Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Aστο εσυ ενας ενας δεν μπορω να σε εξυπηρετησω.

Αλλα μπορω να σου θεσω ερωτηση.

Το botw το επαιξες και το βαζεις διπλα στο u4?

87 ώρες έχω. Και τα θεωρώ και τα δύο διαμάντια. Και δεν τα βάζω δίπλα-διπλα γιατί δεν ανήκουν στην ίδια κατηγορία. Τεσπα. Περαστικά με τα κόμπλεξ σου.

• Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

87 ώρες έχω. Και τα θεωρώ και τα δύο διαμάντια. Και δεν τα βάζω δίπλα-διπλα γιατί δεν ανήκουν στην ίδια κατηγορία. Τεσπα. Περαστικά με τα κόμπλεξ σου.

87 ωρες; αχαχα ουτε στην αρχη δεν εισαι.

Κομπλεξικο δεν σε πω ουτε θα πεσω στο επιπεδο σου να αρχισω προσωπικους χαρακτηρισμους.

Καλη συνεχεια και καλα μυαλα.

Δημοσ.

Πες μας ποια παιχνιδια θεωρεις για παιδακια. Διοτι βαρεθηκα να απανταω θα θετω εγω την ερωτηση τωρα.

όλα και κανένα, γιατί όπως είπες υπάρχει προσωπικό γούστο

αν είσαι μαντραχαλάς και σου αρέσουν τα pokemon εμένα δε μου πέφτει λόγος, όπως δε μου πέφτει λόγος αν τη βρίσκεις με lol που εγώ αντιπαθώ σφόδρα 

αντικειμενικά για παιδάκια (πολύ μικρά όμως) είναι παιχνίδια πολύ χαμηλού επιπέδου σαν πολλά από αυτά που θα βρεις τζάμπα σε android ή ios, ούτε καν τα lego (videogames) δε φτάνουν σε αυτό το επίπεδο 

ακόμα και παιχνίδια που δεν είναι η επιτομή του gaming και δεν έχουν τίποτα καινοτόμο όπως τα uncharted και είναι βασικά χαβαλές και λένε ωραία μια ιστοριούλα σε φάση indiana jones δεν είναι (μόνο) για παιδάκια απλά έχουν άλλο στόχο από παιχνίδια που αρέσουν ενδεχομένως περισσότερο και έχουν περισσότερο βάθος 

δε θα έλεγα ότι το uncharted είναι καλύτερο παιχνίδι από το persona αλλά για έναν που θέλει να χαλαρώσει και να παίξει μια "διαδραστική ταινία" για να περάσει η ώρα είναι προφανώς καλύτερη επιλογή από ένα πολύπλοκο turn based jrpg, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι παιδάκι. σημαίνει ότι απλά θέλει να αράξει

και ένα παιδάκι μπορεί να παίζει xenoblade αυτό δεν είναι παιδάκι; εσύ δεν ήσουν παιδάκι; και όταν ήσουν παιδάκι και έπαιζες μάριο ήσουν κάποια ιδιοφυΐα ή αν κάνεις το ίδιο ως ενήλικας θα θεωρείσαι παιδάκι?

το παιχνίδι  έχει τη λέξη παιδί μέσα ρε φίλε, εκ των πραγμάτων δε μπορείς να βγάλεις αυτόν το παράγοντα έξω και 70 να γίνεις και να παίζεις mario στο καπη  

εξυπηρετείς την ανάγκη σου να παίζεις όπως κάνει ένα παιδί και καλώς συνεχίζεις και την έχεις ως ενήλικας, αλλά δεν επιτελείς και κάποιο ύψιστο έργο προς την κοινωνία παίζοντας ούτε κάνεις κάποια βαθυστόχαστη διαδικασία που θα εξυψώσει το πνεύμα σου.. απλά παίζεις για να διασκεδάσεις. 

κάποιες φορές θα διασκεδάσεις με κάτι πιο βαθυστόχαστο κάποιες φορές με κάτι πιο ανάλαφρο.. όλα έχουν το σκοπό τους και την ώρα τους 

Επισκέπτης
Δημοσ.

87 ωρες; αχαχα ουτε στην αρχη δεν εισαι.

Κομπλεξικο δεν σε πω ουτε θα πεσω στο επιπεδο σου να αρχισω προσωπικους χαρακτηρισμους.

Καλη συνεχεια και καλα μυαλα.

Το καλά μυαλά να το πεις σε εσενα που προσβάλλεις τους υπόλοιπους με ειρωνεία και θεωρείς όλους τους άλλους παιδάκια που παίζουν παιχνίδια πέρα από zelda και pokemon. Το μόνο που κάνεις είναι να ειρωνεύεσαι και να τρολλαρεις και να απαντάς μόνο σε οτι σε συμφέρει. Άσε που λίγο έλειψε και θα μου έλεγες αν βάζω δίπλα-δίπλα το Gran turismo με το super Mario. I'm done δεν κάθομαι να το συζητήσω άλλο αφού δεν έχεις να πεις κάτι που να έχει βάση. Αντε bb
Δημοσ.

όλα και κανένα, γιατί όπως είπες υπάρχει προσωπικό γούστο

αν είσαι μαντραχαλάς και σου αρέσουν τα pokemon εμένα δε μου πέφτει λόγος, όπως δε μου πέφτει λόγος αν τη βρίσκεις με lol που εγώ αντιπαθώ σφόδρα 

αντικειμενικά για παιδάκια (πολύ μικρά όμως) είναι παιχνίδια πολύ χαμηλού επιπέδου σαν πολλά από αυτά που θα βρεις τζάμπα σε android ή ios, ούτε καν τα lego (videogames) δε φτάνουν σε αυτό το επίπεδο 

ακόμα και παιχνίδια που δεν είναι η επιτομή του gaming και δεν έχουν τίποτα καινοτόμο όπως τα uncharted και είναι βασικά χαβαλές και λένε ωραία μια ιστοριούλα σε φάση indiana jones δεν είναι (μόνο) για παιδάκια απλά έχουν άλλο στόχο από παιχνίδια που αρέσουν ενδεχομένως περισσότερο και έχουν περισσότερο βάθος 

δε θα έλεγα ότι το uncharted είναι καλύτερο παιχνίδι από το persona αλλά για έναν που θέλει να χαλαρώσει και να παίξει μια "διαδραστική ταινία" για να περάσει η ώρα είναι προφανώς καλύτερη επιλογή από ένα πολύπλοκο turn based jrpg, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι παιδάκι. σημαίνει ότι απλά θέλει να αράξει

και ένα παιδάκι μπορεί να παίζει xenoblade αυτό δεν είναι παιδάκι; εσύ δεν ήσουν παιδάκι; και όταν ήσουν παιδάκι και έπαιζες μάριο ήσουν κάποια ιδιοφυΐα ή αν κάνεις το ίδιο ως ενήλικας θα θεωρείσαι παιδάκι?

το παιχνίδι  έχει τη λέξη παιδί μέσα ρε φίλε, εκ των πραγμάτων δε μπορείς να βγάλεις αυτόν το παράγοντα έξω και 70 να γίνεις και να παίζεις mario στο καπη  

εξυπηρετείς την ανάγκη σου να παίζεις όπως κάνει ένα παιδί και καλώς συνεχίζεις και την έχεις ως ενήλικας, αλλά δεν επιτελείς και κάποιο ύψιστο έργο προς την κοινωνία παίζοντας ούτε κάνεις κάποια βαθυστόχαστη διαδικασία που θα εξυψώσει το πνεύμα σου.. απλά παίζεις για να διασκεδάσεις. 

κάποιες φορές θα διασκεδάσεις με κάτι πιο βαθυστόχαστο κάποιες φορές με κάτι πιο ανάλαφρο.. όλα έχουν το σκοπό τους και την ώρα τους 

Aρα συμφωνεις πως ειναι για παιδακια και πως το uncharted ειναι μια ταινια. Ποιος ο λογος διαφωνιας μας λοιπον;

Η μονη μας διαφορα ειναι πως εγω γελαω οταν μου τα φερνουν ως  επιχειρημα στο τραπεζι στο αν αξιζει μια κονσολα ενω εσυ τα παιρνεις πιο σοβαρα και χαλιεσαι.

Θα συνεχιζω να γελαω οσο δεν εχουν ισχυρα επιχειρηματα για το ποτε αξιζει μια κονσολα και για ποιους τιτλους.

Αν σε χαλαει προσπερασε δεν εγινε και κατι. 

Στον αλλον δεν απανταω. Προσβαλει και τον εαυτο του τον ιδιο :D

Δημοσ.

Υπαρχει η επιλογη του ignore οταν βλεπετε οτι δεν υπαρχει σωτηρια :)

Οπως υπαρχει και το κλασικο "δεν ταιζουμε τα τρολ" φιλτατε. ;)

@dreamkiller777 εχεις απολυτο δικιο παλλικαριμ. Ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...