Fulgore Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Πετα κανενα φλεγομενο βελος στη θαλασσα και ελα πες μου. αχαχα Το uncharted 1234 ταινια ειναι. Τι σε χαλαει ; Συνηθισμενος εισαι σε αυτα. Παιχνιδια παντως δεν ειναι πως να το κανουμε; Το εχω απορια παντως. Αφου βλεπεις οτι μονος σου τα γραφεις και μονος σου τα πιστευεις γιατι συνεχιζεις να σχολιαζεις? Επισης γιατι εισαι σε θεμα που αφορα κονσολα και πλατφορμα που δεν σε ενδιαφερουν και κραζεις?
dreamkiller777 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 1)Το εχω απορια παντως. Αφου βλεπεις οτι μονος σου τα γραφεις και μονος σου τα πιστευεις γιατι συνεχιζεις να σχολιαζεις? 2) Επισης γιατι εισαι σε θεμα που αφορα κονσολα και πλατφορμα που δεν σε ενδιαφερουν και κραζεις? 1) Διοτι απαντανε μηπως; Διοτι κανουμε διαολογο μηπως; Διοτι εδω δεν ειναι ισλαμ ισως; 2) Διοτι ασχολουμαι με κονσολες πριν καν γεννηθεις μαλλον.
logistoulis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Και τι σχέση έχει πόσα χρόνια ασχολείσαι αν παίζεις το 1/100 των παιχνιδιών που κυκλοφορούν; Από τα φετινά δηλαδή πρέπει να έχεις παίξει μόνο Zelda και τίποτα άλλο, γιατί οοολα τα άλλα είναι για παιδάκια Και βασικά τι σχέση έχει πόσα χρόνια ασχολείσαι; Εγώ λοιπόν που είμαι μεγαλύτερος σου και ασχολούμαι περισσότερα ο,τι και να σου πω έχω δίκιο, σωστά;
dreamkiller777 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Και τι σχέση έχει πόσα χρόνια ασχολείσαι αν παίζεις το 1/100 των παιχνιδιών που κυκλοφορούν; Από τα φετινά δηλαδή πρέπει να έχεις παίξει μόνο Zelda και τίποτα άλλο, γιατί οοολα τα άλλα είναι για παιδάκια Και βασικά τι σχέση έχει πόσα χρόνια ασχολείσαι; Εγώ λοιπόν που είμαι μεγαλύτερος σου και ασχολούμαι περισσότερα ο,τι και να σου πω έχω δίκιο, σωστά; Μη τρολλαρεις αλλο.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Πετα κανενα φλεγομενο βελος στη θαλασσα και ελα πες μου. αχαχα Το uncharted 1234 ταινια ειναι. Τι σε χαλαει ; Συνηθισμενος εισαι σε αυτα. Παιχνιδια παντως δεν ειναι πως να το κανουμε; Ολα στο ιδιο καζανι μπαινουν. Ναι θα κατσω να παιξω 4k minecraft οσο θα παιξω uncharted Καλα χαμενος χρόνος εισαι. Πιθανό τρολαρεις.. δν εξηγείται αλλιως. Παιξε εσυ τα παιχνιδια που σε κανουν να νιωθεις άντρας και ασε εμας τους φλουφλιδες να παίζουμε με τις ταινίες μας.
Fulgore Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 1) Διοτι απαντανε μηπως; Διοτι κανουμε διαολογο μηπως; Διοτι εδω δεν ειναι ισλαμ ισως; Το να ειρωνευεσαι οσους εχουν κονσολα της Sony ή της MS λεγεται διαλογος? Το δευτερο που εγραψες κλασσικα ασχετο και ερχεται στα λογια του 1 που ανεφερα.
dreamkiller777 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μη σας χαλαει οταν λεω την αληθεια. Το να ειρωνευεσαι οσους εχουν κονσολα της Sony ή της MS λεγεται διαλογος? Κανε παραθεση να γελασω.
logistoulis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μη τρολλαρεις αλλο. κοίτα συνήθως δεν το πάω με το "δίκιο των πολλών" αλλά στη περίπτωσή σου θα έπρεπε να αναρωτηθείς τι είναι αυτό που σε κάνει αυθεντία στα παιχνίδια σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο αν λοιπόν βλέπεις τον εαυτό σου ως γερο-gamer που τα έχεις φάει με το κουτάλι δε με εντυπωσιάζεις γιατί οι περισσότεροι 30αρηδες+ ή το έχουν εγκαταλείψει το σπορ, ή έχουν μείνει στα παιδικά τους χρόνια και οτιδήποτε νέο τους φαίνεται κατώτερο ή έχουν ανακαλύψει τα mmo και τις μόμπες και κάνουν εκεί τα δικά τους εσύ βέβαια έχεις μια άλλη διαστροφή πιστεύεις ότι η αλήθεια είναι μόνο στη nintendo η οποία είναι σχετικά σπάνια, αλλά τελοσπάντων κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβεις ότι δε στέκει ο φανμποϊσμός στα παιχνίδια ειδικά (και γενικά βέβαια) είναι τελείως ηλίθιος αφού χάρη στις παρωπίδες σου δεν απολαμβάνεις ένα σωρό πραγμάτων δικαίωμά σου βέβαια να θες να παίζεις μόνο ζέλντα και σπλατούν και να περιμένεις μέχρι το χειμώνα να παίξεις και το crossover του μάριο με τα rabbids αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που θα μπορούσες να χαρείς και δε χαίρεσαι αν για παράδειγμα θεωρείς κακό παιχνίδι το zero dawn επειδή είδες σε ένα βίντεο ότι το νερό του δεν είναι καλό (που όντως δεν είναι, είναι γελοίο ) και ότι δεν παίρνουν φωτιά τα χόρτα είσαι τουλάχιστον άσχετος από παιχνίδια ή δεν έχεις την ικανότητα να κρίνεις ένα παιχνίδι, ή φοράς παρωπίδες ή απλά τρολλάρεις.. διαλέγεις και παίρνεις
dreamkiller777 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δηλαδη προσωπικο γουστο δεν μπορω να εχω; Εισαι υποκειμενικος 1000% και βλεπεις μεχρι τη μυτη σου.Ειδες πχ να κραζω persona 5? final fantasy? κλπ; Μαλλον εσυ λοιπον εισαι το fanboy που φοραει παρωπιδες και χανει οχι μονο παιχνιδια της νιντεντο αλλα ακομα και στην ιδια του τη κονσολα.Αντε καλη σου συνεχεια, συνεχιζε να πιστευεις οτι θελεις εγω στην γενια μου δεν τα ειχα αυτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δηλαδη προσωπικο γουστο δεν μπορω να εχω; Εισαι υποκειμενικος 1000% και βλεπεις μεχρι τη μυτη σου. Ειδες πχ να κραζω persona 5? final fantasy? κλπ; Μαλλον εσυ λοιπον εισαι το fanboy που φοραει παρωπιδες και χανει οχι μονο παιχνιδια της νιντεντο αλλα ακομα και στην ιδια του τη κονσολα. Αντε καλη σου συνεχεια, Ολοι για σένα ειναι fanboy εκτος απο εσενα. Ολοι σου λεμε οτι ολες οι κονσόλες εχουν τα καλα κ τα κακα τους και εσυ τον χαβα σου. Συνελθε επιτελους και χωρις να εχεις παιξει κατι σταμάτα να έχεις αποψη. Αντε να γινεις και reviewer και να βγαζεις τα reviews βλεποντας το καθε παιχνίδι μεσα απο την καλυτερη κονσολα ολων... το YouTube.
