dreamkiller777 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=lu8xFhYJEFk Πολλά ποστ...! Τελικά σας κέρδισε όλους ε...; Γιατι κερδισε εσενα; Και αν ναι με τι;
DaemonLord92 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Φυσικά και ισχύει αυτό που λες αλλά στο βαθμό που όλες οι άλλες παράμετροι παραμένουν σταθερές. Στις παραπάνω περιπτώσεις το κόστος ήταν ίδιο ή μάλιστα μικρότερο για τη δυνατότερη κονσόλα (το XBox One ξεκίνησε στα 500 ενώ το PS4 στα 400). Ρόλο παίζει φυσικά και χρόνος κυκλοφορίας. Επίσης η διαφορά επιδόσεων ήταν πιο εμφανής (το upsclaling από 720p & 900p σε 1080p TV φαίνεται ενώ από 1600p σε 4K όχι -τα artifacts που προκαλεί το checkerboard rendering χάνονται από την υψηλή ανάλυση-). Αν ίσχυε 100% αυτό που λες το 3DO θα 'ταν πρώτο στην εποχή του και το Wii τελευταίο. Ένας αγοραστής δεν έχει μονοδιάστατη σκέψη. ΥΓ: Η εμφάνιση είναι επίσης ένας υποτιμημένος παράγοντας, όπου λειτουργεί άρρητα στην ψυχολογία των καταναλωτών κι ας μην το αναφέρουμε συχνά. Παραδόξως, νομίζω πως αυτός είναι ο μόνος τομέας που πέτυχε χθες η MS, ειδικά στο form factor το οποίο για μένα μετράει πολύ. Αν και αν έχει εξωτερικά το τροφοδοτικό θα απογοητευτώ 100% διότι πάλι πονηρά-πονηρά θα μας την έκανε την παραπλάνηση... Ξέρει κανείς τι παίζει; Συμφωνω με οσα λες αλλα γιατι θα απογοητευτεις αμα εχει εξωτερικα το τροφοδοτικο? Ισα ισα που εγω πιστευω οτι ειναι χιλιες φορες καλυτερο να ειναι εξωτερικα καθως η θερμοτητα που παραγει δεν επιβαρυνει την κονσολα. (εχω παρατηρησει αρκετα πιο χαμηλες θερμοκρασιες στο xbox φιλου σε σχεση με το ps4/ps3 μου ενω παιζουμε στο ιδιο δωματιο)
apostolosman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Συμφωνω με οσα λες αλλα γιατι θα απογοητευτεις αμα εχει εξωτερικα το τροφοδοτικο? Ισα ισα που εγω πιστευω οτι ειναι χιλιες φορες καλυτερο να ειναι εξωτερικα καθως η θερμοτητα που παραγει δεν επιβαρυνει την κονσολα. (εχω παρατηρησει αρκετα πιο χαμηλες θερμοκρασιες στο xbox φιλου σε σχεση με το ps4/ps3 μου ενω παιζουμε στο ιδιο δωματιο) Ναι είναι καλύτερο για τις θερμοκρασίες αλλά: αν είσαι λάτρης ενός σωστού form factor θες και τα καλώδια να είναι ¨εύκολα¨ όχι με βάρος, μήκος, συνδέσεις, ενώσεις κτλ διότι και πιο εύκολα κρύβονται και πιο άνετα καθαρίζεις και κρατάς τακτοποιημένο το set. Άποψή μου φυσικά. Επίσης όταν σου λέει να μία πολύ μικρή κονσόλα και χαίρεσαι αλλά ένα κομμάτι της το 'χει βγάλει έξω και το 'χει στο πάτωμα νιώθω πως είναι λίγο παραπλάνηση. 1
thanospr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Native 4k εστω 40fps σε ολα τα games με μια gtx 1070 και λιγο πιο κατω που θα χει το xbox one x δυσκολο.ειδικα με τετοιο cpu...οταν η 1080 ti στα τωρινα παιχνιδια δεν εχει 60 fps με ultra settings... Αλλα ολη η ουσια ειναι τα exclusives... Ενα switch που δεν εχει καν 1080p σε τηλεοραση καταφερε να πουλησει λογω παιχνιδιων.αν δεν κανει κατι η ms στα παιχνιδια δεν πιστευω να καταφερει τιποτα.ειδικα 1 χρονο μετα το ps4 pro που θα βγει...
DaemonLord92 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ναι είναι καλύτερο για τις θερμοκρασίες αλλά: αν είσαι λάτρης ενός σωστού form factor θες και τα καλώδια να είναι ¨εύκολα¨ όχι με βάρος, μήκος, συνδέσεις, ενώσεις κτλ διότι και πιο εύκολα κρύβονται και πιο άνετα καθαρίζεις και κρατάς τακτοποιημένο το set. Άποψή μου φυσικά. Επίσης όταν σου λέει να μία πολύ μικρή κονσόλα και χαίρεσαι αλλά ένα κομμάτι της το 'χει βγάλει έξω και το 'χει στο πάτωμα νιώθω πως είναι λίγο παραπλάνηση. Ειναι και αυτο μια αποψη δε μπορω να πω. Προσωπικα εμενα δε με ενοχλει το εξωτερικο τροφοδοτικο. Οσο για το form factor, μιας και δεν την μετακινω την κονσολα δε με απασχολει ιδιαιτερα (βεβαια εδω που τα λεμε δε θελω να ειναι σα μπαουλο). Οσο για το τελευταιο εχεις δικιο αλλα στην τελικη δεν σου ειπαν ψεματα. Απλα σου ειπαν τη μιση αληθεια
kerkiraios80 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2017 από kerkiraios80
nemo23 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=lu8xFhYJEFk Γιατι κερδισε εσενα; Και αν ναι με τι; Όχι, αυτό που με κέρδισε είναι που έχουνε γραφτεί τόσα ποστ από άτομα που το μισούνε... 1
syban Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Αν και είχα καταλήξει σε ps4 με βλέπω να κάνω κωλοτουμπα, (που είναι και τις μόδας), μου αρέσει σαν συσκευή και αν σε αφήνει να κάνεις εγκατάσταση games που έχεις στο pc (strategy, moba, etc) θα έχει μεγάλη απήχηση, θα γούσταρα να παίζω όλα μου τα games από τον καναπέ στην 55" και νομίζω ότι μπορούν να το κάνουν
strawman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 H τιμη παρεπτιτοντως ειναι αριστη για αυτες τις δυνατοτητες .Για να παιξεις 4κ 60 fps σε pc πρεπει να σκασεις 2κ ισως και λιγο λιγοτερο και παλι θα εχεις σκουπιδι οθονη . Eυτυχως που με τις κονσολες δινουν δωρο την οθονη δηλαδη... Καλα για τα 2k δεν το σχολιαζω, στοιχημα σε παω απο τωρα με εναν g4560 των 58€ και μια 1060 / 580, αντε ισως μια 1070 θα παιζεις καλυτερα στο PC.
dreamkiller777 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Όχι, αυτό που με κέρδισε είναι που έχουνε γραφτεί τόσα ποστ από άτομα που το μισούνε... Οκ αρα εισαι η μειονοτητα.
Pankar94 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Οποιος γουστάρει ρε παιδιά θα το πάρει. Μπορεί να δούμε και του χρόνου αποκλειστικά. Έτσι κι αλλιώς πάω στοίχημα ότι η σονυ θα μας δείχνει και φέτος και του χρόνου τα ίδια παιχνίδια απλά με περισσότερο gameplay.Αντε να βγάλει και κανένα ακόμα. Αλλά όλα τα μεγάλα όνοματα θα βγουν στην καλύτερη το 2018.Το days gone το κοβω να βγαινει αρχες 2018.Το God of war 4 τελη 2018.Το Last of us 2 το βλέπω να πάει για 2019.Ε δεν το λες και μικρη αναμονή.Οπότε μέχρι τότε όλοι multiplatforms θα παίζουμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα