Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως το είπες όποιος θέλει πιο δυνατό μηχάνημα, αλλά όπως και να χει τι να το κάνεις το πιο δυνατό μηχάνημα αν δεν έχει την ανάλογη υποστήριξη τίτλων να αναδεικνύουν τις δυνατότητες του; 

ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΤΑ MULTIPLATFORMS ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ; BATTLEFIELD, STAR WARS , COD κτλπ;

Χαχαχαχαχαχ για γελια ειστε

• Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι η sony όμως έχει καβατζωμένο όλο το υπόλοιπο '17 με αποκλειστικότητες, από τις αρχές τις χρονιάς έκλεψε τις εντυπώσεις 

δε χρειάζεται να πεθάνει και στη προσπάθεια 

με αποκλειστικοτητες που δεν εχει πει καν ποτε θα βγουνε οι μισες απο αυτες 

nice 

σας ψαρευει κανονικα

Αρε να ακουσω ενα ps5 αυριο να πεσει το site!!

Θα φαει τοσο κραξιμο η σονυ αμα το κανει αυτο.

Δημοσ.

Η πλάστιγγα αρχίζει να γέρνει προς το xbox και σε αυτή τη γενιά...

Παίρνουν φωτιά οι αγγελίες με τα τεχνολογικά παρωχημένα ps4...

Δημοσ.
ναι η sony όμως έχει καβατζωμένο όλο το υπόλοιπο '17 με αποκλειστικότητες, από τις αρχές τις χρονιάς έκλεψε τις εντυπώσεις 

δε χρειάζεται να πεθάνει και στη προσπάθεια

Ναι, αλλα τωρα ο κοσμος περιμενει να δει κατι νεο. Κατι που δεν ειδε στην περσινη Ε3.

Το θεμα ειναι να κερδισει το παιχνιδι των εντυπωσεων με καινουρια παιχνιδια.

Να μας αφησει λαμακες.

Δημοσ.

ναι αλλά όταν πρωτοβγήκαν One και 4 και μέχρι και πρόσφατα με το pro ο τίτλος "το πιο δυνατό μηχάνημα" έπαιζε ρόλο στη ψυχολογία των αγοραστών, όπως και στη προηγούμενη γενιά που ήταν υπέρ του 360 σε γενικές γραμμές

δεν είναι και τελείως ασήμαντος αυτός ο παράγοντας, αν και όχι ο πιο σημαντικός 

Καλά ναι σίγουρα παίζει κάποιο ρόλο φαντάζομαι από άποψη δυνατοτήτων, αλλά από κει και πέρα τα Pro και Xbox One X παίζουν τα ίδια παιχνίδια. Πιστεύω πως δεν αξίζει κάποιο περισσότερο από την απλή έκδοση του. Και για το pro τα ίδια ισχύουν, ο μόνος λόγος για να το αγόραζε κάποιος θα ήταν αν δε μπορούσε να παίξει με το απλό vr.

Δημοσ.

Ρε τσακαλια, 8 σελιδες σχολια και δε παρατηρησε κανενας οτι "ξεχασε" η ΜS το VR.

Το παρατησε μαλλον, γιατι δε πιστευει οτι ειναι ετοιμη η αγορα.

Δημοσ.

με αποκλειστικοτητες που δεν εχει πει καν ποτε θα βγουνε οι μισες απο αυτες 

nice 

σας ψαρευει κανονικα

Θα φαει τοσο κραξιμο η σονυ αμα το κανει αυτο.

εγώ προς το παρόν που κάνω catch up δε προλαβαίνω να αποφασίσω τι θα πρωτοπαίξω και τίποτα να μη μου βγάλει θα είμαι καλά για μήνες ακόμα αλλά σιγά σίγα θα έρθουν και τα υπόλοιπα 

από μεριά xbox τι να περιμένω; κι άλλο forza; έχω το horizon στο pc και ψιλομπούχτησα να σου πω την αλήθεια.. 

halo καλώς να έρθει, μόνο το gears 4 συνεχίζω και λιώνω ακόμα 

Ρε τσακαλια, 8 σελιδες σχολια και δε παρατηρησε κανενας οτι "ξεχασε" η ΜS το VR. Το παρατησε μαλλον, γιατι δε πιστευει οτι ειναι ετοιμη η αγορα.

το σχολίασα πιο πίσω

και η γνώμη μου είναι σταθερή μήνες τώρα για το vr..

κατά πάσα πιθανότητα.. άπατο δε το βλέπω να περπατάει και δε βλέπω και σοβαρό ενδιαφέρον από devs

μόνη εξαίρεση το re7, αλλά τι να σου κάνει ένα παιχνίδι 

άντε και τα racing θα μπορούσαν χωρίς πολλή προσπάθεια, αλλά γενικά νομίζω ότι το ενδιαφέρον του κόσμου είναι περιορισμένο 

Δημοσ.

Video Games παίζω προσωπικά από το NES. Πλέον για να παίξω ένα παιχνίδι πρέπει να είναι καλοφτιαγμένο και να μου κάνει κλικ. Δεν εστιάζω στα γραφικά μόνο αλλά κυρίως στο Story και στο Gameplay γιαυτό και αναφέρθηκα στο Uncharted 4 αν δεν το έχεις παίξει όπως λες, αξίζει να του δώσεις μια ευκαιρία αλλά δεν θα το χαρακτήριζα σε καμία περίπτωση παιχνίδι για παιδιά, προσπάθησαν όπως είπες να το κάνουν να μοιάζει με διαδραστική ταινία και το πέτυχαν πιστεύω από θέμα αισθητικής, ιστορίας και Gameplay. Δεν κουράζει σαν παιχνίδι και προσφέρει αρκετές ώρες Gameplay.

Aυτος ειναι ο λογος που δεν θα γινει και ποτε παιχνιδι για μενα. Αφου παιζεις απο nes θα ξερεις και ποιος ειμαι και πως βλεπω τα παιχνιδια.

Δημοσ.

Ακουω οτι δεν εχει games κτλπ...κτλπ...Δηλαδη οι κατοχοι των high end pcs,των χιλιαδων ευρω, τι παραπανω μπορουν να παιξουν?Οτι θα παιζεις στο Χ1Χ θα το παιζεις και στο pc....απλως στο Χ1 θα εχεις παρομοια εμπειρια με ενα 500αρικο.

Που θελω να καταληξω?Οτι το μεγαλυτερο κομματι τις πιτας το εχουν τα multiplatform παιχνιδια με εκατομυρια πωλησεις....Απο εκει και  περα σου λεει η ms ποσα θα δωσεις για να εχεις και την αναλογη εμπειρια.

2000 ευρω ,παιζεις σε 8κ, 500 σε 4κ, 200 σε 900p.....

Θελεις και τα αποκλειστηκα της σονυ?Δωσε 250 ευρωπουλα και παρτο....

Προσωπικα ,ps4 για exclusives και Χ1Χ για τα multi....

• Like 2
Δημοσ.
το σχολίασα πιο πίσω

και η γνώμη μου είναι σταθερή μήνες τώρα για το vr..

κατά πάσα πιθανότητα.. άπατο

Συγγνωμη τοτε που δε το ειδα.

Δημοσ.

Ρε τσακαλια, 8 σελιδες σχολια και δε παρατηρησε κανενας οτι "ξεχασε" η ΜS το VR.

Το παρατησε μαλλον, γιατι δε πιστευει οτι ειναι ετοιμη η αγορα.

οπως θα το παρατησουν και οι υπολοιποι σε λιγο καιρο και παει κι αυτη η φουσκα..
Δημοσ.

Μόλις διάβασα για το Cross Platform Multiplayer του Minecraft ανάμεσα σε PC, Xbone, iOS, Switch αλλά Guess What η Sony αρνήθηκε οπότε το PS4 θα είναι έξω από την λίστα και μετά περιμένουν να πουλήσουν κονσόλες εκεί στην Sony με αυτά που κάνουν. 

Aυτος ειναι ο λογος που δεν θα γινει και ποτε παιχνιδι για μενα. Αφου παιζεις απο nes θα ξερεις και ποιος ειμαι και πως βλεπω τα παιχνιδια.

Να υποθέσω τότε ότι δεν θα παίξεις The Witcher 3 ή RE7 και άλλα παρόμοια παιχνίδια που εστιάζουν σε Acting και Story. Κοίταξε γούστα είναι αλλά μην τα χαρακτηρίζουμε όλα αρνητικά επειδή ξεκινήσαμε με Oldschool gaming. 

Δημοσ.

ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΤΑ MULTIPLATFORMS ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ; BATTLEFIELD, STAR WARS , COD κτλπ;

Χαχαχαχαχαχ για γελια ειστε

Έχεις σοβαρό πρόβλημα... σου πήραν οι γονείς σου xbox όταν ήσουν τριων και τώρα νιώθεις την υποχρέωση να υποστηρίζεις την εταιρεία και να "πολεμάς" τους αντιπάλους λες και βρίσκεσαι στο πεδίο μάχης και πολεμάς τους ISIS... για δες τι κάνει ο πλεονασμός χρωμοσωμάτων

• Like 2
Δημοσ.

Μόλις διάβασα για το Cross Platform Multiplayer του Minecraft ανάμεσα σε PC, Xbone, iOS, Switch αλλά Guess What η Sony αρνήθηκε οπότε το PS4 θα είναι έξω από την λίστα και μετά περιμένουν να πουλήσουν κονσόλες εκεί στην Sony με αυτά που κάνουν. 

ναι τα κάνει αυτά η sony και στο tekken έτσι μας τη χάλασε 

μάλλον δεν έχει πρόβλημα μεταξύ pc/ps4 (βλέπε street fighter v), αλλά πρέπει να έχει σοβαρό θέμα με ps/xbox αυτό δε το θέλει με τίποτα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...