Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οποιος γουστάρει ρε παιδιά θα το πάρει. Μπορεί να δούμε και του χρόνου αποκλειστικά. Έτσι κι αλλιώς πάω στοίχημα ότι η σονυ θα μας δείχνει και φέτος και του χρόνου τα ίδια παιχνίδια απλά με περισσότερο gameplay.Αντε να βγάλει και κανένα ακόμα. Αλλά όλα τα μεγάλα όνοματα θα βγουν στην καλύτερη το 2018.Το days gone το κοβω να βγαινει αρχες 2018.Το God of war 4 τελη 2018.Το Last of us 2 το βλέπω να πάει για 2019.Ε δεν το λες και μικρη αναμονή.Οπότε μέχρι τότε όλοι multiplatforms θα παίζουμε.

Καλά με τα multiplatform που έδειξαν φέτος EA,Bethesda,Ubisoft και bungie έχω χαζέψει!!!!

Δεν ξέρω αν προλαβαίνω τα exclusive!!!

Δημοσ.

Ανταλλάσσω PS4 Pro με PS4 Slim από Βόλο με διαφορά από μέρους σας. Να παίζουμε και κανένα Broforce μιας και δεν κατάφερε να δείξει 4Κ στην τηλεόρασή μου.

Να έρχεται το !!X!!.

Δημοσ.

το βρηκαμε τωρα και βγαζουμε καθε χρονο νέα κονσολα? δεν αξιζει τον κοπο ουτε το χρημα πλεον. ας βαλουν τα exclusive εκει που ξερουνε.

Δημοσ.

Ο ανταγωνισμός διευρύνεται αλλά να δούμε τους νέους τίτλους παιχνιδιών...

Μέχρι στιγμής αυτό που βλέπουμε είναι τα ίδια games ή άλλα παρόμοια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το βρηκαμε τωρα και βγαζουμε καθε χρονο νέα κονσολα? δεν αξιζει τον κοπο ουτε το χρημα πλεον. ας βαλουν τα exclusive εκει που ξερουνε.

Eίναι η αντίστοιχη κονσόλα  του PS4 Pro, οπότε για τη Microsoft έπρεπε να βγει. Δεν αλλάζει κάτι για το κοινό. 

Επεξ/σία από SIP1995
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτο παιζει να ειναι δυνατοτερο και απο το PS5 που ετοιμαζει η Sony :P

Αγορα με το που βγει !

Ναι,σίγουρα πράγματα...  :-D

Δημοσ.

Έχω ήδη όλες τις κονσόλες και δεν είμαι οπαδός καμίας εταιρείας. Αλλα τέτοια δύναμη για να παίζεις με 500€ δεν βρίσκεις πουθενά.

Γιατί η γκρίνια δεν έχω καταλάβει. 

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...