dreamkiller777 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Ολοι για σένα ειναι fanboy εκτος απο εσενα. Ολοι σου λεμε οτι ολες οι κονσόλες εχουν τα καλα κ τα κακα τους και εσυ τον χαβα σου. Συνελθε επιτελους και χωρις να εχεις παιξει κατι σταμάτα να έχεις αποψη Ποιος σου ειπε πως δεν εχω παιξει uncharted; Το τζινι;
logistoulis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δηλαδη προσωπικο γουστο δεν μπορω να εχω; Εισαι υποκειμενικος 1000% και βλεπεις μεχρι τη μυτη σου. Ειδες πχ να κραζω persona 5? final fantasy? κλπ; Μαλλον εσυ λοιπον εισαι το fanboy που φοραει παρωπιδες και χανει οχι μονο παιχνιδια της νιντεντο αλλα ακομα και στην ιδια του τη κονσολα. Αντε καλη σου συνεχεια, συνεχιζε να πιστευεις οτι θελεις εγω στην γενια μου δεν τα ειχα αυτα. φυσικά και μπορείς να έχεις προσωπικό γούστο, αλλά δε μπορείς να χαρακτηρίζεις αρνητικά έναν ΧΡΗΣΤΗ (θυμίζω τα παιδάκια) επειδή δε σου αρέσει εσένα κάτι το persona δε το έχω παίξει ακόμα αλλά το ffxv που το έπαιξα και ας το απόλαυσα μπορώ να στο κράξω εγώ γιατί έχει αντικειμενικά ένα κάρο αρνητικά σαν παιχνίδι και είναι μισοτελειωμένο.. το 7 που είναι το αγαπημένο παιχνίδι πολύ φοβάμαι ότι θα είναι πατάτα ως remake και δε θέλω να είναι.. και αν πάμε πιο πίσω πρέπει να φτάσουμε στο 10 για να μιλάμε για αξιοπρέπεια (εκεί γίνομαι εγώ γεροπαράξενος) πολλά μπορείς να συζητήσεις με κάποιον και ας διαφωνείς, αλλά το να του λες ότι αυτό που παίζει και του αρέσει είναι για παιδάκια είναι παιδιάστικο από μόνο του ΥΓ δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις με το τι δεν είχες στη γενιά σου (που είναι και η γενιά μου..) το μόνο που ξέρω είναι ότι μεγαλώνοντας έγινα πιο ανοικτόμυαλος και ας έγινα πιο εκλεκτικός
dreamkiller777 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 φυσικά και μπορείς να έχεις προσωπικό γούστο, αλλά δε μπορείς να χαρακτηρίζεις αρνητικά έναν ΧΡΗΣΤΗ (θυμίζω τα παιδάκια) επειδή δε σου αρέσει εσένα κάτι το persona δε το έχω παίξει ακόμα αλλά το ffxv που το έπαιξα και ας το απόλαυσα μπορώ να στο κράξω εγώ γιατί έχει αντικειμενικά ένα κάρο αρνητικά σαν παιχνίδι και είναι μισοτελειωμένο.. το 7 που είναι το αγαπημένο παιχνίδι πολύ φοβάμαι ότι θα είναι πατάτα ως remake και δε θέλω να είναι.. και αν πάμε πιο πίσω πρέπει να φτάσουμε στο 10 για να μιλάμε για αξιοπρέπεια (εκεί γίνομαι εγώ γεροπαράξενος) πολλά μπορείς να συζητήσεις με κάποιον και ας διαφωνείς, αλλά το να του λες ότι αυτό που παίζει και του αρέσει είναι για παιδάκια είναι παιδιάστικο από μόνο του ΥΓ δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις με το τι δεν είχες στη γενιά σου (που είναι και η γενιά μου..) το μόνο που ξέρω είναι ότι μεγαλώνοντας έγινα πιο ανοικτόμυαλος και ας έγινα πιο εκλεκτικός Πες μας ποια παιχνιδια θεωρεις για παιδακια. Διοτι βαρεθηκα να απανταω θα θετω εγω την ερωτηση τωρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Ποιος σου ειπε πως δεν εχω παιξει uncharted; Το τζινι; Το έχεις παιξει; Και το θεωρείς για παιδακια; Φιλαράκο σου μιλάει κάποιος που έχει όλες τις κονσόλες και ασχολείται απο το nes με τά βιντεοπαιχνίδια. Όσο παιχνιδάρα ήταν το Zelda botw άλλο τόσο ήταν και το u4. Δεν ξέρω γιατί σκέφτεσαι έτσι αλλά σίγουρα δεν έχεις και πολύ ιδέα. Πες μου αν ειναι ευκολο ποια κατα την γνώμη σου είναι παιχνίδια για άντρες;
dreamkiller777 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Το έχεις παιξει; Και το θεωρείς για παιδακια; Φιλαράκο σου μιλάει κάποιος που έχει όλες τις κονσόλες και ασχολείται απο το nes με τά βιντεοπαιχνίδια. Όσο παιχνιδάρα ήταν το Zelda botw άλλο τόσο ήταν και το u4. Δεν ξέρω γιατί σκέφτεσαι έτσι αλλά σίγουρα δεν έχεις και πολύ ιδέα. Πες μου αν ειναι ευκολο ποια κατα την γνώμη σου είναι παιχνίδια για άντρες; Aστο εσυ ενας ενας δεν μπορω να σε εξυπηρετησω. Αλλα μπορω να σου θεσω ερωτηση. Το botw το επαιξες και το βαζεις διπλα στο u4?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα