Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θα συμφωνήσω αν και θα έλεγα ότι σκοτώνει τις τσέπες μας, για τους κατασκευαστές είναι ο βασικός τρόπος να πουλήσουν μηχανάκια

Και καλώς ή κακώς αυτή η κατάσταση υπήρχε πάντα, αυτή τη στιγμή είναι λιγότερο έντονη από ποτέ μάλιστα, ειδικά για το pc που έχει περισσότερες επιλογές από ποτέ

Βασικά με τα Pro και OneX οι κονσόλες είναι πιο κοντά σε ποιότητα γραφικών σε σχεση με τα pc, από ποτέ.

Για αυτό και όποιος έχει τα περισσότερα και καλύτερα exclusives θα είναι το Νο1.

• Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απ' όσο είδα, εμένα τουλάχιστον, οι αποκλειστικότητες που βλέπω στο PS4 δεν μου κάνουν και το Uncharted δεν με πείθει και πολύ για να αγοράσω PS4. 

εσένα ίσως όχι, αλλά σε εκατομμύρια άλλους κάνουν ώστε να υπάρχει αυτή η διαφορά σε σχέση με το xbox 

δεν είναι μόνο το uncharted, άμα τα βάλεις κάτω βγάζεις μάνι μάνι βγαίνουν καμιά 15-20αρια αξιόλογα παιχνίδια 

• Like 2
Δημοσ.

Από τα exclusive της ms 2-3 αξίζουν, πχ forza, το anthem που εμένα προσωπικά μου άρεσε φάνηκε πολύ δυνατο. Τα υπόλοιπα με αφήνουν παγερα αδιάφορο και κατά την γνώμη μου απευθύνονται σε παιδάκια. Πάντως να λέμε και την αλήθεια, xbox one x αμα πάρεις δεν θα πάρεις μόνο για τα exclusive, θα πάρεις για να παίξεις τα multiplatform shooters σε 1080p 60fps, θα πάρεις να παίξεις κανα ποδοσφαιρακι σε 4κ, destiny 2 στα 60fps (ελπίζω τουλάχιστον), battlefront 2 όταν βγεις κλπ κλπ. Εxclusives έχει το ps4 πάρα πολλά και αυτά που παρουσίασε χθες δεν πιάνουν μια εκτός απο 2-3 περιπτώσεις όπως είπα και στην αρχή. Άρα xonex για multiplatform (και αυτό μόνο αν δεν έχει καλό pc κάποιος) και ps4 exclusives μέχρι να βγει το ps5.

Δημοσ.

Βασικά με τα Pro και OneX οι κονσόλες είναι πιο κοντά σε ποιότητα γραφικών σε σχεση με τα pc, από ποτέ.

Για αυτό και όποιος έχει τα περισσότερα και καλύτερα exclusives θα είναι το Νο1.

το one x θα έχει κοινό λόγω της δύναμής του σαν εναλλακτική ενός δυνατού σχετικά pc, τη γενικότερη εικόνα σε σχέση με το ps δε θα αλλάξει (προσωπική εκτίμηση βεβαίως, δε σημαίνει ότι έτσι θα γίνει) 

αλλά κοινό υπάρχει για τα υπόλοιπα multiplatform, επίσης μην αγνοούμε ότι το xbox live είναι κορυφαίο σαν υπηρεσία 

Δημοσ.

Από τα exclusive της ms 2-3 αξίζουν, πχ forza, το anthem που εμένα προσωπικά μου άρεσε φάνηκε πολύ δυνατο. Τα υπόλοιπα με αφήνουν παγερα αδιάφορο και κατά την γνώμη μου απευθύνονται σε παιδάκια. Πάντως να λέμε και την αλήθεια, xbox one x αμα πάρεις δεν θα πάρεις μόνο για τα exclusive, θα πάρεις για να παίξεις τα multiplatform shooters σε 1080p 60fps, θα πάρεις να παίξεις κανα ποδοσφαιρακι σε 4κ, destiny 2 στα 60fps (ελπίζω τουλάχιστον), battlefront 2 όταν βγεις κλπ κλπ. Εxclusives έχει το ps4 πάρα πολλά και αυτά που παρουσίασε χθες δεν πιάνουν μια εκτός απο 2-3 περιπτώσεις όπως είπα και στην αρχή. Άρα xonex για multiplatform (και αυτό μόνο αν δεν έχει καλό pc κάποιος) και ps4 exclusives μέχρι να βγει το ps5.

Δεν είναι τυχαίο που 8 στους 10 υποψήφιους αγοραστές το τονίζουν αυτό. Κατα τα άλλα θα ιδρώσει η Sony...

το one x θα έχει κοινό λόγω της δύναμής του σαν εναλλακτική ενός δυνατού σχετικά pc, τη γενικότερη εικόνα σε σχέση με το ps δε θα αλλάξει (προσωπική εκτίμηση βεβαίως, δε σημαίνει ότι έτσι θα γίνει) 

αλλά κοινό υπάρχει 

Βεβαίως και υπάρχει κοινό... Αλλά είμαστε μειοψηφία!!! :) :) :)

Και εγώ δεν πιστευω ότι θα αλλάξει η πορεία του PS4. Ισως στην επόμενη γενιά να βάλει μυαλό η MS. :P

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ δυνατο μηχανημα μονοδρομος σε  οσους αρεσει  το xbox  και η microsoft  ,φυσικα η εμπορικη επιτυχια  θα κριθει απο την σειρα των παιχνιδιων και κυριως τα αποκλειστικα .

Φαινεται προς το παρον ακατορθωτο να εκθρονισει το ps4/pro  απο την κορυφη των πωλησεων .

H  τιμη παρεπτιτοντως ειναι αριστη  για αυτες τις δυνατοτητες .Για να παιξεις 4κ  60 fps  σε pc πρεπει να σκασεις 2κ  ισως και λιγο λιγοτερο και παλι  θα εχεις σκουπιδι οθονη .

• Like 2
Δημοσ.

με αυτά τα λεφτ'α δεν παίρνεις σοβαρό pc φίλε για να παίξεις σε 4κ

Αυτό δεν νοιάζει κανέναν....το PC το θέλω ούτως ή αλλιως για καποια mmo's και για δουλεια..... μονο η καρτα γραφικων ειναι το κομμάτι που θα παρεις για games

ε με τα λεφτα του scorpio περνεις μια gpu  που παιζει 4κ πολύ καλύτερα.

Δημοσ.

ε με τα λεφτα του scorpio περνεις μια gpu  που παιζει 4κ πολύ καλύτερα.

το σκόρπιο με τη gpu που έχει κανονικά δεν είναι καν για 4Κ (μια λίγο πιο δυνατή 480 δεν είναι για 4Κ και το λέω αυτό έχοντας 480..)

ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό είναι ΑΝ ισχύουν τα όσα λένε για optimization 

από την άλλη δεν κρύβω ότι λόγω κοινής αρχιτεκτονικής (και των εφαρμογών/λειτουργικού αλλά και της gpu στη περίπτωσή μου) είναι κρυφός μου πόθος αν αυτά που λένε στέκουν και δεν είναι μουφιές και ιστορίες για αγρίους, να δω αυτό το optimization και στα windows και φυσικά ανάλογους drivers από την amd

γενικά όμως κρατάω πολύ μικρό καλάθι για 4Κ με τη δύναμη της gpu στα επίπεδα της 480.. 

στη πράξη έχουμε δει ότι οι κονσόλες δεν κάνουν και μαγικά και το οπτικό αποτέλεσμα πάντα έως τώρα έχει να κάνει κυρίως με τη δύναμη του hw όπως και στους υπολογιστές

αν το scorpio το αλλάξει αυτό θα είναι θαύμα 

Δημοσ.

το σκόρπιο με τη gpu που έχει κανονικά δεν είναι καν για 4Κ (μια λίγο πιο δυνατή 480 δεν είναι για 4Κ και το λέω αυτό έχοντας 480..)

η 480 μια χαρά κάνει για 4Κ σε medium settings με 60fps

Δημοσ.

και στη τελικη, ποιος ειναι αυτος που ψοφαει τοσο πολυ για 4Κ gaming? Οποιος ειναι ας ποσταρει

Εαν εχεις 4Κ TV γιατι να μην το εκμεταλευτεις.

Δημοσ.

Αυτό ρε παιδιά ΄΄ Ναι αλλά δεν έχει exclusives, χωρίς αποκλειστικότητες δεν πάει πουθενα ΄΄ γιατί το λέτε και το ξαναλέτε? Λες και δεν έχει παιχνίδια να παίξετε κάνετε, δεν θα μπορείτε να παίξετε το καινούριο Assasins creed, το shadow of War, το Destiny 2, το καινούριο far cry, το SW Battlefront 2, τα cyber pank και kingdom come deliverance σε κανά χρόνο, τα καινούρια αθλητικά παιχνίδια και COD από φθινόπωρο και τόσα άλλα. Άμα δηλαδή τα παιχνίδια αυτά ήταν μόνο για το xbox θα ήσασταν περισσότερο ευχαριστημένοι?

Και για να πω και την αμαρτία μου, προτιμώ ένα forza horizon από όσα generic 3rd person action adventure, διάρκειας 8 ωρών ( zero dawn εξαιρουμένου που είναι μεγαλύτερο ) και να βγάλει το ps4.

ps: Κάτοχος ps4 και όλων των ps από το 1

• Like 2
Δημοσ.

Εαν εχεις 4Κ TV γιατι να μην το εκμεταλευτεις.

ναι οκ εαν τα εχεις ετοιμα τοτε ναι, να το εκμεταλευτεις. Αλλα εγω ρωταω, υπαρχει κανεις που απο το μηδεν ειναι διατεθειμενος να κανει τις απαραιτητες ενεργειες ωστε να αποκτησει 4Κ gaming setup?

Δημοσ.

Αυτό ρε παιδιά ΄΄ Ναι αλλά δεν έχει exclusives, χωρίς αποκλειστικότητες δεν πάει πουθενα ΄΄ γιατί το λέτε και το ξαναλέτε? Λες και δεν έχει παιχνίδια να παίξετε κάνετε, δεν θα μπορείτε να παίξετε το καινούριο Assasins creed, το shadow of War, το Destiny 2, το καινούριο far cry, το SW Battlefront 2, τα cyber pank και kingdom come deliverance σε κανά χρόνο, τα καινούρια αθλητικά παιχνίδια και COD από φθινόπωρο και τόσα άλλα. Άμα δηλαδή τα παιχνίδια αυτά ήταν μόνο για το xbox θα ήσασταν περισσότερο ευχαριστημένοι?

Και για να πω και την αμαρτία μου, προτιμώ ένα forza horizon από όσα generic 3rd person action adventure, διάρκειας 8 ωρών ( zero dawn εξαιρουμένου που είναι μεγαλύτερο ) και να βγάλει το ps4.

ps: Κάτοχος ps4 και όλων των ps από το 1

Φιλε μου το ευχαριστο ειναι οτι κανεις δεν ειπε κακια κουβεντα για το Xone X. Μεχρι τωρα το thread το χαιρομαι πολυ.

Επειδη ειναι υποκειμενικα αυτα θα στο θεσω αλλιως.

Θελεις να εχεις την δυνατοτερη κονσολα και μια εξαιρετικη 4κ εμπειρια χωρις να τιναξεις την μπανκα στον αερα για αντιστοιχο PC? Εξαιρετικη επιλογη το Xone X!

Εχεις παραπανω απο ενα μηχανημα (και κυριως ενα αξιοπρεπες PC) και δεν θελεις να χασεις καμια κυκλοφορια που σε ενδιαφερει; Εκει γινεται πολυπλοκο το θεμα. Προσωπικα δεν μπορω να μην παιξω The Last of Us 2. Δεν ειναι θεμα brand. Ειναι θεμα παιχνιδιου και μονο. Οποτε δεν θα μπορουσα να μην εχω εστω το απλο PS4.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...