logistoulis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Είναι ωραία κονσόλα για όποιον δεν έχει δυνατό pc και δεν σκέφτεται να κάνει upgrade. Θα το σκεφτόμουν αν δεν ήμουν ταγάρι με τους μοχλούς, δεν μπορώ να στοχεύσω ούτε ελέφαντα στα 30 εκατοστά , και να βάλω πληκτρολογιο και ποντικι σε κονσολα είναι άδικο στο multiplayer πρέπει να το πάρεις απόφαση να ταλαιπωρηθείς σε κάνα δυο παιχνίδια και μετά θα σου βγαίνει άνετα παντού όχι βέβαια σε pc κόντρα σε άνθρωπο με ποντίκι, σε καμία περίπτωση, αλλά σε κάποιο single player όπως far cry, doom, wolfenstein αξίζει να προσπαθήσεις και μετά θα μπορείς παντού.. αν όχι μετά από ένα παιχνίδι, σίγουρα μετά από 2
Neg Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 ναι αλλά παίζουν εκπτώσεις καλές (σε ps4 τουλάχιστον) και επίσης έχεις και τη μαγική ικανότητα να πουλήσεις το δισκάκι σου όταν δε το θες, ενώ στο pc έχεις απλά τεράστια βιβλιοθήκη στο steam χωρίς λόγο μετά τη πρόσφατή μου εμπειρία δε θα έλεγα ότι το console gaming είναι και τόσο ακριβό, ειδικά αν κάνεις λίγη υπομονή είναι σίγουρα πιο ακριβό από το pc, ειδικά σε day one τίτλους και με τη δυνατότητα των κλειδάδικων πάντως στο psn είδα πιο καλές εκπτώσεις συγκριτικά με το steam αν είναι να μείνουμε σε επίσημα κανάλια διανομής και όχι και grey market μέσα.. μακάρι να είχαν οι κονσόλες τις τιμές που βρίσκεις τα PC Games σε Grey Market, εγώ τα παιχνίδια μου τα αγοράζω από εδώ άψογες τιμές και εξυπηρέτηση. Όσα παιχνίδια και να αγόρασα σε PS4 και Xbox διπλές τιμές πλήρωνα μην σου πω και παραπάνω. Εντάξει δεν είναι και η καλύτερη λύση δεν αντιλέγω αλλά και πάλι πολύ ποιο οικονομική σε αρκετές περιπτώσεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 1. Που κολλαει αυτο; 2. Τι μας νοιαζει η ζωη σου; ναι ,αλλά έχει δίκιο ,
anamenos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ανακοίνωσαν 22 console exclusives και οι SONY fans το κλασσικό τροπάριο. Καλά ρε παιδιά δεν σημαίνει ότι αρέσει σε εσάς, αρέσει σε όλους... 1
artshadows Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 περιμενουμε ps5 η ps4 pro2 η τελος παντων μια απαντηση απο sony αν ναι ποτε;
firepc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 περιμενουμε ps5 η ps4 pro2 η τελος παντων μια απαντηση απο sony αν ναι ποτε; Α, εσυ θες να δεις live ξυλο αυριο ε; 1
dreamkiller777 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 περιμενουμε ps5 η ps4 pro2 η τελος παντων μια απαντηση απο sony αν ναι ποτε; Καθε 5-6 μηνες θα βγαζει
logistoulis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 μακάρι να είχαν οι κονσόλες τις τιμές που βρίσκεις τα PC Games σε Grey Market, εγώ τα παιχνίδια μου τα αγοράζω από εδώ άψογες τιμές και εξυπηρέτηση. Όσα παιχνίδια και να αγόρασα σε PS4 και Xbox διπλές τιμές πλήρωνα μην σου πω και παραπάνω. Εντάξει δεν είναι και η καλύτερη λύση δεν αντιλέγω αλλά και πάλι πολύ ποιο οικονομική σε αρκετές περιπτώσεις. βρε κι εγώ παίζω κλειδάδικα δε λέω, αλλά είναι πολλοί που δεν το κάνουν ή το αγνοούν πάντως και τα retail των pc είναι πιο φθηνά ακόμα και σε μεγάλες αλυσίδες από τη πρώτη μέρα, όμως η δυνατότητα που έχεις στη κονσόλα να πουλήσεις ξανά το τίτλο σου δεν πρέπει να είναι κάτι που αγνοούμε μπορεί να ρίξει φοβερά το κόστος ακόμα και αν αγοράσεις σε 60αρι το horizon πχ το έδωσα τι να το κάνω; να το βάλω στη βιβλιοθήκη μου; ενώ στο pc τα παντρεύεσαι για αυτό και κυνηγάς τη φθήνια σε κονσόλα κάτι που θα έπαιζα μια φορά και δε θα με ένοιαζε να δώσω δε θα με ενοχλούσε να το πάρω ακριβά.. και το ότι δε θα έμενε στη βιβλιοθήκη μου δε με νοιάζει και τόσο για αρκετούς τίτλους 1
so_kriti Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Του χρονου θα παω να πατω το ps5 που θα παιζει 8κ.να το βαλω στη τηλεοραση του χωριου.να το συνδεσω με scart για παιζει η γιαγια minecraft και λεει πωπω γραφικα!
