D.Luffy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Το RT θέλει dx12 και το reshade λειτουργεί μόνο σε dx11. Ό,τι μπορεί ο καθένας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Τέλος κι από μένα (good ending). Αρκετά έως πολύ καλό, αλλά κατώτερο των προσδοκιών, και γι' αυτό ευθύνεται ξεκάθαρα το hype. Μου φάνηκε και κάπως μικρό, παρόλο που έκανα όσο περισσότερο exploring μπορούσα. Ίσως ακριβώς γι' αυτό το λόγο να μου φάνηκε πιο μικρό απ' ότι περίμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, phanispal είπε Τέλος κι από μένα (good ending). Αρκετά έως πολύ καλό, αλλά κατώτερο των προσδοκιών, και γι' αυτό ευθύνεται ξεκάθαρα το hype. Μου φάνηκε και κάπως μικρό, παρόλο που έκανα όσο περισσότερο exploring μπορούσα. Ίσως ακριβώς γι' αυτό το λόγο να μου φάνηκε πιο μικρό απ' ότι περίμενα. Μικρο είναι οντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Για το καλό τέλος πρέπει να μη σκοτώνουμε humans; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Για το καλό τέλος πρέπει να μη σκοτώνουμε humans; Νομίζω. Η αλλιώς βάζεις youtube και το βλέπεις 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Παιδιά ο θείος σας αγόρασε το παιχνίδι;; 😁 Υπάρχει περίπτωση να βγει ποτέ στο Steam, ξέρουμε κάτι ;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Σε ενα χρονο θα βγει στο steam,αν θες να το παιξεις συντομα αγορασε το απο epic store για να εχεις και ολα τα updates κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Xistenze Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Στις 20/3/2019 στις 11:45 ΜΜ, gpapad20 είπε παιδια στα d12 games αντι για reshade τι πειραζετε μεσω nvidia geforce και ποσο στο reshade βαζω lumasharpen colorfourness curves και κανα δυο ακομα 13 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Για το καλό τέλος πρέπει να μη σκοτώνουμε humans; όχι μονο...πρεπει να κανεις και καποια side missions Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aorus Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Μικρό είναι αλλά στον τεχνικό τομέα είναι το νέο Crysis, σαν πίστες θα προτιμούσα στην tundra να ήταν λίγο μεγαλύτερος ο χάρτης ok γούστα είναι αυτά π.χ. στην τελευταία πίστα που άρεσε στους περισσότερους εγώ βαρέθηκα δεν με ενθουσίασε, αλλά στον τεχνικό τομέα ΑΑΑΑ respect Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Εγώ πάλι δεν εντυπωσιάστηκα και τόσο γενικά απ' το παιχνίδι, η μηχανή αν και γυαλισμένη δείχνει τα χρόνια της. Περίμενα περισσότερα βάσει όσων είδα στο trailer της Ε3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aorus Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Τι να σου πω το τερμάτισα και ξανάρχισα σε πιο δύσκολο level και παίζω 4Κ ultra settings rtx ultra και dlss και είχα καιρό να ενθουσιαστώ με κάποιο παιχνίδι από άποψη γραφικών 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Παιδια ειδικα η Taiga αλλα και η τελευταια πιστα ειναι αριστουργηματικη απο πλευρας φωτοσκιασεων, προσωπικα χαζευα 40ωρες αριστερα και δεξια.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Σε μερικά σημεία τα textures είναι εμετός. Δεν υπάρχει consistency στα γραφικά του δυστυχώς, άντε να βγουν οι νέες κονσόλες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Ναι οι υφες ειδικα σε καποιους εσωτερικους χωρους για objects ειναι για τα πανηγυρια.. Αν λαμπει σε κατι το παιχνιδι ειναι ο φωτισμος του.. Αλλα στις πιστες που το αναδεικνυει πραγματικα τα fps πεφτουν σαν κοτοπουλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Νεο update https://www.metrothegame.com/news/patch-notes-pc-hotfix/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα