coffeex Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Και ποια είναι για άντρες και όχι για παιδάκια dreamkiller777 ? Ότι βγαίνει για την πλατφόρμα της Microsoft ...
ADHD Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Αδιαφορο μου φανηκε, 500ε για "true 4k" και τα ιδια "exclusives..
dreamkiller777 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Και ποια είναι για άντρες και όχι για παιδάκια dreamkiller777 ? Για αντρες ειναι τα παιχνιδια που εχουν κατι πρωτoτυπο ή τα arcades και sport games. Δεν μας εντυπωσιαζουν αν εχουν καλυτερα γραφικα οταν υστερουν στην αληθοφανεια. Δες πχ αυτο https://www.youtube.com/watch?v=aVPXKdSEGNQ
Neg Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Για αντρες ειναι τα παιχνιδια που εχουν κατι πρωτoτυπο ή τα arcades και sport games. Δεν μας εντυπωσιαζουν αν εχουν καλυτερα γραφικα οταν υστερουν στην αληθοφανεια. Δες πχ αυτο https://www.youtube.com/watch?v=aVPXKdSEGNQ Πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπετε; Γιατί εγώ προσωπικά βρήκα το Uncharted 4 καθώς και το Last of Us από τα ποιο επεισοδιακά παιχνίδια τα τελευταία χρόνια, μην σχολιάσω το The Witcher 3 που είναι έπος. Αν εσύ τώρα τέτοια παιχνίδια τα ονομάζεις για παιδιά τότε σηκώνω τα χέρια. Επίσης το ότι μερικοί γονείς δίνουν στα παιδιά τους παιχνίδια που είναι άνω των 18 δεν φταίνε οι Developers αλλα οι γονείς. Τέλος να σου θυμίσω ένα από τα καλύτερα 18+ Horror games πρόσφατο μάλιστα είναι το Resident Evil 7 μήπως το παίζουν και αυτό παιδάκια; 4
Pankar94 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Γιατι τοσο hate ρε παιδια?Ενταξει ναι η sony εχει περισσοτερα αποκλειστικα αλλα τα περισσοτερα δεν ξερουμε καν ποτε θα βγουν.Πχ god of war 4 και last of us 2 δεν εχουμε ιδεα για release date.Ειδικα στο δευτερο δεν ξερουμε καν αν θα βγει το 2018.Μπορει να παει 2019.Παντως για 500 ευρω ειναι πολυ καλο το μηχανημα.Με τοσα λεφτα δεν φτιαχνεις pc για 4Κ. 1
dreamkiller777 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπετε; Γιατί εγώ προσωπικά βρήκα το Uncharted 4 καθώς και το Last of Us από τα ποιο επεισοδιακά παιχνίδια τα τελευταία χρόνια, μην σχολιάσω το The Witcher 3 που είναι έπος. Αν εσύ τώρα τέτοια παιχνίδια τα ονομάζεις για παιδιά τότε σηκώνω τα χέρια. Επίσης το ότι μερικοί γονείς δίνουν στα παιδιά τους παιχνίδια που είναι άνω των 18 δεν φταίνε οι Developers αλλα οι γονείς. Τέλος να σου θυμίσω ένα από τα καλύτερα 18+ Horror games πρόσφατο μάλιστα είναι το Resident Evil 7 μήπως το παίζουν και αυτό παιδάκια; 31 ειμαι εσυ ποσο εισαι; Αφου βρηκες το uncharted 4 παιχνιδαρα μαλλον δεν εχεις δει ποτε σου ταινια. Γιατι αυτο προσπαθει να πετυχει. Αν παιξεις σε πχ σε 10-15 χρονια uncharted σε emulator λογο νοσταλγιας εδω ειμαστε και θα το δουμε. Τελος το re7 δεν ειναι αποκλειστικοτητα ουτε εβαλα ολα τα παιχνιδια στο ιδιο τσουβαλι. Να διαβαζεις με καθαρο μυαλο σε παρακαλω. Γιατι τοσο hate ρε παιδια?Ενταξει ναι η sony εχει περισσοτερα αποκλειστικα αλλα τα περισσοτερα δεν ξερουμε καν ποτε θα βγουν.Πχ god of war 4 και last of us 2 δεν εχουμε ιδεα για release date.Ειδικα στο δευτερο δεν ξερουμε καν αν θα βγει το 2018.Μπορει να παει 2019.Παντως για 500 ευρω ειναι πολυ καλο το μηχανημα.Με τοσα λεφτα δεν φτιαχνεις pc για 4Κ. Δεν ειναι hate. Ειναι καταντια των video games. 20 χρονια+ παιζουμε τα ιδια πραγματα και αλλαζουν μονο τα πολύγωνα. Λιγα παιχνιδια ειναι ή ηταν πρωτοτυπα. Τι να το κανεις το πιο δυνατο μηχανημα που βγαζει αναλυση 4k οταν θα παιξεις ακριβως το ιδιο πραγμα και στο απλο αλλα και στο xbox 360. Καμια προτοτυπια. Μια επαναληψη των ιδιων πραγματων εχουν γινει τα παιχνιδια κατα 98%
apostolosman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Είναι ντροπή τα timed exclusive της MS. Το χε παραδεχτεί κ στο παρελθόν ο Phil Spencer κ είχε δηλώσει πως μετά το Tomb Raider δε θα ξαναγινόταν, ειδικά με αυτόν το τρόπο που ουσιαστικά δίνουν λεφτά για να μην κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι στο PS4.Δεν προταγωνιστουν στη δημιουργία του, δεν βελτιώνουν το επίπεδο απλώς σκάνε φράγκα για να μην βγει αλλού. Αντί να λειτουργούν δημιουργικά κ να στείνουν κορυφαία στούντιο όπως η Sony κ η Nintendo. Τελικά υπάρχει διαφορά μεταξύ των εταιρειών: άλλο πράγμα να βγάζεις λεφτά φτιάχνοντας παιχνίδια και άλλο να πουλάς παιχνίδια για να βγάζεις λεφτά... Τα ίδια έκανε η MS κ στον χώρο των κινητών...
triou10 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 ρε παιδιά ειλικρινά αλλά πόσοι απο εμας έχουν 4κ τηλεόραση.....
Neg Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 31 ειμαι εσυ ποσο εισαι; Αφου βρηκες το uncharted 4 παιχνιδαρα μαλλον δεν εχεις δει ποτε σου ταινια. Γιατι αυτο προσπαθει να πετυχει. Αν παιξεις σε πχ σε 10-15 χρονια uncharted σε emulator λογο νοσταλγιας εδω ειμαστε και θα το δουμε. Τελος το re7 δεν ειναι αποκλειστικοτητα ουτε εβαλα ολα τα παιχνιδια στο ιδιο τσουβαλι. Να διαβαζεις με καθαρο μυαλο σε παρακαλω. Δεν ειναι hate. Ειναι καταντια των video games. 20 χρονια+ παιζουμε τα ιδια πραγματα και αλλαζουν μονο τα πολύγωνα. Λιγα παιχνιδια ειναι ή ηταν πρωτοτυπα. Τι να το κανεις το πιο δυνατο μηχανημα που βγαζει αναλυση 4k οταν θα παιξεις ακριβως το ιδιο πραγμα και στο απλο αλλα και στο xbox 360. Καμια προτοτυπια. Μια επαναληψη των ιδιων πραγματων εχουν γινει τα παιχνιδια κατα 98% Μια χαρά το πέτυχε το Uncharted 4, ένας από τους λόγους που πούλησα το PS4 και επένδυσα τα λεφτά σε κάρτα γραφικών ήταν η έλλειψη παιχνιδιών. Δεν υποστηρίζω καμία απολύτως κονσόλα γιατί ο τρόπος που εκμεταλλεύονται το όλο θέμα είναι εμετικός. Αλλά το Uncharted που το έπαιξα μέχρι το τέλος ήταν αριστούργημα. Από τα καλύτερα Exclusives που έχω παίξει και αν είχα ακόμα PS4 θα το ξαναπαιζα. 3
apostolosman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 ΥΓ: Επίσης οικτρος ο τρόπος παρουσίασης των timed exclusives. Φώναζε "EXCLUSIVE" σαν μανάβης σε λαϊκή σε κάθε video ενώ από κάτω είχε την μπερδεμένη λεζάντα "console launch exclusive" για να μπερδέψει κάνα 15χρονο. Ο ορισμός του παραπλανητικού marketing... Αυτή η conference ήταν όλα όσα είναι στραβά με τη βιομηχανία των video games. 1
MetroThessalonikis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Το ότι σε κάποιους δεν άρεσε το The last of us και το uncharted δεν σημαίνει ότι δεν είναι παιχνιδάρες... και οι πωλήσεις το αποδεικνύουν αυτό... ο καθένας έχει τα γούστα του... για μένα το The last of us είναι το καλύτερο παίχνιδι που έχω παίξει στη ζωή μου και έχω παίξει πολλά... γιατί απλά είναι του γούστου μου... και όπως φάνηκε και πολλών άλλων... δεν μπορούνε να ευχαριστήσουν τους πάντες... αυτό που προσπαθούν να κάνουν είναι να ευχαριστήσουν την πλειονότητα
fougio77 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Άντε επιτέλους πραγματικό 4K! Όχι σαν τη sony που κοροϊδεύει τους Πελάτες της... Πλάκα πλάκα η Microsoft πρέπει να σκέφτεται σοβαρά να προσθέσει το brand του playstation στον όμιλο της ισως σαν κάτι δευτερεύον, π.χ. περιφερειακά για xbox όπως π.χ. high end ακουστικά ή πληκτρολόγια ή stand...
Le Perv Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 ... για μένα το The last of us είναι το καλύτερο παίχνιδι που έχω παίξει στη ζωή μου και έχω παίξει πολλά... γιατί απλά είναι του γούστου μου... Σεναριακα ειναι αριστουργημα. Απο τα καλυτερα. Γραφικαρες για το PS3. Το gameplay του εχει θεματακια, κατανταει επαναλαμβανομενο και κουραστικο μετα απο καποιο σημειο. Ολο το παιχνιδι κινειται πανω σε ραγες, δεν ειναι open world (sandbox). Οχι δεν ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια ολων των εποχων. Γιατι υστερει σε gameplay. Αλλα ναι, ειναι must have, must play, ειναι λογος να αγορασεις μια κονσολα. Τοσο ωραιο ειναι. Αλλα μην υπερβαλουμε κι ολας. Καποιοι το εχουν κανει "ιερο δισκοποτηρο". Ειπαμε.
logistoulis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 δεν είναι και κακό όμως αν το συγκρίνεις με αντίστοιχα του είδους.. το re7 για παράδειγμα που απέσπασε πολύ θετικές κριτικές (κυρίως λόγω των κακών 5 και ειδικά 6 βέβαια) είχε καλύτερο gameplay? όχι επίσης ένα παιχνίδι που κυρίως αφηγείται μια ιστορία δεν έχει νόημα να είναι open world, δεν είναι το open world η λύση στα πάντα ούτε κι εγώ θεωρώ το last of us το αποκορύφωμα του gaming (απλά έκανε polish διάφορες δοκιμασμένες συνταγές και δούλεψε καλά, αλλά όχι κάτι το καινοτόμο) , αλλά για αυτό που είναι είναι σχεδόν τέλειο και για να μη χάσεις το immersion καλά έκαναν και το έκαναν πιο γραμμικό, ακόμα και το witcher που θεωρείται πώς έχει από τις καλύτερες αφηγήσεις ιστορίας (όχι καλύτερη ιστορία δυστυχώς, αλλά η αφήγηση είναι κορυφαία) πολλές φόρες σε κάνει να χάνεις τη ροή όταν πιάνεις ένα δευτερεύον side quest/mini game/ εξερεύνηση μιας νέας περιοχής φυσικά και δε λέω ότι το last of us είναι καλύτερο από το witcher 3, αλλά άλλο στόχο έχει το ένα και άλλο το άλλο και στη τελική υπάρχει και το προσωπικό γούστο του καθενός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα