαφέρον όλο το θέμα, σαν να έχει κάνει παιδί το Destiny με το Warframe με νονό το Mass Effect. Όπως ανέφερε ένας συμφορουμίτης πιο πάνω, θα συμφωνήσω πως το final product με ''φοβιζει'' πως θα τους βγει.. Μην βγει ρηχό, repetitive, δεν έχει pvp υπόψιν, έτσι ξέρουμε, τουλάχιστον όχι με το launch του game, πιο μετά ποιος ξέρει.. Ο χάρτης θυμίζει λίγο Destiny, λίγο Horizon, με όλο αυτό το ΄'ρομποτολίκι'' σε ένα ancient περιβάλλον. Ο χάρτης του, όσο μας αφήνει να τον γυρίσουμε στο demo (υπάρχει limit) είναι πανέμορφος. Τώρα, για αρχή δεν μου φαίνεται τόσο interactive, πέρα από τα npc's δεν έχει κάτι άλλο να κάνεις, γενικά πέρα από το να αμολάς τις ρουκέτες σου, να πυροβολείς, δεν φαίνεται να κάνεις άλλα actions και αυτό λίγο με προβληματίζει για την συνέχεια. Anw, από το story κάτι πιάνεις καθώς σε αφήνει να παίξεις περίπου από την μέση της ιστορίας. Το concept είναι λίγο πολύ απλο, θα μπορέσετε οι περισσότεροι άλλωστε να το δείτε από το επόμενο π.σ.κ, αν φυσικά δεν έχουμε τα ίδια με τους servers.. Downgrade δεν είδα, ότι έδειχναν στα βίντεο τους οι devs όταν το παρουσίαζαν είδα και εγώ. Eye candy, και ένα game που θα απασχολήσει αρκετά τα διάφορα κομμάτια του υπολογιστών μέσα στον χρόνο. ''Βenchoκατάσταση'''. Φαίνεται να είναι optimized, δεν συνάντησα κάποιο σοβαρό bug, τα fps μου σε 1440p είναι avg 56-58, μπορεί όταν πάρουμε και τους κατάλληλους drivers και την τελική μορφή του game να είναι καλύτερα τα πράγματα, θα δείξει. Πάμε τώρα στο αρνητικό και θα ήθελα να μου πει κάποιος αν το έχει παρατηρήσει. Το game δεν φαίνεται να τρέχει στα fps που ανέφερα πιο πάνω. Ενώ είμαι στις περισσότερες φορές στο 60αρι, το game δεν φαίνεται στα μάτια μου να τρέχει στα 60. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω αυτό, κάτι μπορεί να τρέχει με τα φίλτρα ή το motion blur το οποίο το έχω κάνει disable in game. Αnw, πείτε την γνώμη σας οι πιο ψείρες εδώ πάνω στο τελευταίο αν θέλετε. 😛 *Μερικές φωτογραφίες, χωρίς κάποιο φίλτρο, εφέ, raw gameplay footage xD https://www.dropbox.com/sh/dppvej196rmtz38/AACV7Ji2rtqd-JwbSqRGE58aa?dl=0 Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2019 από Alex21121988 3
panoc Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Balantakos είπε Βαρετο, εγω μονο αυτο βλεπω. Tην ιδια αποψη εχω και εγω, τουλαχιστον απο το κανα 3ωρο που το ειδα στο twitch... 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πρωτα απο ολα να ευχαριστησω τον φιλο @Despotas που μου εδωσε το κλειδακι για να παιξω. Μετα απο τις 3-4 πρωτες αποστολες η αποψη μου ειναι οτι το παιχνιδι σιγουρα ειναι ομορφο και τρεχει απροβληματιστα ακομα και στο συστημα μου. Οταν μπηκα μου ειχε το high preset ομως το κατεβασα στο medium μιας και θελω να εχω αρκετα fps. Αυτο που βλεπω ειναι σιγουρα πολυ ομορφο. Οχι κατι πρωτοφανες αλλα ομορφο. Αυτο που παιζω τωρα ειναι ενα 6-7/10 με παρεουλα. Επειδη παιζω ολα τα expenditions στο hard, εχουμε δυσκολευτει με τους τυχαιους που βρισκει το matchmaking (παρα πολυ γρηγορα) να ριξουμε ενα boss που ειχαμε καποια στιγμη. Θελει σιγουρα καλο συντονισμο και να παιζουν ολα τα javelin γιατι τωρα 3 στους 4 εχουν το αρχικο (edit: πλεον μπαινω και με διαφορους αλλους και ξεκλειδωσα και εγω το Storm Javelin) .Αρα ειναι δυσκολα τα combo και ποιος θα παιρνει aggro κτλπ... Μεγαλο προβλημα το loading issue. Που δεν εχει σχεση με τα χθεσινοβραδυνα dc που πεφταν οι servers. Τωρα δεν πεφτει ο server απλα στο 95% του loading οταν πας να ξεκινησεις ενα mission κολλαει για παντα. Κλεινεις το παιχνιδι και ξαναμπαινεις. Συνηθως σε βαζει μες στην αποστολη με τους συμπαιχτες σου και ολα καλα. Απλα ειναι σπαστικο. Θα μου πεις για αυτο ειναι τα demo και τα beta... Απο τι ειδα εχεις παρα πολλες επιλογες για customize των οπλων,των grenades, του javelin γενικοτερα.Αν δηλαδη θα ειναι πιο ανθεκτικο, η θα εχει hp regen η πιο γρηγορο κτλπ. Αν εχει γινει καλη δουλιτσα στο campaing και ειναι κανα 30ωρο μαζι με ενα δυνατο end game δεν βλεπω τον λογο γιατι να μην αφιερωσει καποιος αρκετες ωρες με την παρεα του. Για μονος νομιζω πολυ δυσκολο...Εχει επιλογη να παιξεις τις αποστολες και μονος σου αλλα νομιζω χανεις ολη την διασκεδαση. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2019 από Αλεξανδρος A.92
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Balantakos είπε Βαρετο, εγω μονο αυτο βλεπω. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc 1
dimus1985 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Το παιχνιδι αν μπορουμε να το κρινουμε απο το demo που ειναι κλειδωμενα ολα ειναι στο 7. Εχει καποια issues οπως τα τεραστια loading times τα λιγο χαωδες και αναρχο menu κτλ αλλα οκ.Φανταζομαι μετα το feedback και του open θα διορθωθουν αρκετα.Τωρα 4αδα και discord ειναι αρκετα διασκεδαστικο.Μου θυμισε borderlands που εκανε παρτουζα με destiny και warframe με γραφικα 2019.Δεν ειναι κακη η συνταγη απλα πρεπει να βαλουν αρκετο endgame περιεχομενο να φτιαχτουν καποια παιδικα λαθη και να κρατηθουν τα microtransactions σε skins kai cosmetics. 3
Sanjuro Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Το πρόβλημα για'μενα (που δεν το έχω παίξει) είναι πως μοιάζει σαν να πήραν κομμάτια από διάφορες συνταγές (οι οποίες παρεμπιπτόντως ποτέ δεν με τρέλαναν) και έφτιαξαν το δικό τους γλυκό. Δεν ξέρω αν είναι περισσότερο ένα βιομηχανικό προϊόν δηλαδή κάποιος της EA τους είπε πως θέλουν ένα PvE looter shooter στην πλατφόρμα τους ή προϊόν αγάπης (lovechild πες) κάποιου (-ων) δημιουργού. Επίσης μου φαίνεται πως σε αυτού του τύπου τα παιχνίδια παίζει τρελό ρόλο το end-game, πράγμα που δεν μπορούμε να κρίνουμε αν δεν το ζήσουμε... και δεν θα μπορούσαμε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να το κρίνουμε ακόμα και αν είχαμε πρόσβαση σε αυτό! Όπως και να'χει όταν αναβαθμίσω/αλλάξω το pc μπορεί να το πάρω για να παίζω κάτι χαλαρό με ένα φιλαράκι, γιατί τα σ/κ δεν είναι να παίζει κανείς ούτε Overwatch ούτε Siege. Βγαίνουν όλοι οι casuals παγανιά και είναι για να τραβάς τα μαλλιά σου η φάση. 1
ilos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1) D2 και Warframe έχουν ήδη εδραιωθεί στην αγορά και δεν είναι παιχνίδια που τα παρατάει εύκολα κάποιος να ασχοληθεί με κάποιο παρόμοιο clone (συνεχίζει να φαρμάρει ο κόσμος τους δηλαδή). 2) Τα προαναφερθέντα διατίθενται free (Το D2 χωρίς τα expansion) σε αντίθεση με το anthem που ζητά full price (πέρα από τα όποια MTs). 3) Τα προαναφερθέντα έχουν ήδη σοβαρό endgame σε αντίθεση με το anthem που δε ξέρουμε πως θα περπατήσει (και αν θα κλείσει η bioware). Με λίγα λόγια μου ζητάς περισσότερα για λιγότερα σε μια κορεσμένη αγορά. Μεγαλύτερη τύχη θα είχαν αν ήταν κάποιο mobile σαβουροπαίχνιδο. GLHF Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2019 από ilos
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Από αυτά που διαβάζω, αυτό που λένε ουσιαστικά είναι ότι ''Όποιος έχει σοβαρό rig και θέλει visuals, πάει Anthem. Οι υπόλοιποι Warframe και D2''. 1
Metaksas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Μέχρι πότε θα ισχύει το pass; Δευτέρα έρχεται η κάρτα κ θα ήθελα να δω τ demo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα