EMNM Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Για αυτά που λες παίρνεις pc χέστηκες να ταλαιπωρείσαι με Xbox Pc+PS4 είναι η καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή και δεν είμαι βέβαιος κατά πόσο θα αλλάξει αυτό με το Scorpio Δεν υπαρχει Halo στο pc To PC ειναι useless αν δεν ειναι καλο. Που των περισσοτερων δεν ειναι ικανο ουτε για τιτσου στο dod
Darthvader Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Πολύ καλα κανει και τα βγάζει στο pc, είναι χαζό να μην υποστηρίζει τα Windows που είναι η μεγαλύτερη σοβαρή gaming πλατφόρμα Άλλωστε δε της κόβουν τα pc τις πωλήσεις του Xbox αυτό γίνεται για άλλους λόγους. Τα pc ουσιαστικά αντισταθμίζουν τη χασουρα τους Αν ήταν σωστή κίνηση τότε δε θα έτρωγε ξύλο από τη Sony σε παγκόσμιο επιπεδο... η ψαλίδα έχει ανοίξει περεταίρω και λόγω της ανυπαρξίας exclusives. Και ναι όποιος έχει ρίξει μπόλικο χρήμα σε pc δεν θα πάρει xbox ενώ αντιθέτως θα παρει ενα ps4 με 200 ευρω για να παιξει τα exclusives της sony.
EMNM Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 https://www.sendspace.com/file/4j6hn5 Και ναι όποιος έχει ρίξει μπόλικο χρήμα σε pc δεν θα πάρει xbox. Oποιος εχει ριξει λεφτα στο Pc δε θα παρει τιποτα αλλο Δεν τρεφω καμια συμπαθεια για το ps4 αλλα κρινοντας απο οσα γραφεις εισε ειτε: -Μετοχος της Microsoft -Ενας θλιβερος τυπος που προσπαθει να παρει αξια απο μια παιχνιδομηχανη προσβαλλοντας αγνωστους στο ιντερνετ Για αυτο κανε μια χαρη στον εαυτο σου και βρες κατι να κανεις στον ελευθερο σου χρονο γιατι ολοι μας εδω εχουμε καταλαβει σε ποια απο τις 2 κατηγοριες που ανεφερα ανηκεις Εμ μολις μπηκες να κραξεις ενα προιον για το λογο οτι εισαι hater Της ms σε καθε θεμα.Κανε κατι καλυτερο στον ελευθερο χρονο σου αντιθέτως θα παρει ενα ps4 με 200 ευρω για να παιξει τα exclusives της sony. Οχι, οταν βρισκει το One ακομα φθηνοτερο
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δεν υπαρχει Halo στο pc To PC ειναι useless αν δεν ειναι καλο. Που των περισσοτερων δεν ειναι ικανο ουτε για τιτσου στο dod Ναι, αλλά.. Halo 6 will release on Windows 10 1
EMNM Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Λοιπόν. Έγω είδα την παρουσίαση. Και σε ρωτάω λοιπόν, είσαι ευχαριστημένος με ότι είδες; και αν είσαι δεν ντρέπεσαι να το λες; είμαι anti Microsoft όσο δεν πάει αλλά σαν gamer πίστευα ότι σήμερα η ms θα έδειχνε κάτι πραγματικά καλό. Και τι έδειξε;;;; μια κονσόλα με 6 teraflop και με jaguar επεξεργαστή πιστεύεις θα τρέξει 4κ σε γραφικαρες;;;; είπαν θα δείξουν 47 παιχνίδια και από αυτά αξίζουν τα 5-6... Από αποκλειστικά;;; τίποτα..... Και εσύ ονειρεύεσαι halo και gears; ;; ;από που;;; με τι;;;; με τα στούντιο που έκλεισε;;;;;; forza;;; που ήμαστε;;; στο 2005; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΤΡΕΞΑΝ ΟΛΑ ΣΕ 4Κ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ Κριμα που δεν τα τρεχει το ps4 pro σου.. αλλα οσο κλαις δεν αλλαζει κατι. Εδειξε τοοοοοοοοοοσα exclusives αν δε καταφερες να τα δεις θες γυαλια μαγκα μου
MechaCorn Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΤΡΕΞΑΝ ΟΛΑ ΣΕ 4Κ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ Κριμα που δεν τα τρεχει το ps4 pro σου.. αλλα οσο κλαις δεν αλλαζει κατι. Εδειξε τοοοοοοοοοοσα exclusives αν δε καταφερες να τα δεις θες γυαλια μαγκα μου Αν δεν εισαι τρολλ (που το ελπιζω) το γεγονος οτι καποιος με την νοημοσυνη σου και κυριως την συμπεριφορα σου εχει δικαιωμα ψηφου πραγματικα με θλιβει. Βρες ζωη ρε κακομοιρη, το μεγαλυτερο επιτευγμα που ειχες σημερα ηταν να μπεις σε ενα φορουμ να προσβαλεις 5-10 ατομα για μια κονσολα με 0 επιχειρηματα, υφακι "σας παταω ολους" και comments που ειναι λες και τα εγραψε 12 χρονο με down. 8
EMNM Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ναι, αλλά.. Halo 6 will release on Windows 10 Ναι αλλα το One X θα εχει καλυτερα γραφικα απο το πισι μου που κοστιζει τα ιδια λεφτα Και αν το halo 6 ειναι play anywhere τιτλος βγαινω ακομα πιο κερδισμενος.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΤΡΕΞΑΝ ΟΛΑ ΣΕ 4Κ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ Κριμα που δεν τα τρεχει το ps4 pro σου.. αλλα οσο κλαις δεν αλλαζει κατι. Εδειξε τοοοοοοοοοοσα exclusives αν δε καταφερες να τα δεις θες γυαλια μαγκα μου Έδειξε 22 αποκλειστικά... Και αξίζουν τα 2-3.... Sony : The Last of Us 2, Days Gone, Detroit Become Human, Death Stranding, Uncharted 4, God of War, Horizon Zero Dawn, Spiderman, Wild Nintendo :Zelda, Mario Kart 8, Splatoon 2, Arms, Super Mario Odyssey, Fire Emblem, Monster Hunter, Animal Crossing, Xenoblade Ακόμη και η Nintendo έχει περισσότερα ενδιαφέρον αποκλειστικά ΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
primeragt Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Καλα ναι σιγα το ΟΝΕ ελεος εβγαλε τα ματακια της η μικρομαλακη σε αυτη τη γενια. Μηδενικα παιχνιδια σε σχεση με τη sony και δεν φτανει αυτο εχει και χειροτερη αποδοση απο οτι το ps4. Και σκεψου αυτα τα λεει ενας που μεχρι πριν 2 μηνες δεν ειχε αγγιξει κονσολα της sony αλλα ειχε και εχει ακομα ολες τις προηγουμενες της ms. Απλα και λιτα τα σκατωσε μονη της η ms σε αυτη τη γενια.
logistoulis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Αν ήταν σωστή κίνηση τότε δε θα έτρωγε ξύλο από τη Sony σε παγκόσμιο επιπεδο... η ψαλίδα έχει ανοίξει περεταίρω και λόγω της ανυπαρξίας exclusives. Και ναι όποιος έχει ρίξει μπόλικο χρήμα σε pc δεν θα πάρει xbox ενώ αντιθέτως θα παρει ενα ps4 με 200 ευρω για να παιξει τα exclusives της sony. Το ξύλο το έφαγε πριν φέρει παιχνίδι στα win 10, το έφαγε πριν καν βγει η κονσόλα Και όντως άνοιξε και άλλο η ψαλίδα με τα exclusives. Απλά θεωρώ ότι το άνοιγμα στα pc το έκανε σαν μια γενικότερη πολιτική της (σωστή από πολλές απόψεις) που έχει να κάνει με την ενοποίηση των προϊόντων της και περισσότερη υποστήριξη στα pc τα οποία είχε γράψει τα προηγούμενα χρόνια και έτσι πήγαιναν απατά και τα Windows (βλέπε 8) Και αυτό επίσης της ανοίγει το δρόμο να πάρει λεφτά από χρήστες pc που υπό άλλες συνθήκες δε θα έπαιζαν τα παιχνίδια της και φυσικά δε θα αγόραζαν Xbox. Στα pc κάνει καλές κινήσεις, αλλά το PlayStation τους διαλύει σε πωλήσεις λόγω exclusives δεν υπάρχει κάποια άλλη εξήγηση. Η ms έχει τους δικούς της τίτλους που έχουν το κόσμο τους αλλά αυτοί δεν είναι αρκετοί για να μαζέψουν και τον υπόλοιπο κόσμο. Και οι pc users αν δεν τα είχαν στο pc αυτά τα παιχνίδια δε θα τα αγόραζαν διαφορετικά και δε θα αγόραζαν Xbox για αυτά, οπότε μη θεωρούμε ότι κόβουν πωλήσεις. Και παρόλο που αν δε κάνω λάθος οι pc gamers είναι σε αύξηση, αυτή τους η επιλογή δεν έχει να κάνει με τα exclusives της ms, είναι επιλογή που γίνεται για άλλους κύριους λόγους απλά έχει και αυτό το θετικό για να μην νιώθουν ότι χάνουν κάτι από τη μεριά της ms τουλάχιστον..
EMNM Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 εχει και χειροτερη αποδοση απο οτι το ps4. Αν λεμε για One vs PS4 οι διαφορες ειναι απειρο ελαχιστες Αν λες για 4 vs ΟNE Χ τοτε το 4 ειναι μιλια πισω. Επισης το Xbox Live, xbox pass, ea access > psnetwork
EMNM Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Έδειξε 22 αποκλειστικά... Και αξίζουν τα 2-3.... Sony : The Last of Us 2, Days Gone, Detroit Become Human, Death Stranding, Uncharted 4, God of War, Horizon Zero Dawn, Spiderman, Wild Nintendo :Zelda, Mario Kart 8, Splatoon 2, Arms, Super Mario Odyssey, Fire Emblem, Monster Hunter, Animal Crossing, Xenoblade Ακόμη και η Nintendo έχει περισσότερα ενδιαφέρον αποκλειστικά ΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ To oτι ειναι ενδιαφερον για εσενα δεν παει να πει πως ειναι και για εμας Απλη λογικη.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 To oτι ειναι ενδιαφερον για εσενα δεν παει να πει πως ειναι και για εμας Απλη λογικη. Και τότε γιατί κράζεις;; αφοσον για σενα ειναι ενδιαφέρον τι σε νοιάζει τι κανει το ps4; Τέλος το xbox x ειναι περίπου 2 TFLOPS επάνω σε σχέση με το ps4 Pro.. Ειναι διαφορά αλλά όχι τραγική..
primeragt Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Αν λεμε για One vs PS4 οι διαφορες ειναι απειρο ελαχιστες Αν λες για 4 vs ΟNE Χ τοτε το 4 ειναι μιλια πισω. Επισης το Xbox Live, xbox pass, ea access > psnetwork Ειπα του λογους που εχασε η ms κατε με και αυτο την εκανε να βγαλει ακομα λιγοτερα παιχνιδια. Επισης ποιος το χεζει το one x οταν δεν εχει βγει ακομα, το φερνει 4 χρονια μετα 1 πισω απο το pro εχοντας τοσο μικρο μεριδιο σε σχεση με το ps4. Καλα τα xbox live κλπ κλπ αλλα θελουν παιχνιδια για να παιξουν και οχι δεν θα παρω one για να παιξω τα παλια παιχνιδια μου τα παιζω μια χαρα στο 360 και το original. Ενω τα κολοexclusive της sony μια χαρα με επεισαν να παρω το slim και παιζει να ειμαι απο τους λιγους που πιανουν πρωτη φορα κονσολα της στα χερια του.
Pocobine Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Νομίζω ότι και στο gaming είμαστε η χειρότερη φάρα. Υπερασπιζόμαστε τα κουτιά μας, λες και βγάζουμε λεφτά από αυτά, ενώ στην πραγματικότητα τα ταϊζουμε, από αυτά που δεν μας περισσεύουν. Η πραγματικότητα είναι ότι η MS ρίχνει στην αγορά, την πιο ισχυρή κονσόλα που υπάρχει. Το X δίνει την δυνατότητα στους devs να κάνουν τα cross-platform να δείχνουν πιο όμορφα και να παίζουν πιο καλά στο Χ, απ' ότι στις λοιπές πλατφόρμες (εκτός και αν το PC μας είναι κτήνος). Ναι δεν έδειξαν κάτι πρωτοποριακό στα exclusives, αλλά το Forza 7 δείχνει απίστευτο και το Sea of Thieves, φαίνεται ένα casual που δίνει μια διαφορετική επιλογή, για να ξεκουράζεσαι από τις hardcoreίλες. Αντί να χαιρετίσουμε μια εξαιρετική επιλογή για εμάς τους gamers, καθόμαστε και κράζουμε την ίδια την κονσόλα, ή αυτούς που κράζουν την κονσόλα.Εγώ έχω όλες τις κονσόλες γιατί μου αρέσει να παίρνω το καλύτερο από την κάθε εταιρεία. Με το παιδί μου παίζω στο Nintendo, όσα exclusives μου αρέσουν τα παίζω στις πλατφόρμες τους, τα FPS στο PC και τα λοιπά cross-platform όπου βρω την καλύτερη τιμήΞεκολλήστε λοιπόν και ανοίξτε το μυαλό σας. Κανείς δεν είναι πάνω από το gaming. Οι πολλές επιλογές μόνο καλό μας κάνουν. Η gaming κοινότητα θα πρέπει να χαίρεται για την προοπτική που της δίνει το Xbox One X και να περιμένει πραγματικά next gen τίτλους. 19
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα