Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηρα πριν τρεις μερες μια asus strix gtx 1060 και μεσα στο παιχνιδι κι οχι σε καποιο μενου πεφτει ο χρονισμος του πυρηνα και της μνημης πανω στην δραση.αυτο -προκαλει stuttering. πρεπει να γυρισω πισω την καρτα?εχει κανεις την ιδια να μου απαντησει?

η ρυθμιση στον πινακα ελεγχου ειναι στο optimal perfomance κι οταν το βαλω σε mximum perfomance βελτιωνεται καπως η κατασταση.μια αλλη 1060 που ειχα δεν μου το εκανε αυτο.πρεπει να γυρισω πισω την καρτα?παραθετω και φωτο

post-416492-0-74067600-1497218131_thumb.png

Δημοσ.

Την ωρα που παιζω πεφτουν μεχρι και 700-900mhz και οχι σε μενου του παιχνιδιου αλλα στην δραση επανω.π.χ. στο mass effect andromeda.δεν χτυπαει power limit. Μονο οταν βαζω στον πινακα ελεγχου σε υψηλες επιδοσεις βελτιωνεται καπως η κατασταση αλλα και παλι εχω σταττεριγκ.τονιζω παλι πως με το optimal δεν πεφτει μονο του πυρηνα αλλα και της μνημης πολυ χαμηλα και οχι σε μενου.στην δραση.ειναι φυσιολογικο?να γυρισω το πισι πισω??

Δημοσ.

Σου το κάνει όταν έχεις και browsers ανοικτούς ?

Πήγαινε nvidia control panel ---> Manage 3d setting ---> Power managment mode ---> Max performance.

Ξανακοίταξέ το.

Λογικά δεν θα το ξανακάνει.

• Like 1
Δημοσ.

Πολλες φορες σε χαλια optimised παιχνιδια,αν οι ρυθμισεις στα γραφικα δεν ζοριζουν την καρτα,πεφτει η συχνοτητα και εχεις stuttering.Δοκιμασε και σε αλλα παιχνιδια να δεις αν στο κανει.

Δημοσ.

Λοιπον, μου το κανε και μενα χτες βραδυ για πρωτη φορα, μετα απο 6 μηνες που εχω την καρτα. Οταν μου το εκανε, την ειχα clockari απο afterburner στο θεο, και της ειχα δωσει και extra volts. Τα χρειαστηκα λιγο, την γυρισα σε stock και ολα κομπλε. Μετα απο 10 λεπτα ξαναγυρισα σε OC και δουλευε κανονικα. Τωρα το τι φταιει, δεν εχω ιδεα.

Δημοσ.

Λοιπον, μου το κανε και μενα χτες βραδυ για πρωτη φορα, μετα απο 6 μηνες που εχω την καρτα. Οταν μου το εκανε, την ειχα clockari απο afterburner στο θεο, και της ειχα δωσει και extra volts. Τα χρειαστηκα λιγο, την γυρισα σε stock και ολα κομπλε. Μετα απο 10 λεπτα ξαναγυρισα σε OC και δουλευε κανονικα. Τωρα το τι φταιει, δεν εχω ιδεα.

Αυτο ειναι γενικο σε nvidia καρτες,να κλειδωνουν σε χαμηλοτερους χρονισμους για λογους ασφαλειας αν ξεπερασεις θερμικα-ενεργειακα ορια με oc.

Δημοσ.

Παιδια θερμικα ορια η καρτα στις 3 μερες που την εχω δεν ξεπερασε ποτε.για την ακριβεια δεν ανεβηκε ποτε πανω απο 58 βαθμους το περισσοτερο.η strix εχει το καλυτερο συστημα ψυξης.αλλο σκεφτομαι.πως ισως μου εδωσαν μεταχειρησμενη καρτα .το usage δεν πεφτει αναλογα με το χρονισμο.αν δειτε το γραφημα που εχω αναρτησει πιο πανω ειναι πολυ ανωμαλο.πανω κατω πανω κατω.αλλα 700mhz πανψ στην δραση σε παιχνιδι οπως το andromeda? Δεν ειναι λογικο.μαλλον καποιος την ειχε κλοκαρει παλια πριν απο μενα.το πηγα πισω το πισι να το δουνε.απο την asus περιμενω απαντηση.οσο για το prefer maximum perfomance ναι δεν το κανει διαρκως και ειναι πιο ομαλος ο χρονισμος της αλλα παλι εχει καρφια.π.χ. θα παει 1506 και θα ανεβει αμεσως και η μνημη θα πεσει στα 7000 και θα ανεβει παλι.και κανει και παγωματα οπου παγωνει και το fps counter.strawman προσεχε.μην την ξανανεβασεις γιατι μαλλον δεν το αντεχει αυτο το τσιπ.μια gigabyte που ειχα 1060 δεν το ςκανε αυτο με τις ιδιες ρυθμισεις και με εργοστασιακο OC

• Like 1
Δημοσ.

Πηρα κι εγω την asus strix gtx 1060 δεν εχω τετοια θεματα.Στο GPU Tweak 2 στο professional mode ποσο λεει στο Gpu temp target?

Ποιον επεξεργαστη εχεις?

Δημοσ.

παιδια δοκιμασα και το afterburner δεν αλλαξε κατι.επισης το temp target ειναι στο 88 ενω η καρτα δεν ξεπερασε ποτε τους 58.αλλο σκεφτομαι.επειδη ειναι ιδια με την stix OC αλλα με στοκ συχνοτητα μηπως η ασους διαθετει ως απλη εκδοση τα τσιπ που δεν ειχαν σταθεροτητα ως OC. την πηγα πισω και περιμενω.η ραμ δεν εχει να κανει δοκιμασα και με 16 γιγα.επεξεργαστη εχω τον ι5 7600κ στα 4.4Ghz

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...