Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εσύ φίλε μου θα πρέπει να έχεις φάει τόσο κάψιμο με το One στα 720p αυτή τη γενιά που ο ερχομός του X θα φαίνεται ως Δευτέρα Παρουσία στα μάτια σου... Δεν εξηγείται διαφορετικά η συμπεριφορά σου.

Από την άλλη θα μου πεις, τι μας νοιάζει η ζωή σου?  :-)

Bασικα εχω φαει καψιμο απο το να μπαινω ινσομνια και να σε βλεπω να κανεις τον ιπποτη της Αππλ και ειπα να κανω το ιδιο :)

• Like 4
Δημοσ.

Όποιος θέλει το πιο δυνατό μηχάνημα παίρνει xbox one x...

Όποιος θέλει να παίζει εξκλουσιβ κρας μπαντιγκούντ παίρνει ps4...

Απλά τα πράγματα!

Microsoft δώσε πάλι πόνο!

• Like 1
Δημοσ.

Μάλιστα. Για αυτή την γενιά κέρδισε η Sony τελικά. Χθες περίμενα πολύ δυνατό press από την Microsoft αλλά ενώ ξεκίνησε δυνατά, ήταν απογοήτευση και παραπλάνηση.

Για την Nintendo δεν έχω να πω κάτι γιατί είναι σε μια χαρά θέση και παίζει σε εντελώς άλλο επίπεδο παιχνίδι οπότε δεν έχει να ανησυχεί για κάτι.

Η Sony έως τώρα τα πάει περίφημα, και από παιχνίδια και από πωλήσεις και από όλα. ( εκτός του bc το οποίο δεν είναι καν selling point). Και αυτή την στιγμή η Microsoft την έδωσε τρελή πάσα, πραγματικά έχει την ευκαιρία να τους εξαφανίσει και να παίξει μπάλα όπως θέλει. Your move Sony.

Δημοσ.

Γιατί να είναι open world?

Προσθετει σε διαρκεια. Ειναι λογος να το ξαναπαιξεις και να προσεγγισεις διαφορετικα το παιχνιδι.

Για μενα τουλαχιστον, ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια ολων των εποχων θελω να εχει και την αναλογη διαρκεια.

Να μενει ο δισκος μεσα στην κονσολα για μηνες.

Αλλα οπως ειπα, μ' αρεσε παρα πολυ το Last of Us.

Δημοσ.

Όποιος θέλει το πιο δυνατό μηχάνημα παίρνει xbox one x... Όποιος θέλει να παίζει εξκλουσιβ κρας μπαντιγκούντ παίρνει ps4... Απλά τα πράγματα! Microsoft δώσε πάλι πόνο!

όποιος θέλει δυνατό μηχάνημα παίρνει pc, όποιος θέλει το πιο δυνατό πράγμα που μπορείς να πάρεις με 500€ παίρνει x 

Προσθετει σε διαρκεια. Ειναι λογος να το ξαναπαιξεις και να δεις διαφορετικες εκδοχες της ιστοριας. Για μενα τουλαχιστον, ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια ολων των εποχων θελω να εχει και την αναλογη διαρκεια. Να μενει ο δισκος μεσα στην κονσολα για μηνες. Αλλα οπως ειπα, μ' αρεσε παρα πολυ το Last of Us.

ναι ρε συ αλλά δεν είναι όλα τα παιχνίδια ίδια, ούτε έχουν τον ίδιο σκοπό το καθένα το συγκρίνεις στο είδος του

κι εμένα δε με τρελαίνει το total war και μπορεί να προτιμάω ένα fighting, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το ένα είναι καλύτερο από το άλλο είναι απλά διαφορετικά και το καθένα μπορεί να είναι κορυφαίο στο είδος του 

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά το πέτυχε το Uncharted 4, ένας από τους λόγους που πούλησα το PS4 και επένδυσα τα λεφτά σε κάρτα γραφικών ήταν η έλλειψη παιχνιδιών. Δεν υποστηρίζω καμία απολύτως κονσόλα γιατί ο τρόπος που εκμεταλλεύονται το όλο θέμα είναι εμετικός. Αλλά το Uncharted που το έπαιξα μέχρι το τέλος ήταν αριστούργημα. Από τα καλύτερα Exclusives που έχω παίξει και αν είχα ακόμα PS4 θα το ξαναπαιζα.

Eχει να κανει με την ηλικια και το ποσα χρονια gamer εισαι. Αν ειχα 10-15 χρονια εμπειρια στα videogames ισως το επαιζα. Θα το καταλαβεις στη πορεια (δεν το λεω με υφακι) τι θα σου κανει και τι οχι.

Δημοσ.

Για την Nintendo δεν έχω να πω κάτι γιατί είναι σε μια χαρά θέση και παίζει σε εντελώς άλλο επίπεδο παιχνίδι οπότε δεν έχει να ανησυχεί για κάτι.

μέχρι να αυξήσει τη βιβλιοθήκη της είναι νωρίς να μιλάμε για το αν έχει κάτι να φοβάται, αλλά μακάρι να τα πάει καλά 

Δημοσ.

Από την μία έχουμε εδώ μέσα τους Fan του Xbox και του PS4, από την άλλη τους Ελιτιστές της Microsoft που προσκυνούν τα πάντα, μετά τους PC Fans και τέλος τους αντικειμενικούς. Οπότε όσες σελίδες και να γεμίσουμε άκρη δεν θα βγει. Ο καθένας αγοράζει στην τελική αυτό που γουστάρει, έχουν περάσει όλες οι κονσόλες σχεδόν από τα χέρια μου εκτός το Switch, η κάθε κονσόλα όπως και το PC εξυπηρετεί διαφορετικές ανάγκες και διαφορετικές τσέπες. 

• Like 4
Δημοσ.

Όποιος θέλει το πιο δυνατό μηχάνημα παίρνει xbox one x... Όποιος θέλει να παίζει εξκλουσιβ κρας μπαντιγκούντ παίρνει ps4... Απλά τα πράγματα! Microsoft δώσε πάλι πόνο!

Όπως το είπες όποιος θέλει πιο δυνατό μηχάνημα, αλλά όπως και να χει τι να το κάνεις το πιο δυνατό μηχάνημα αν δεν έχει την ανάλογη υποστήριξη τίτλων να αναδεικνύουν τις δυνατότητες του; Εκτός αν θέλεις να το λύσεις και να παίζεις με τα εξαρτήματα, ή να παίζεις minecraft σε 4k

Δημοσ.

Μη βιαζομαστε να κραξουμε τη MS.

Καλυτερα να κανουμε υπομονη να δουμε τι φερνει η Sony.

Η αληθεια ειναι οτι η MS τα πηγε καλυτερα απο ποτε με τη χτεσινη της παρουσιαση.

Ειχε θεματακια, αλλα δεν απογοητευσε τους φιλους της.

Τωρα αγχωνομαι για τη Sony.

• Like 1
Δημοσ.

Eχει να κανει με την ηλικια και το ποσα χρονια gamer εισαι. Αν ειχα 10-15 χρονια εμπειρια στα videogames ισως το επαιζα. Θα το καταλαβεις στη πορεια (δεν το λεω με υφακι) τι θα σου κανει και τι οχι.

Video Games παίζω προσωπικά από το NES. Πλέον για να παίξω ένα παιχνίδι πρέπει να είναι καλοφτιαγμένο και να μου κάνει κλικ. Δεν εστιάζω στα γραφικά μόνο αλλά κυρίως στο Story και στο Gameplay γιαυτό και αναφέρθηκα στο Uncharted 4 αν δεν το έχεις παίξει όπως λες, αξίζει να του δώσεις μια ευκαιρία αλλά δεν θα το χαρακτήριζα σε καμία περίπτωση παιχνίδι για παιδιά, προσπάθησαν όπως είπες να το κάνουν να μοιάζει με διαδραστική ταινία και το πέτυχαν πιστεύω από θέμα αισθητικής, ιστορίας και Gameplay. Δεν κουράζει σαν παιχνίδι και προσφέρει αρκετές ώρες Gameplay.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως το είπες όποιος θέλει πιο δυνατό μηχάνημα, αλλά όπως και να χει τι να το κάνεις το πιο δυνατό μηχάνημα αν δεν έχει την ανάλογη υποστήριξη τίτλων να αναδεικνύουν τις δυνατότητες του; Εκτός αν θέλεις να το λύσεις και να παίζεις με τα εξαρτήματα

ναι αλλά όταν πρωτοβγήκαν One και 4 και μέχρι και πρόσφατα με το pro ο τίτλος "το πιο δυνατό μηχάνημα" έπαιζε ρόλο στη ψυχολογία των αγοραστών, όπως και στη προηγούμενη γενιά που ήταν υπέρ του 360 σε γενικές γραμμές

δεν είναι και τελείως ασήμαντος αυτός ο παράγοντας, αν και όχι ο πιο σημαντικός 

• Like 1
Δημοσ.

ΥΓ: Επίσης οικτρος ο τρόπος παρουσίασης των timed exclusives. Φώναζε "EXCLUSIVE" σαν μανάβης σε λαϊκή σε κάθε video ενώ από κάτω είχε την μπερδεμένη λεζάντα "console launch exclusive" για να μπερδέψει κάνα 15χρονο.

Ο ορισμός του παραπλανητικού marketing...

Αυτή η conference ήταν όλα όσα είναι στραβά με τη βιομηχανία των video games.

Εισαι τοσο κλαψας psgamer που αν ειδες την παρουσιαση φωναζε ακριβως τη exlusive ειναι το καθε game και για το αν θα ηταν xbox ex, xbox και win10, η timed.

Πω πω κλαμααααα

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα αγχωνομαι για τη Sony.

ναι η sony όμως έχει καβατζωμένο όλο το υπόλοιπο '17 με αποκλειστικότητες, από τις αρχές τις χρονιάς έκλεψε τις εντυπώσεις 

δε χρειάζεται να πεθάνει και στη προσπάθεια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...