thanospr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Το καλυτερο ειναι να την δοκιμασεις σ αλλο pc να δεις αν το κανει κι εκει...αν και μαλλον εχει θεμα η καρτα.εγω στα ιδια clocks με τα δικα σου δεν εχω θεμα... Το χεις δει σε διαφορα παιχνιδια?
razorblade334 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Ναι σε ολα τα παιχνιδια.δεν ειναι οτι το κανει καπου.μου εχει ξανατυχει σε αλλη ιδια καρτα μετα απο φουρμαρκ σε αλλο πισι ομως.εντελωςς αλλο χψρις τιποτε ιδιο.γι αυτο και ειπα αυτο για την σειρα αυτη.
thanospr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Benchmark δεν ετρεξα αλλα εγω δεν εχω τετοιο θεμα.αν ειναι θα δοκιμασω αυριο.παντως απο θερμοκρασιες πανω απο 60 δεν πηγε με oc mode και τα fans ανοιγουν στους 50
razorblade334 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μην δοκιμασεις καλυτερα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο
razorblade334 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μιλησα σημερα με το prive shop και το τεχνικο τμημα και μου ειπαν ακουσον ακουσον οτι το throtting ειναι φυσιολογικη λειτουργια της καρτας και θελουν εναν μηνα να την στειλουν στον κατασκευαστη και μαλλον δεν θα το δεχτει ουτε αυτος για προβλημα!! Τους εξηγησα οτι η καρτα δεν θα επρεπε να το κανει αυτο και οτι εχω μιλησει με την asus και μου εχουν πει οτι δεν ειναι φυσιολογικο και πως μου ειπε να περασω τους εργοστασιακους drivers που εχει για να δω εαν θα παραμεινει το throtting.λοιπον απο το πριβε θελουν την συζητηση με την ασους και να αναφερει οτι ειναι οντως προβλημα για να την βγαλουν doa.ανηκουστα πραγματα.τους ζητησα εγγραφη αναφορα οτι αυτοι δεν αναλαμβανουν το doa για να μιλησω εγω με τον κατασκευαστη και να κανω εγω την διαδικασια.φυσικα δεν δεχτηκαν.
mindtrapper Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Ε, στείλε την συζήτηση με την Asus για να την βγάλουν doa και να σου δώσουν άλλη.
razorblade334 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Ε, στείλε την συζήτηση με την Asus για να την βγάλουν doa και να σου δώσουν άλλη. αυτο θα κανω.εγκειται στην asus τωρα.
thanospr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δηλαδη και σ αυτους επεφταν τα ρολογια και ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο??
.::NikoS::. Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δοκίμασε να ξηλώσεις το asus πρόγραμμα αυτο και πες μας. Αυτό το έκανες; Όταν λέμε ξήλωμα εννοούμε ξήλωμα, όχι απλά να πας να κάνεις OC από άλλο πρόγραμμα ταυτόχρονα. Διαπίστωσα κι εγώ πριν λίγες μέρες πρόβλημα που έκανε αυτό το πρόγραμμα βέβαια σε μία AMD κάρτα, αλλά δε θα το εμπιστευόμουν ποτέ ξανά. 2
7nisiotis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Αυτό το έκανες; Όταν λέμε ξήλωμα εννοούμε ξήλωμα, όχι απλά να πας να κάνεις OC από άλλο πρόγραμμα ταυτόχρονα. Διαπίστωσα κι εγώ πριν λίγες μέρες πρόβλημα που έκανε αυτό το πρόγραμμα βέβαια σε μία AMD κάρτα, αλλά δε θα το εμπιστευόμουν ποτέ ξανά. Πιστεύω οτι εμπλέκεται το asus tweak πώς λέγεται και του προκαλεί αυτά τα θέματα. Καλο θα ηταν να δοκιμάσει να το αφαιρέσει, δε θα χάσει τίποτα. Κακογραμμενα ειναι τα περισσότερα "utilities" τέτοιου είδους. Αν θέλει oc υπάρχει το msi afterburner ή το evga precision. Αλλά αργότερα αυτά. Ας δούμε πρώτα αν διορθωθεί το θέμα να φύγει και το άγχος.Ξήλωμα μέσω Revo Unistaller Free και δοκιμή ξανά. * Κάτι συμπληρωματικό: η κάρτα "φοράει" τελευταίο bios;
razorblade334 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 το δοκιμασα το msi afterburner το revo τι ειναι?
7nisiotis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 το δοκιμασα το msi afterburner το revo τι ειναι?Το πρόγραμμα της asus θα το απεγκαταστησεις μεσω του revo Unistaller. Κάνει οτι "λεει" το όνομα του. Απεγκαταστηση και εκκαθάριση υπολειπόμενων αρχείων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα