Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τώρα κατάλαβα την διαφορά των gamers από developers... γνώμη vs γνώση

σημασία βέβαια έχεις ποιος τα ακουμπάει, όχι ποιος έχει τη γνώση 

• Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από την παρουσίαση, αν εξαιρέσει κανείς το Forza Horizon, τα παιχνίδια που θα δικαιολογούσαν την αγορά του Xbox One X είναι παιχνίδια που θα βγουν και για το ps4. Γενικά μεγάλο μέρος της φετινής παρουσίασης της Microsoft κάλυψαν και εταιρίες για παιχνίδια που πρόκειται να βγουν και στο Ps4. Έτσι λοιπόν μπαίνω σε ένα δίλημμα ανάμεσα  σε αποκλειστικότητες που έχουν ήδη βγει ή θα βγουν:

Forza Horizon

Halo

Gears of War

Και

Uncharted, Horizon Zero Dawn, Last Guardian, Persona 5, God Of War, Bloodborne, Last Of Us 2, Detroit Become More Human, Wild, Death Stranding, Spiderman, Crash Bandicoot, Spiderman, Yakuza, Shenmue και πολλά άλλα

Προσωπικά λοιπόν αν είχα τα χρήματα για το νέο Xbox, με αυτά θα προτιμούσα να πάρω το απλό Xbox και ένα ps4 μαζί. Γιατί από αυτά τα παιχνίδια που είδα, σίγουρα δε θα έδινα 500 ευρώ για να παίξω minecraft ή super lucky's tale σε 4k. Αυτό γιατί με τόσο μεγάλο χάσμα στις αποκλειστικότητες δεν αξίζει να θυσιάσω όλα αυτά τα παιχνίδια για άλλα δύο τρία με ωραία γραφικά. Και κάτι τελευταίο, ας μην ξεχνάμε πως πλέον το να έχει ένα παιχνίδι φοβερά γραφικά είναι πιο εύκολο σε σχέση με το παρελθόν. Αυτό όμως δε σημαίνει πως θα είναι και ωραίο.

Δημοσ.

βέβαια τα αποκλειστικά παιχνίδια της ms που αναφέρεις για κάποιους (όχι όλους δεκτό) έχουν 100αδες ώρες online gameplay σε σχέση με τα παιχνίδια του ps που συνήθως είναι για ένα πέρασμα 

το ιδανικό βέβαια είναι να τα παίξεις όλα

• Like 1
Δημοσ.

τραγικα παιχνιδια , δεν περιμενα κατι καλο απο ms ιστορια εχει δειξη οτι ειναι πολυ μικρη , εχουν ανοιξη σαμπανιες στην sony

Τσιπουρα πινουν με μεζεδες κ κ@λομπαρουδες.

Δημοσ.

Τα exclusives του playstation μόνο κολοκύθια τούμπανο δεν είναι με:

Uncharted,

God of war,

The last of us,

Until Dawn,

Horizon Zero Dawn,

Bloodborne,

No mans sky (as timed exclusive)

...

Κολοκυθια ειναι. Κανενα δεν θα αγοραζα. Μονο για παιδακια ειναι και για μη gamers που εντυπωσιαζονται απο cutscenes. 

Βεβαια και του xbox στην ιδια μοιρα ειναι. 

Δημοσ.

Μονο για παιδακια ειναι και για μη gamers που εντυπωσιαζονται απο cutscenes.

Ναι ειδικα το bloodborne και το last of us για παιδακια ειναι  και μες τα cut scenes :rolleyes: .

Βλεπω γραφονται παλι κατι ''γνωμες'' κυριολεκτικα οτι να ναι.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ειδικα το bloodborne και το last of us για παιδακια ειναι  και μες τα cut scenes :rolleyes: .

Βλεπω γραφονται παλι κατι ''γνωμες'' κυριολεκτικα οτι να ναι.

Το gta μονο παιδακια το παιζουν ετσι για να σου το θυμισω.  :rolleyes: .

Δημοσ.

Νομίζω ότι και στο gaming είμαστε η χειρότερη φάρα. Υπερασπιζόμαστε τα κουτιά μας, λες και βγάζουμε λεφτά από αυτά, ενώ στην πραγματικότητα τα ταϊζουμε, από αυτά που δεν μας περισσεύουν. 

Η πραγματικότητα είναι ότι η MS ρίχνει στην αγορά, την πιο ισχυρή κονσόλα που υπάρχει. Το X δίνει την δυνατότητα στους devs να κάνουν τα cross-platform να δείχνουν πιο όμορφα και να παίζουν πιο καλά στο Χ, απ' ότι στις λοιπές πλατφόρμες (εκτός και αν το PC μας είναι κτήνος). Ναι δεν έδειξαν κάτι πρωτοποριακό στα exclusives, αλλά το Forza 7 δείχνει απίστευτο και το Sea of Thieves, φαίνεται ένα casual που δίνει μια διαφορετική επιλογή, για να ξεκουράζεσαι από τις hardcoreίλες. 

Αντί να χαιρετίσουμε μια εξαιρετική επιλογή για εμάς τους gamers, καθόμαστε και κράζουμε την ίδια την κονσόλα, ή αυτούς που κράζουν την κονσόλα.

Εγώ έχω όλες τις κονσόλες γιατί μου αρέσει να παίρνω το καλύτερο από την κάθε εταιρεία. Με το παιδί μου παίζω στο Nintendo, όσα exclusives μου αρέσουν τα παίζω στις πλατφόρμες τους, τα FPS στο PC και τα λοιπά cross-platform όπου βρω την καλύτερη τιμή

Ξεκολλήστε λοιπόν και ανοίξτε το μυαλό σας. Κανείς δεν είναι πάνω από το gaming. Οι πολλές επιλογές μόνο καλό μας κάνουν. Η gaming κοινότητα θα πρέπει να χαίρεται για την προοπτική που της δίνει το Xbox One X και να περιμένει πραγματικά next gen τίτλους.

Ολόσωστος και λογικότατος. Σε παρόμοια φάση είμαι και εγώ, αλλά εαν ήταν όλοι φυσιολογικοί τότε με ποιούς θα γελούσαμε στα σχόλια;;;

Δημοσ.

Το gta μονο παιδακια το παιζουν ετσι για να σου το θυμισω.  :rolleyes: .

Εχεις κανει προσωπικο γλαλοπ και το λες αυτο?Γιατι εγω γνωριζω οτι εχει πουλησει ενας Θεος ξερει ποσα εκ. κομματια και μιλαμε για παιχνιδι που απευθυνεται σε ατομα ηλικιας ανω των 18.

Εκτος αν το δινουν δωρο στα σχολια και το παιζουν κυριως τα παιδακια τι να πω :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.

Οποιος εχει ασχοληθει λιγο με τις προηγουμενες γενιες κονσολων ειναι ευκολο να καταλαβει οτι οι δυνατοτητες και τα specs μιας κονσολας παιζουν αν οχι τον μικροτερο,μικρο ρολο στο κατα ποσο θα παει καλα στην αγορα.Εγω βλεπω μια φθινουσα δημιουργικα και οχι εμπορικα αγορα των video games που προσπαθει να ανακαλυψει το νεο gimmick για να καλυψει την απουσια παιχνιδιων.

Μακαρι να βγουν παιχνιδια,γιατι τα specs ειναι απλα ενας αριθμος και τπτ παραπανω.

• Like 2
Δημοσ.

Εχεις κανει προσωπικο γλαλοπ και το λες αυτο?Γιατι εγω γνωριζω οτι εχει πουλησει ενας Θεος ξερει ποσα εκ. κομματια και μιλαμε για παιχνιδι που απευθυνεται σε ατομα ηλικιας ανω των 18.

Εκτος αν το δινουν δωρο στα σχολια και το παιζουν κυριως τα παιδακια τι να πω :rolleyes:

Μαλλον δεν εχεις παιξει ποτε  online. Εκτος και αν πιστευεις πως τα παιδακια που τσιριζουν στο ακουστικο σου ειναι 30+ και εχουν κανει μαθηματα φωνητικης για να σπασουν πλακα.

Πρεπει να επαιξες gta στα 18 σου εσυ για πρωτη φορα να φανταστω και r.e. mk κλπ δεν τα αγγιξες πριν τα 18 γιατι ηταν το pegi που σε εμποδιζε.  :rolleyes:

θα εισαι απο τα παιδακια 15-20 ετων που νομιζουν πως παιζουν παιχνιδια ενηλικων επειδη μονο και μονο εχουν αιμα ή κανουν πιου πιου πιου.  :rolleyes:

Δημοσ.

Μια gaming κονσολα 4κ hdr και blue ray player 4k hdr...500 ευρω! Δεν ειναι ακριβή σαν hardware και όσον αφορά τα exclusives προσωπικά μου είναι αδιάφορα και απο τις δυο πλευρες! Στο vr gaming δεν Έδειξαν τίποτα...και καμια συνεργασια η περιφερικό! Αυτο δεν παραξενεψε κανέναν απο εσας! Η μαγεια του ps4 pro ειναι το casual vr gaming! Τωρα casual gaming κανεις και στο ps4 και xbox one s με 500 ευρω περιπου και για τις δυο κονσολες και εχεις τα παντα και απο τις δυο πλευρες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...