billydonkgr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 δλδ οκ το πηρες το ΧΒΟΧΧΧΟΝΕΧΧΧ ΧΧ (βαζω αρκετα Χ για να ειμαι σιγουρος οτι δεν ξεχασα κανενα) μετα παιρνεις και την 4Κ τν? μπορείς να κάνεις και το ανάποδο άμα θέλεις
firepc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 μπορείς να κάνεις και το ανάποδο άμα θέλεις το ιδιο πραμα ειναι
Neg Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 βρε κι εγώ παίζω κλειδάδικα δε λέω, αλλά είναι πολλοί που δεν το κάνουν ή το αγνοούν πάντως και τα retail των pc είναι πιο φθηνά ακόμα και σε μεγάλες αλυσίδες από τη πρώτη μέρα, όμως η δυνατότητα που έχεις στη κονσόλα να πουλήσεις ξανά το τίτλο σου δεν πρέπει να είναι κάτι που αγνοούμε μπορεί να ρίξει φοβερά το κόστος ακόμα και αν αγοράσεις σε 60αρι το horizon πχ το έδωσα τι να το κάνω; να το βάλω στη βιβλιοθήκη μου; ενώ στο pc τα παντρεύεσαι για αυτό και κυνηγάς τη φθήνια σε κονσόλα κάτι που θα έπαιζα μια φορά και δε θα με ένοιαζε να δώσω δε θα με ενοχλούσε να το πάρω ακριβά.. και το ότι δε θα έμενε στη βιβλιοθήκη μου δε με νοιάζει και τόσο για αρκετούς τίτλους Αν και φοβάμαι πως και οι κονσόλες θα καταντήσουν όπως τα PC, και εννοώ αυτό με το Activation πάω στοίχημα ότι στις Next Gen θα βλέπεις τα παιχνίδια να χρειάζονται Activation μέσω του Store.
logistoulis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Αν και φοβάμαι πως και οι κονσόλες θα καταντήσουν όπως τα PC, και εννοώ αυτό με το Activation πάω στοίχημα ότι στις Next Gen θα βλέπεις τα παιχνίδια να χρειάζονται Activation μέσω του Store. το xbox έφαγε γερό στραπάτσο από αυτή την ιστορία, δε το νομίζω να γίνεται ούτε και το να παίζεις μέσω streaming (και να είναι αυτός ο μόνος τρόπος) το θεωρώ ρεαλιστικό σαν μοντέλο γενικά πολλές "παραδοσιακές" καταστάσεις δεν αλλάζουν έτσι εύκολα και δεν υπάρχει και λόγος να αλλάξουν γιατί στο gaming υπάρχουν αρκετοί ταλιμπανέζοι που δε τα σηκώνουν αυτά άλλο το να βγάλεις το audio jack από τα κινητά και να βάλεις μόνο ένα usb c στα μακ, άλλο να αφαιρέσεις τη δυνατότητα του μεταχειρισμένου τίτλου θα σε φάει το μαύρο φίδι όπως έφαγε το One, οι καταναλωτές των παιχνιδιών (και λοιπά λόμπι βλέπε μεγάλες αλυσίδες του εξωτερικού που από αυτό το εμπόριο θησαυρίζουν) δεν παίζουν πρόβατα πρόβατα αλλά αν τους πατήσεις τον κάλο γίνεται πανικός 2
heavyrain Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Αν θες να χτισεις ενα συστημα γυρω απ το 4κ gaming, προφανεστατα πας σε pc, οχι σε κονσολα. Αλλα πολυς κοσμος ηδη εχει 4κ τηλεορασεις (ασχετως τιμης), γιατι την τηλεοραση δεν την εχεις μονο για για παιζεις, οποτε ειναι η πιο λογικη κινηση να στραφεις σε ps4 pro η xb1x.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα